MANEGE BERCKMANS

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • MANEGE BERCKMANS
Private companiesTransportation by Air • MANEGE BERCKMANS

Contactgegevens MANEGE BERCKMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANEGE BERCKMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANEGE BERCKMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MISSIEHUISLAAN 16; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36668118 (+32-36668118) 36668118 (+32-36668118)

Fax (fax): +32 (56) 672-39-28 +32 (56) 672-39-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANEGE BERCKMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANEGE BERCKMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANEGE BERCKMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANEGE BERCKMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANEGE BERCKMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANEGE BERCKMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANEGE BERCKMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANEGE BERCKMANS
Products information MANEGE BERCKMANS

BTW identificatienummer (tax): BE04089904785
Ondernemingsnummer: 3460113525
Hoofdstad (capital): 322,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in MANEGE BERCKMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANEGE BERCKMANS
(Get full report from official database of BE for MANEGE BERCKMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANEGE BERCKMANS
Addition kinds of activities for MANEGE BERCKMANS

101101. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
354902. Coiling machines | Coiling machinery
01820000. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
26210402. Boek papier | Book paper
28210211. Polystyreenharsen | Polystyrene resins
37649902. Geleide raket- en ruimtevoertuigmotoren, onderzoek en ontwikkeling. | Guided missile and space vehicle engines, research & devel.
73190202. Couponverdeling | Coupon distribution

Werken bij MANEGE BERCKMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANEGE BERCKMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANEGE BERCKMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANEGE BERCKMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Chauffeur CE vaste nacht (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Als chauffeur zorg je voor distributie van de propere was aan ziekenhuizen en vakantiecentra. Eens aangekomen ter plaatse, ga je zelf je vrachtwagen lossen. Nadien neem je de vuile was terug mee naar het depot.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

    Regio: STRIJPEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoegaarden (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Hoegaarden en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGERLO)

    Regio: TONGERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Damme (M/V) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: t-interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

  • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

    Type: Vaste Job

    The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

Zoek naar antwoorden van MANEGE BERCKMANS in sociale netwerken
Look for responds of MANEGE BERCKMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANEGE BERCKMANS. Laat een reactie achter voor MANEGE BERCKMANS. MANEGE BERCKMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANEGE BERCKMANS. Leave a respond for MANEGE BERCKMANS. MANEGE BERCKMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANEGE BERCKMANS op de google maps. Adres en contacten MANEGE BERCKMANS
Location of MANEGE BERCKMANS on the google maps. Address and contacts of MANEGE BERCKMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come MANEGE BERCKMANS MANEGE BERCKMANS: DE VERBROEDERING | REULIAUX A. & J.-P. | HUBERTY | LAMMERANT DIFFUSION | Walcast SA

Other related companies as MANEGE BERCKMANS: DE VERBROEDERING | REULIAUX A. & J.-P. | HUBERTY | LAMMERANT DIFFUSION | Walcast SA

MANEGE BERCKMANS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MANEGE BERCKMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04089904785. Het bedrijf MANEGE BERCKMANS bevindt zich op het adres: MISSIEHUISLAAN 16; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 322,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in MANEGE BERCKMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MANEGE BERCKMANS is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANEGE BERCKMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANEGE BERCKMANS, openstaande posities, locatie van MANEGE BERCKMANS op de kaart.

MANEGE BERCKMANS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MANEGE BERCKMANS, company assigned to the tax number BE04089904785. The company MANEGE BERCKMANS is located at the address: MISSIEHUISLAAN 16; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 322,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in MANEGE BERCKMANS were not found.
The main activity of MANEGE BERCKMANS is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MANEGE BERCKMANS is not available. You also can look at reviews of MANEGE BERCKMANS, open positions, location of MANEGE BERCKMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANEGE BERCKMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANEGE BERCKMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANEGE BERCKMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANEGE BERCKMANS, employees, financial statistics.