ALAIN ROLLAND

Contactgegevens ALAIN ROLLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAIN ROLLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAIN ROLLAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DU JEU DE BALLE 69B13; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25145729 (+32-25145729) 25145729 (+32-25145729)

Fax (fax): +32 (82) 218-72-40 +32 (82) 218-72-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAIN ROLLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAIN ROLLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAIN ROLLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAIN ROLLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAIN ROLLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAIN ROLLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAIN ROLLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAIN ROLLAND
Products information ALAIN ROLLAND

BTW identificatienummer (tax): BE07932922363
Ondernemingsnummer: 8542388916
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 190,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAIN ROLLAND
(Get full report from official database of BE for ALAIN ROLLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAIN ROLLAND
Addition kinds of activities for ALAIN ROLLAND

346902. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
17310203. Installatie van de milieuzysteemregeling | Environmental system control installation
22990103. Haar, gekruld: voor stoffering, kussen en quiltvulling | Hair, curled: for upholstery, pillow, and quilt filling
28650103. aminoazotolueen | Aminoazotoluene
31990300. Leren riem en strapping | Leather belting and strapping
39319901. Harmonica's | Harmonicas
42269901. Auto dode opslag | Automobile dead storage
83220612. Telefonische begeleiding | Telephone counseling service

Werken bij ALAIN ROLLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAIN ROLLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAIN ROLLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAIN ROLLAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Colorist / inktmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in grondbekleding, zijn we op zoek naar een inktmaker. Je doseert de inkt en mengt de inkt. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende basiskleuren en heb je een aantal voorbereidende taken. Tot slot voer je correcties uit aan de machine.

  • Opleiding tot CNC operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij altijd al als CNC operator willen werken maar heb je niet de nodige ervaring? Geen probleem! Voor ZF Wind Power zijn we op zoek naar gemotiveerde kandidaten die openstaan om een 8-daagse opleiding te volgen. Na deze 8 dagen zal jouw opleiding verdergaan op de werkvloer. ZF Wind Power is wereldwijd actief als ontwerper, producent en leverancier van betrouwbare klantspecifieke tandwielkasten voor windturbines, met een vermogen tussen 800 en 8000 kW. ZF is leverancier voor alle grote merken van windturbines. Onze tandwielkasten worden geïnstalleerd in windturbines op land en op zee. Het hoofdkwartier van ZF Wind Power bevindt zich in Lommel (België), en onze productie vindt plaats in België, Duitsland, India, China en de Verenigde Staten. In Lommel (België) stellen we bijna 900 mensen tewerk. Als OPERATOR CNC MACHINES ben je verantwoordelijk voor het produceren van de onderdelen van onze tandwielkasten (tandwielen, assen, gietstuken) die in windturbines gebruikt worden. De wereld van "verspaning" kent voor jou weinig geheimen. Je taken omvatten het opspannen van het werkstuk, de zelfstandige bediening van moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, de afwerking en de eerste kwaliteitscontrole van de toleranties van die werkstukken. Deze verspanende technieken kan je bij ZF Wind Power vinden: • Draaien: horizontaal en verticaal draaien • Frezen: afwikkelfrezen voor vertandingen en horizontale bewerkingscenters • Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (op microniveau)

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • geschoolde schilder (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: COSAS BONITAS

    Type: Vaste Job

    we zijn op zoek naar één of twee geschoolde arbeiders met voldoende kennis van schilderwerken.

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

Zoek naar antwoorden van ALAIN ROLLAND in sociale netwerken
Look for responds of ALAIN ROLLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAIN ROLLAND. Laat een reactie achter voor ALAIN ROLLAND. ALAIN ROLLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAIN ROLLAND. Leave a respond for ALAIN ROLLAND. ALAIN ROLLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAIN ROLLAND op de google maps. Adres en contacten ALAIN ROLLAND
Location of ALAIN ROLLAND on the google maps. Address and contacts of ALAIN ROLLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAIN ROLLAND ALAIN ROLLAND: FLREMY ROTO SA | GARAGE P. JACQUET SPRL | NAEYE PHILIPPE | Delcourt E | HOME LE NID

Other related companies as ALAIN ROLLAND: FLREMY ROTO SA | GARAGE P. JACQUET SPRL | NAEYE PHILIPPE | Delcourt E | HOME LE NID

ALAIN ROLLAND is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALAIN ROLLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07932922363. Het bedrijf ALAIN ROLLAND bevindt zich op het adres: PLACE DU JEU DE BALLE 69B13; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 190,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van ALAIN ROLLAND is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAIN ROLLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAIN ROLLAND, openstaande posities, locatie van ALAIN ROLLAND op de kaart.

ALAIN ROLLAND is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALAIN ROLLAND, company assigned to the tax number BE07932922363. The company ALAIN ROLLAND is located at the address: PLACE DU JEU DE BALLE 69B13; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 190,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of ALAIN ROLLAND is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAIN ROLLAND is not available. You also can look at reviews of ALAIN ROLLAND, open positions, location of ALAIN ROLLAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAIN ROLLAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAIN ROLLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAIN ROLLAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAIN ROLLAND, employees, financial statistics.