SUNSPORT

Contactgegevens SUNSPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUNSPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUNSPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-HUBERTUSLAAN 68; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50314432 (+32-50314432) 50314432 (+32-50314432)

Fax (fax): +32 (59) 805-33-34 +32 (59) 805-33-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUNSPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUNSPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUNSPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUNSPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUNSPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUNSPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUNSPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUNSPORT
Products information SUNSPORT

BTW identificatienummer (tax): BE05827117919
Ondernemingsnummer: 1660827636
Hoofdstad (capital): 850,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 126,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in SUNSPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUNSPORT
(Get full report from official database of BE for SUNSPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUNSPORT
Addition kinds of activities for SUNSPORT

238199. Stofjurk en werkhandschoenen, nec | Fabric dress and work gloves, nec
20239907. Ijsmengsel, onbeschadigd: vloeibaar of droog | Ice cream mix, unfrozen: liquid or dry
20870207. Poeders, drinken | Powders, drink
28920106. Lood azide (explosief) | Lead azide (explosive)
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
38250328. Volt-ohm milliammeters | Volt-ohm milliammeters
50880301. Luchtvaartapparatuur en -benodigdheden | Aeronautical equipment and supplies
80729903. Tentoonstelling | Denture production
87310201. Chemisch laboratorium, behalve het testen | Chemical laboratory, except testing
95320102. Provincie planning en ontwikkeling agentschap, overheid | County planning and development agency, government

Werken bij SUNSPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUNSPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUNSPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUNSPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankbediende met technische achtergrond (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de klanten (bouw en industrie). Je takenpakket ziet er als volgt uit : * Opstellen van huurcontracten + verstrekken van advies over zeer diverse huurmachines * Aanmaak van offertes * Beantwoorden van e-mail verkeer * Opnemen van telefoon voor productinformatie * Afrekenen van huurcontracten (geldmanipulatie) Je werkt in een 38u-week, met wisselende uurroosters, 1 zaterdag op 2

  • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

  • Elektricien m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren elektricien. Zeer snelle opstart, maandag aanstaande!  

  • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Willebroek, Bornem, Temse, Londerzeel, Kapelle op den bos (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Mystery Shopper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van SUNSPORT in sociale netwerken
Look for responds of SUNSPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUNSPORT. Laat een reactie achter voor SUNSPORT. SUNSPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUNSPORT. Leave a respond for SUNSPORT. SUNSPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUNSPORT op de google maps. Adres en contacten SUNSPORT
Location of SUNSPORT on the google maps. Address and contacts of SUNSPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come SUNSPORT SUNSPORT: SLAGERIJ FRANKY | BUREAU ICEBERG | Video Line Renting | Bourdeaud'hui Anne | C. DULIBIC

Other related companies as SUNSPORT: SLAGERIJ FRANKY | BUREAU ICEBERG | Video Line Renting | Bourdeaud'hui Anne | C. DULIBIC

SUNSPORT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUNSPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05827117919. Het bedrijf SUNSPORT bevindt zich op het adres: SINT-HUBERTUSLAAN 68; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 850,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 126,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in SUNSPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUNSPORT is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUNSPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUNSPORT, openstaande posities, locatie van SUNSPORT op de kaart.

SUNSPORT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUNSPORT, company assigned to the tax number BE05827117919. The company SUNSPORT is located at the address: SINT-HUBERTUSLAAN 68; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 850,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 126,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Reisbureaus. Products created in SUNSPORT were not found.
The main activity of SUNSPORT is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SUNSPORT is not available. You also can look at reviews of SUNSPORT, open positions, location of SUNSPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUNSPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUNSPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUNSPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUNSPORT, employees, financial statistics.