Sporting Tisselt VZW

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Sporting Tisselt VZW
Private companiesTransportation Services • Sporting Tisselt VZW

Contactgegevens Sporting Tisselt VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sporting Tisselt VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sporting Tisselt VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blaasveldstraat 66; 2830; Willebroek (Tisselt), België

Telefoon (phone): 03 886 42 91 (+32-03 886 42 91) 03 886 42 91 (+32-03 886 42 91)

Fax (fax): +32 (51) 397-27-50 +32 (51) 397-27-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sporting Tisselt VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sporting Tisselt VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sporting Tisselt VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sporting Tisselt VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sporting Tisselt VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sporting Tisselt VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sporting Tisselt VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sporting Tisselt VZW
Products information Sporting Tisselt VZW

BTW identificatienummer (tax): BE03913848876
Ondernemingsnummer: 5155029296
Hoofdstad (capital): 542,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 773,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Sporting Tisselt VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sporting Tisselt VZW
(Get full report from official database of BE for Sporting Tisselt VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sporting Tisselt VZW
Addition kinds of activities for Sporting Tisselt VZW

782900. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
20850203. Eggnog, alcoholisch | Eggnog, alcoholic
24990805. Verfstokken, hout | Paint sticks, wood
27520703. Tickets, gelithografeerd | Tickets, lithographed
34989900. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
35799904. Dating en nummering apparaten | Dating and numbering devices
36210113. Rotoren, voor motoren | Rotors, for motors
38260106. Nephelometers, behalve meteorologische | Nephelometers, except meteorological
56619900. Schoenenwinkels, nec | Shoe stores, nec
62119901. Hypotheken, kopen en verkopen | Mortgages, buying and selling

Werken bij Sporting Tisselt VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sporting Tisselt VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sporting Tisselt VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sporting Tisselt VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Magazijnarbeider (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EDEGEM/MORTSEL/HOVE - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Hasselt? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011 55 35 48 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Poetshulp aan huis via dienstencheques - halftijds (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SOCIAAL HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp aan huis staat u in voor de schoonmaak bij cliënten thuis (bejaarden, jonge gezinnen, ...). Concreet gaat het om afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, ... Regio Dendermonde

  • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

Zoek naar antwoorden van Sporting Tisselt VZW in sociale netwerken
Look for responds of Sporting Tisselt VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sporting Tisselt VZW. Laat een reactie achter voor Sporting Tisselt VZW. Sporting Tisselt VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sporting Tisselt VZW. Leave a respond for Sporting Tisselt VZW. Sporting Tisselt VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sporting Tisselt VZW op de google maps. Adres en contacten Sporting Tisselt VZW
Location of Sporting Tisselt VZW on the google maps. Address and contacts of Sporting Tisselt VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Sporting Tisselt VZW Sporting Tisselt VZW: AMB | HOGESCHOOL KAREL DE GROTE | REMY OTJACQUES | A.C.R.E.A.C. ORTHO | NEECKX, JEREMY

Other related companies as Sporting Tisselt VZW: AMB | HOGESCHOOL KAREL DE GROTE | REMY OTJACQUES | A.C.R.E.A.C. ORTHO | NEECKX, JEREMY

Sporting Tisselt VZW is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sporting Tisselt VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03913848876. Het bedrijf Sporting Tisselt VZW bevindt zich op het adres: Blaasveldstraat 66; 2830; Willebroek (Tisselt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 542,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 773,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Sporting Tisselt VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sporting Tisselt VZW is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sporting Tisselt VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sporting Tisselt VZW, openstaande posities, locatie van Sporting Tisselt VZW op de kaart.

Sporting Tisselt VZW is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sporting Tisselt VZW, company assigned to the tax number BE03913848876. The company Sporting Tisselt VZW is located at the address: Blaasveldstraat 66; 2830; Willebroek (Tisselt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 542,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 773,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Sporting Tisselt VZW were not found.
The main activity of Sporting Tisselt VZW is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Sporting Tisselt VZW is not available. You also can look at reviews of Sporting Tisselt VZW, open positions, location of Sporting Tisselt VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sporting Tisselt VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sporting Tisselt VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sporting Tisselt VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sporting Tisselt VZW, employees, financial statistics.