LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC

Contactgegevens LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. De Tervueren 268a 1150 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-78-22-11 32-27-78-22-11

Fax (fax): 32-27-80-22-44 32-27-80-22-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC
Products information LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC

BTW identificatienummer (tax): BE07813446044
Ondernemingsnummer: 8779968261
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 328,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Legal counselling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC
(Get full report from official database of BE for LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC
Addition kinds of activities for LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC

803100. Kantoren en klinieken van osteopathische artsen | Offices and clinics of osteopathic physicians
01829901. Vruchten, onder dekking gegroeid | Fruits, grown under cover
23710102. Capes, bont | Capes, fur
34299904. Handboeien en beenijzers | Handcuffs and leg irons
37280500. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment
51310208. Noties, anders | Notions, nec
82110102. Katholieke basisschool | Catholic elementary school

Werken bij LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke (m/v) Heb je ervaring met onderhoud en herstellingen van bestel- en vrachtwagens? Heb je ervaring met het aansturen van een team? Ben je op zoek naar een bedrijf dat graag blijft groeien? Dan zoeken wij jou! taken : - Je voert zelf ook onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je bent bereid om samen met het bedrijf te streven naar groei zodat je het huidige team van 3 mechaniekers kan uitbreiden tot 8 personen - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van de leverancier - Je begeleidt de medewerkers van je team die je tevens technisch bijstaat

  • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Teamleader Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterke groei gekend de laatste 3 jaar Modern, ruim kantoor Goeie work-life balance Voor deze functie zoeken we iemand die gebeten is door het technische aspect van Beleggingen. Jouw takenpakket omvat: Jij bent de expert die een grote affiniteit heeft met beleggingen, maar ook beschikt over technische vaardigheden Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Adviseurs Beleggingen verspreid over de 5 kantoren. Je fungeert dan ook als sparringpartner en draagt proactief ideeën aan om de processen te optimaliseren. Je beantwoordt alle complexe technische vragen.

  • Dossierbeheer telecom NL/FR Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een dynamische en groeiende onderneming gespecialiseerd in affinity insurances, zoeken wij een tweetalige dossierbeheerder NL/FR. Volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je hebt technische affiniteit en kan basis technische vragen inzake telefonie oplossen. Het gaat hier vooral over hulp bij installeren van updates, verbindingen controleren en opstartproblemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je vervult verschillende bijhorende administratieve taken en je staat onder meer in voor de controle en het goedkeuren van herstellingen.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC in sociale netwerken
Look for responds of LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC. Laat een reactie achter voor LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC. LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC. Leave a respond for LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC. LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC op de google maps. Adres en contacten LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC
Location of LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC on the google maps. Address and contacts of LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC

Andere gerelateerde bedrijven als come LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC: MASTER TOURS NV | PآTISSERIE DE LA CAMBRE | IN 'T MALOUKE | Dagbladhandel David | Schoonjans Martine

Other related companies as LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC: MASTER TOURS NV | PآTISSERIE DE LA CAMBRE | IN 'T MALOUKE | Dagbladhandel David | Schoonjans Martine

LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07813446044. Het bedrijf LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC bevindt zich op het adres: Av. De Tervueren 268a 1150 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 328,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Legal counselling. Producten gemaakt in LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC, openstaande posities, locatie van LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC op de kaart.

LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC is a company, that was registered 1989 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC, company assigned to the tax number BE07813446044. The company LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC is located at the address: Av. De Tervueren 268a 1150 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 328,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Legal counselling. Products created in LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC were not found.
The main activity of LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC is not available. You also can look at reviews of LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC, open positions, location of LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOEFF CLAEYS VERBEKE SERVICES SC, employees, financial statistics.