A.S. TUBEL

Contactgegevens A.S. TUBEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.S. TUBEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.S. TUBEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES COQUELICOTS 4; 7011; MONS, België

Telefoon (phone): 65315037 (+32-65315037) 65315037 (+32-65315037)

Fax (fax): +32 (2) 209-26-18 +32 (2) 209-26-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.S. TUBEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.S. TUBEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.S. TUBEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.S. TUBEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.S. TUBEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.S. TUBEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.S. TUBEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.S. TUBEL
Products information A.S. TUBEL

BTW identificatienummer (tax): BE05332733154
Ondernemingsnummer: 8540466308
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in A.S. TUBEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.S. TUBEL
(Get full report from official database of BE for A.S. TUBEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.S. TUBEL
Addition kinds of activities for A.S. TUBEL

103101. Loodertsmijnen | Lead ores mining
108101. Metaal mijnen exploratie en ontwikkeling diensten | Metal mining exploration and development services
363101. Binnen koken apparatuur | Indoor cooking equipment
599300. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands
20219903. Botervet, watervrij | Butterfat, anhydrous
23890201. Academische kledingstukken (caps and gowns) | Academic vestments (caps and gowns)
38610315. Stands, camera en projector | Stands, camera and projector
51129902. Bedrijfsformulieren | Business forms
61110201. Banken voor coöperaties | Banks for cooperatives

Werken bij A.S. TUBEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.S. TUBEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.S. TUBEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.S. TUBEL. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Burst (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent beenhouwerij (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor de beenhouwerij in een supermarkt gaan wij op zoek naar een enthousiaste medewerker om de verkoop te doen. • Je bedient de klanten met een glimlach. • In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) • Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. • Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • NOA5 kinesitherapeut(e) (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom.

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • Hypnotherapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van A.S. TUBEL in sociale netwerken
Look for responds of A.S. TUBEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.S. TUBEL. Laat een reactie achter voor A.S. TUBEL. A.S. TUBEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.S. TUBEL. Leave a respond for A.S. TUBEL. A.S. TUBEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.S. TUBEL op de google maps. Adres en contacten A.S. TUBEL
Location of A.S. TUBEL on the google maps. Address and contacts of A.S. TUBEL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.S. TUBEL A.S. TUBEL: WASSALON TWINKEL | Q8 | KSA ONZE-LIEVE-VROUW | Y Grek | Van Put

Other related companies as A.S. TUBEL: WASSALON TWINKEL | Q8 | KSA ONZE-LIEVE-VROUW | Y Grek | Van Put

A.S. TUBEL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.S. TUBEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05332733154. Het bedrijf A.S. TUBEL bevindt zich op het adres: RUE DES COQUELICOTS 4; 7011; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in A.S. TUBEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.S. TUBEL is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.S. TUBEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.S. TUBEL, openstaande posities, locatie van A.S. TUBEL op de kaart.

A.S. TUBEL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.S. TUBEL, company assigned to the tax number BE05332733154. The company A.S. TUBEL is located at the address: RUE DES COQUELICOTS 4; 7011; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in A.S. TUBEL were not found.
The main activity of A.S. TUBEL is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.S. TUBEL is not available. You also can look at reviews of A.S. TUBEL, open positions, location of A.S. TUBEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.S. TUBEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.S. TUBEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.S. TUBEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.S. TUBEL, employees, financial statistics.