FOTO MERTENS

Contactgegevens FOTO MERTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTO MERTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTO MERTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOF TER LOKERENSTRAAT 54; 9320; AALST, België

Telefoon (phone): 53839832 (+32-53839832) 53839832 (+32-53839832)

Fax (fax): +32 (14) 481-81-18 +32 (14) 481-81-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTO MERTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTO MERTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTO MERTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTO MERTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTO MERTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTO MERTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTO MERTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTO MERTENS
Products information FOTO MERTENS

BTW identificatienummer (tax): BE08305908203
Ondernemingsnummer: 3042083740
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTO MERTENS
(Get full report from official database of BE for FOTO MERTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTO MERTENS
Addition kinds of activities for FOTO MERTENS

3143. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
799704. Buitenveldclubs | Outdoor field clubs
10949906. Vanadium-ertsmijnbouw, nec | Vanadium ore mining, nec
22990214. Wollen velden, geperst of naaldwond | Wool felts, pressed or needle loom
35590501. Gieterijmachines en -uitrusting | Foundry machinery and equipment
38239900. Process controle instrumenten, nec | Process control instruments, nec
59990605. Mobiele telefoons en apparatuur | Mobile telephones and equipment

Werken bij FOTO MERTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTO MERTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTO MERTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTO MERTENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Toonzaalverkoper (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als toonzaalverkoper in een meubelzaak sta je in voor de volgende taken: - klanten te woord staan en adviseren - eenvoudige administratieve taken - telefonisch onthaal

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van FOTO MERTENS in sociale netwerken
Look for responds of FOTO MERTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTO MERTENS. Laat een reactie achter voor FOTO MERTENS. FOTO MERTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTO MERTENS. Leave a respond for FOTO MERTENS. FOTO MERTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTO MERTENS op de google maps. Adres en contacten FOTO MERTENS
Location of FOTO MERTENS on the google maps. Address and contacts of FOTO MERTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTO MERTENS FOTO MERTENS: Van Callenberge BVBA | PATRICE HUYSSEUNE | COSERVICE | VANLUCHENE | Danneels NV

Other related companies as FOTO MERTENS: Van Callenberge BVBA | PATRICE HUYSSEUNE | COSERVICE | VANLUCHENE | Danneels NV

FOTO MERTENS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTO MERTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08305908203. Het bedrijf FOTO MERTENS bevindt zich op het adres: HOF TER LOKERENSTRAAT 54; 9320; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van FOTO MERTENS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTO MERTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTO MERTENS, openstaande posities, locatie van FOTO MERTENS op de kaart.

FOTO MERTENS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOTO MERTENS, company assigned to the tax number BE08305908203. The company FOTO MERTENS is located at the address: HOF TER LOKERENSTRAAT 54; 9320; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of FOTO MERTENS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTO MERTENS is not available. You also can look at reviews of FOTO MERTENS, open positions, location of FOTO MERTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTO MERTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTO MERTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTO MERTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTO MERTENS, employees, financial statistics.