PRE-INVEST SPRLU

Contactgegevens PRE-INVEST SPRLU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRE-INVEST SPRLU: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRE-INVEST SPRLU

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Du Noyer 183 1030 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-33-37-22 32-27-33-37-22

Fax (fax): 32-27-32-12-65 32-27-32-12-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRE-INVEST SPRLU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRE-INVEST SPRLU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRE-INVEST SPRLU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRE-INVEST SPRLU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRE-INVEST SPRLU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRE-INVEST SPRLU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRE-INVEST SPRLU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRE-INVEST SPRLU
Products information PRE-INVEST SPRLU

BTW identificatienummer (tax): BE08492950439
Ondernemingsnummer: 6394287109
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 292,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in PRE-INVEST SPRLU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Legal counselling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRE-INVEST SPRLU
(Get full report from official database of BE for PRE-INVEST SPRLU)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRE-INVEST SPRLU
Addition kinds of activities for PRE-INVEST SPRLU

519802. Vernis | Varnishes
961104. Administratie van algemene economische programma's, niveau van overheid | Administration of general economic programs, level of government
17319902. Computer installatie | Computer installation
17420200. Akoestisch en isolatiewerk | Acoustical and insulation work
33399917. Tin-base legeringen (primaire) | Tin-base alloys (primary)
34460202. Gratings, loopvlak: gefabriceerd metaal | Gratings, tread: fabricated metal
36790304. Statische voedingsomzetters voor elektronische toepassingen | Static power supply converters for electronic applications
38240102. Benzinemeters | Gasoline dispensing meters

Werken bij PRE-INVEST SPRLU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRE-INVEST SPRLU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRE-INVEST SPRLU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRE-INVEST SPRLU. Looking for open vacancies in other companies

  • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

  • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

  • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

  • Chauffeur CE/shunter (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je: Als chauffeur CE/shunter bestaat je dagtaak uit het vullen van de trailers met een elektrische transpallet om deze daarna met de vrachtwagen te vervoeren naar de laadkaai. Hier koppel je de trailer los en koppel je een lege trailer aan de vrachtwagen om daarna terug naar de laadkaai te rijden. Voor wie: Een internationaal bedrijf die vervoer regelt voor diverse sectoren!

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metser die juist dat extra tikkeltje pit bezit! Je belandt in een dynamisch bedrijf dat zijn zinnen zet op het specialiseren in verschillende gebieden binnen de metswereld. Samen met de medewerkers zorgt de firma voor een stipte en kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten. Jouw takenpakket bestaat uit het metsen van zowel woning- als appartementsbouw. Ben jij een geboren metser en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Hoogspanningstechnieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een hoogspanningstechnieker voor regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat in voor het monteren en aansluiten van beveiligingskasten en racks in buitenposten en cabines De hoogspanningstechnieker monteert nieuwe verlichting en verwarming in nieuwe hoogspanningsposten of je renoveert deze Na verloop van tijd leer je de hoogspanningsconnecties maken Uiteraard voer je alle werkzaamheden spanningsloos uit Je werkt veiligheidsbewust en klantgericht

  • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Drongen - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

  • INSPECTEUR AUTOKEURING GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID GEEL

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Geel zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Technieker bouwmachines (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

Zoek naar antwoorden van PRE-INVEST SPRLU in sociale netwerken
Look for responds of PRE-INVEST SPRLU in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRE-INVEST SPRLU. Laat een reactie achter voor PRE-INVEST SPRLU. PRE-INVEST SPRLU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRE-INVEST SPRLU. Leave a respond for PRE-INVEST SPRLU. PRE-INVEST SPRLU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRE-INVEST SPRLU op de google maps. Adres en contacten PRE-INVEST SPRLU
Location of PRE-INVEST SPRLU on the google maps. Address and contacts of PRE-INVEST SPRLU

Andere gerelateerde bedrijven als come PRE-INVEST SPRLU PRE-INVEST SPRLU: SCHOONJANS SA | Institut de Beauté Good Life | DIRK VELGHE | GARAGE NICOLOSI | Vast

Other related companies as PRE-INVEST SPRLU: SCHOONJANS SA | Institut de Beauté Good Life | DIRK VELGHE | GARAGE NICOLOSI | Vast

PRE-INVEST SPRLU is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is PRE-INVEST SPRLU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08492950439. Het bedrijf PRE-INVEST SPRLU bevindt zich op het adres: R. Du Noyer 183 1030 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 292,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Legal counselling. Producten gemaakt in PRE-INVEST SPRLU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRE-INVEST SPRLU is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRE-INVEST SPRLU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRE-INVEST SPRLU, openstaande posities, locatie van PRE-INVEST SPRLU op de kaart.

PRE-INVEST SPRLU is a company, that was registered 2015 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is PRE-INVEST SPRLU, company assigned to the tax number BE08492950439. The company PRE-INVEST SPRLU is located at the address: R. Du Noyer 183 1030 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 292,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Legal counselling. Products created in PRE-INVEST SPRLU were not found.
The main activity of PRE-INVEST SPRLU is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PRE-INVEST SPRLU is not available. You also can look at reviews of PRE-INVEST SPRLU, open positions, location of PRE-INVEST SPRLU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRE-INVEST SPRLU, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRE-INVEST SPRLU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRE-INVEST SPRLU, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRE-INVEST SPRLU, employees, financial statistics.