Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.
Private companiesEating and Drinking Places • Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.

Contactgegevens Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 496 2390 Westmalle, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.
Products information Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09215576171
Ondernemingsnummer: 1543548583
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 140,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Regional beers

Product categorie (product category): Regional Beers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.
Addition kinds of activities for Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.

7313. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
348400. Handvuurwapens | Small arms
17990201. Caulking (constructie) | Caulking (construction)
24399900. Structurele houtdelen, nec, nec | Structural wood members, nec, nec
36510110. Muziek distributie apparaat | Music distribution apparatus
37149905. Ijsschrapers en raamborstels, motorvoertuig | Ice scrapers and window brushes, motor vehicle
38610101. Blauwdruk doek of papier, gevoelig | Blueprint cloth or paper, sensitized
44929902. Marine sleepdiensten | Marine towing services
50469902. Muntentellers | Coin counters

Werken bij Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE bachéwerk dagritten (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kortemark zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de baché + kooiaap te rijden. Het werk is van maandag - vrijdag. Je vertrekt dagelijks vanuit Kortemark of Rumbeke en levert voornamelijk isolatiemateriaal naar werven. Je begint dagelijks tussen 4 en 5u in de ochtend, waarbij je gemiddeld tussen 10 en 12u rijdt. Hierdoor ben je rond 18 en 19u klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van je beginuur, wat onderling bespreekbaar is. Na een interimperiode is er mogelijkheid tot vast contract. Je komt tevens terecht in een leuke werksfeer!

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Textielarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aannaaier ben je verantwoordelijk voor de machine die tapijten aan elkaar naait. Je controleert de parameters van de machine, verwerkt alle gegevens in de pc en zorgt ervoor dat je werkomgeving proper blijft. Wij bieden jou een gevarieerde functie die jou aangeleerd wordt gedurende een inloopperiode. Je mag rekenen op een verdienstelijk loon aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremie. Na een positieve evaluatie biedt de firma jou een vast contract. Ga je nauwkeurig te werk, kan je goed overweg met de pc en ben je graag fysiek aan het werk, dan is deze functie absoluut een aanrader.

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • JOBSTUDENTEN FASTFOODRESTAURANT M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Jij helpt bij het bereiden van de groentjes en de eerste voorbereidingen Je werkt met de kassa

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

  • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.. Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.. Leave a respond for Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.. Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.
Location of Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A. Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.: Club Catwalk Bar | DANIEL G | BRUNO BVBA | Carrefour Cultuur & Communicatie | DANIEL GEURTS

Other related companies as Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A.: Club Catwalk Bar | DANIEL G | BRUNO BVBA | Carrefour Cultuur & Communicatie | DANIEL GEURTS

Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09215576171. Het bedrijf Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A. bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 496 2390 Westmalle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 140,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Regional Beers. Lijst met producten zijn Regional beers.
De hoofdactiviteit van Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A. is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A., openstaande posities, locatie van Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A. op de kaart.

Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A. is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A., company assigned to the tax number BE09215576171. The company Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A. is located at the address: Antwerpsesteenweg 496 2390 Westmalle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 140,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Regional Beers. List of products are Regional beers.
The main activity of Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A. is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A., open positions, location of Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brouwerij der Trappisten van Westmalle C.V.B.A., employees, financial statistics.