Van Braeckel Koeltechniek

Contactgegevens Van Braeckel Koeltechniek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Braeckel Koeltechniek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Braeckel Koeltechniek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diepvenstraat 2; 3201; Aarschot (Langdorp), België

Telefoon (phone): 016 57 17 17 (+32-016 57 17 17) 016 57 17 17 (+32-016 57 17 17)

Fax (fax): +32 (15) 318-76-35 +32 (15) 318-76-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Braeckel Koeltechniek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Braeckel Koeltechniek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Braeckel Koeltechniek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Braeckel Koeltechniek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Braeckel Koeltechniek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Braeckel Koeltechniek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Braeckel Koeltechniek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Braeckel Koeltechniek
Products information Van Braeckel Koeltechniek

BTW identificatienummer (tax): BE04061614990
Ondernemingsnummer: 8688781738
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 834,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Air conditioning - Installation

Product categorie (product category): Refrigeration equipment - Industrial and commercial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Braeckel Koeltechniek
(Get full report from official database of BE for Van Braeckel Koeltechniek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Braeckel Koeltechniek
Addition kinds of activities for Van Braeckel Koeltechniek

206301. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
335799. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
10310102. Galena mijnbouw | Galena mining
20959904. Gevriesdroogde koffie | Freeze-dried coffee
22530205. Sjaals, breien | Shawls, knit
32910705. Wielen, slijpen: kunstmatig | Wheels, grinding: artificial
50440206. Mimeograph machines | Mimeograph machines
63990000. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec
83310100. Job training services | Job training services

Werken bij Van Braeckel Koeltechniek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Braeckel Koeltechniek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Braeckel Koeltechniek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Braeckel Koeltechniek. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

  • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Procesoperator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

  • Huishoudhulp in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Temse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JUNIOR SALES COACH (M/V) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Altijd al geïnteresseerd om coachend te werk te gaan? Als team leader sta je in voor het begeleiden van een sales team. Bovendien beheer je ook je eigen klantenportefeuille. Daarnaast ga je langs bij key accounts om op strategisch niveau te onderhandelen.

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

Zoek naar antwoorden van Van Braeckel Koeltechniek in sociale netwerken
Look for responds of Van Braeckel Koeltechniek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Braeckel Koeltechniek. Laat een reactie achter voor Van Braeckel Koeltechniek. Van Braeckel Koeltechniek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Braeckel Koeltechniek. Leave a respond for Van Braeckel Koeltechniek. Van Braeckel Koeltechniek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Braeckel Koeltechniek op de google maps. Adres en contacten Van Braeckel Koeltechniek
Location of Van Braeckel Koeltechniek on the google maps. Address and contacts of Van Braeckel Koeltechniek

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Braeckel Koeltechniek Van Braeckel Koeltechniek: TENNIS CLUB "LA PIERREUSE" ASBL | CONSTRUCTIE BUNTINX | ATLAS | AGIBO BVBA | Soliges

Other related companies as Van Braeckel Koeltechniek: TENNIS CLUB "LA PIERREUSE" ASBL | CONSTRUCTIE BUNTINX | ATLAS | AGIBO BVBA | Soliges

Van Braeckel Koeltechniek is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Braeckel Koeltechniek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04061614990. Het bedrijf Van Braeckel Koeltechniek bevindt zich op het adres: Diepvenstraat 2; 3201; Aarschot (Langdorp). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 834,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. Lijst met producten zijn Air conditioning - Installation.
De hoofdactiviteit van Van Braeckel Koeltechniek is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Braeckel Koeltechniek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Braeckel Koeltechniek, openstaande posities, locatie van Van Braeckel Koeltechniek op de kaart.

Van Braeckel Koeltechniek is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Braeckel Koeltechniek, company assigned to the tax number BE04061614990. The company Van Braeckel Koeltechniek is located at the address: Diepvenstraat 2; 3201; Aarschot (Langdorp). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 834,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. List of products are Air conditioning - Installation.
The main activity of Van Braeckel Koeltechniek is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Braeckel Koeltechniek is not available. You also can look at reviews of Van Braeckel Koeltechniek, open positions, location of Van Braeckel Koeltechniek on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Braeckel Koeltechniek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Braeckel Koeltechniek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Braeckel Koeltechniek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Braeckel Koeltechniek, employees, financial statistics.