WIELERGROEP BEVEREN 2000

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • WIELERGROEP BEVEREN 2000
Private companiesLeather and Leather Products • WIELERGROEP BEVEREN 2000

Contactgegevens WIELERGROEP BEVEREN 2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERGROEP BEVEREN 2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERGROEP BEVEREN 2000

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GITSESTRAAT 369; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51224187 (+32-51224187) 51224187 (+32-51224187)

Fax (fax): +32 (19) 688-58-18 +32 (19) 688-58-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERGROEP BEVEREN 2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERGROEP BEVEREN 2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERGROEP BEVEREN 2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERGROEP BEVEREN 2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERGROEP BEVEREN 2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERGROEP BEVEREN 2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERGROEP BEVEREN 2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERGROEP BEVEREN 2000
Products information WIELERGROEP BEVEREN 2000

BTW identificatienummer (tax): BE07423156738
Ondernemingsnummer: 6556060791
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in WIELERGROEP BEVEREN 2000 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERGROEP BEVEREN 2000
(Get full report from official database of BE for WIELERGROEP BEVEREN 2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERGROEP BEVEREN 2000
Addition kinds of activities for WIELERGROEP BEVEREN 2000

5813. Drinkplaatsen | Drinking places
228101. Naald- en handwerkgarens, gesponnen | Needle and handicraft yarns, spun
23999913. Welts: gemaakt van aangekochte materialen | Welts: made from purchased materials
24410203. Verzendkoffer, hout: nagel of slot hoek | Shipping cases, wood: nailed or lock corner
33419906. Detinning van blikjes en schroot | Detinning of cans and scrap
34439914. Smokestacks, boiler plaat | Smokestacks, boiler plate
36340302. Plafondventilatoren | Ceiling fans
50840708. Opnamemateriaal en accessoires | Recording instruments and accessories
51940000. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products

Werken bij WIELERGROEP BEVEREN 2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERGROEP BEVEREN 2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERGROEP BEVEREN 2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERGROEP BEVEREN 2000. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • Huishoudhulp in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • 5 STUDENTEN SUPERMARKT | HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent(e) sta jij in voor: het aanvullen van de winkel op verschillende afdelingen ben je bereid om kassa werk te doen het bedienen van de mensen aan de slagerij

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: KP DECO

    Type: Vaste Job

    Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog kinderen en jongeren (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DELPHINE DEWULF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als enthousiaste en gedreven persoon werk je vanuit een bestaande groepspraktijk (www.beginpunt.net) voor diagnostiek en psychotherapie aan kinderen, jongeren en volwassenen. - U biedt therapie aan kinderen en jongeren -U voert diagnostisch onderzoek uit bij kinderen (intelligentieonderzoek: WISC-V, WPPSI, psychologisch onderzoek). -U kan consultaties met kinderen van 2 tot 17 jaar en hun ouders rond diverse hulpvragen leiden via individuele therapie, ouderbegeleiding, gezinstherapie, ouder/kindtherapie. -U bent in staat netwerkoverleg te leiden en constructieve communicatie te voeren met verwijzers, scholen en andere diensten. -U kan een professionele verslaggeving van uw aanpak en bevindingen opmaken. -U bent ondernemend en in staat uw werk zelfstandig te organiseren.

  • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van WIELERGROEP BEVEREN 2000 in sociale netwerken
Look for responds of WIELERGROEP BEVEREN 2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERGROEP BEVEREN 2000. Laat een reactie achter voor WIELERGROEP BEVEREN 2000. WIELERGROEP BEVEREN 2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERGROEP BEVEREN 2000. Leave a respond for WIELERGROEP BEVEREN 2000. WIELERGROEP BEVEREN 2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERGROEP BEVEREN 2000 op de google maps. Adres en contacten WIELERGROEP BEVEREN 2000
Location of WIELERGROEP BEVEREN 2000 on the google maps. Address and contacts of WIELERGROEP BEVEREN 2000

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERGROEP BEVEREN 2000 WIELERGROEP BEVEREN 2000: M.C. JEANTY | JEAN VISSERS | GEORGES MEYER | INTERBASE | Danny De Vylder

Other related companies as WIELERGROEP BEVEREN 2000: M.C. JEANTY | JEAN VISSERS | GEORGES MEYER | INTERBASE | Danny De Vylder

WIELERGROEP BEVEREN 2000 is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERGROEP BEVEREN 2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07423156738. Het bedrijf WIELERGROEP BEVEREN 2000 bevindt zich op het adres: GITSESTRAAT 369; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 620,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in WIELERGROEP BEVEREN 2000 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIELERGROEP BEVEREN 2000 is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERGROEP BEVEREN 2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERGROEP BEVEREN 2000, openstaande posities, locatie van WIELERGROEP BEVEREN 2000 op de kaart.

WIELERGROEP BEVEREN 2000 is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERGROEP BEVEREN 2000, company assigned to the tax number BE07423156738. The company WIELERGROEP BEVEREN 2000 is located at the address: GITSESTRAAT 369; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 620,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in WIELERGROEP BEVEREN 2000 were not found.
The main activity of WIELERGROEP BEVEREN 2000 is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERGROEP BEVEREN 2000 is not available. You also can look at reviews of WIELERGROEP BEVEREN 2000, open positions, location of WIELERGROEP BEVEREN 2000 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERGROEP BEVEREN 2000, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERGROEP BEVEREN 2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERGROEP BEVEREN 2000, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERGROEP BEVEREN 2000, employees, financial statistics.