Lauwers Schrijnwerkerij BVBA

Contactgegevens Lauwers Schrijnwerkerij BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lauwers Schrijnwerkerij BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lauwers Schrijnwerkerij BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van de Wervelaan 3 2290 Vorselaar, België

Telefoon (phone): +32 (69) 708-85-49 +32 (69) 708-85-49

Fax (fax): +32 (50) 927-68-43 +32 (50) 927-68-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lauwers Schrijnwerkerij BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lauwers Schrijnwerkerij BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lauwers Schrijnwerkerij BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lauwers Schrijnwerkerij BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lauwers Schrijnwerkerij BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lauwers Schrijnwerkerij BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lauwers Schrijnwerkerij BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lauwers Schrijnwerkerij BVBA
Products information Lauwers Schrijnwerkerij BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08287780761
Ondernemingsnummer: 8664337158
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 651,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Lauwers Schrijnwerkerij BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lauwers Schrijnwerkerij BVBA
(Get full report from official database of BE for Lauwers Schrijnwerkerij BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lauwers Schrijnwerkerij BVBA
Addition kinds of activities for Lauwers Schrijnwerkerij BVBA

2385. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
23890202. Band uniforms | Band uniforms
32969903. Dakbedekkingmatten, minerale wol | Roofing mats, mineral wool
59450104. Modellen, speelgoed en hobby | Models, toy and hobby
72319901. Kappers | Hairdressers

Werken bij Lauwers Schrijnwerkerij BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lauwers Schrijnwerkerij BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lauwers Schrijnwerkerij BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lauwers Schrijnwerkerij BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij CDS (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een bezig bij die houdt van fysiek werk? Dan zijn wij opzoek naar jou. Als productiemedewerker komt je terecht in een aangename werkomgeving met afwisselend werk. Voor onze klant geleden in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde magazijniers. je staat in voor het laden en lossen van materiaal reiningen van het gebruikte materiaal sorteren van bestek plaatsen van vuil materiaal in reiningmachines nakijken of de producten voldoende proper uit de machines komen Gereinigd materiaal op de juiste plaats zetten

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • Onderhoudstechnieker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

  • Tijdelijk administratief medewerker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Eeklo zijn wij op zoek naar een adminstratief medewerker voor een zwangerschapsvervanging vanaf 20/08/18. Taken: algemene adminstratie je regelt de afspraken met de klanten je registreert klachten van klanten je regelt de leveringen met klanten / leveranciers

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • renovatie arbeider (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal meehelpen in de totaal renovaties je zal instaan voor zowel metselwerk afbraakwerken binnenhuisafwerking...

  • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Maasmechelen en omgeving.

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van Lauwers Schrijnwerkerij BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Lauwers Schrijnwerkerij BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lauwers Schrijnwerkerij BVBA. Laat een reactie achter voor Lauwers Schrijnwerkerij BVBA. Lauwers Schrijnwerkerij BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lauwers Schrijnwerkerij BVBA. Leave a respond for Lauwers Schrijnwerkerij BVBA. Lauwers Schrijnwerkerij BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lauwers Schrijnwerkerij BVBA op de google maps. Adres en contacten Lauwers Schrijnwerkerij BVBA
Location of Lauwers Schrijnwerkerij BVBA on the google maps. Address and contacts of Lauwers Schrijnwerkerij BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lauwers Schrijnwerkerij BVBA Lauwers Schrijnwerkerij BVBA: FRIETSHOP SNACK PARADISO | DATA-CONNECT | TEHUIS DE VLIER | PRIMEUR | Pennings D

Other related companies as Lauwers Schrijnwerkerij BVBA: FRIETSHOP SNACK PARADISO | DATA-CONNECT | TEHUIS DE VLIER | PRIMEUR | Pennings D

Lauwers Schrijnwerkerij BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lauwers Schrijnwerkerij BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08287780761. Het bedrijf Lauwers Schrijnwerkerij BVBA bevindt zich op het adres: Van de Wervelaan 3 2290 Vorselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 651,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Lauwers Schrijnwerkerij BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lauwers Schrijnwerkerij BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lauwers Schrijnwerkerij BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lauwers Schrijnwerkerij BVBA, openstaande posities, locatie van Lauwers Schrijnwerkerij BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lauwers Schrijnwerkerij BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lauwers Schrijnwerkerij BVBA, company assigned to the tax number BE08287780761. The company Lauwers Schrijnwerkerij BVBA is located at the address: Van de Wervelaan 3 2290 Vorselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 651,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Lauwers Schrijnwerkerij BVBA were not found.
The main activity of Lauwers Schrijnwerkerij BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lauwers Schrijnwerkerij BVBA is not available. You also can look at reviews of Lauwers Schrijnwerkerij BVBA, open positions, location of Lauwers Schrijnwerkerij BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lauwers Schrijnwerkerij BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lauwers Schrijnwerkerij BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lauwers Schrijnwerkerij BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lauwers Schrijnwerkerij BVBA, employees, financial statistics.