BOXING INSTRUCT. MERKSEM

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • BOXING INSTRUCT. MERKSEM
Private companiesTextile Mill Products • BOXING INSTRUCT. MERKSEM

Contactgegevens BOXING INSTRUCT. MERKSEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOXING INSTRUCT. MERKSEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOXING INSTRUCT. MERKSEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDBOOGLAAN 22; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 36364107 (+32-36364107) 36364107 (+32-36364107)

Fax (fax): +32 (19) 751-16-47 +32 (19) 751-16-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOXING INSTRUCT. MERKSEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOXING INSTRUCT. MERKSEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOXING INSTRUCT. MERKSEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOXING INSTRUCT. MERKSEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOXING INSTRUCT. MERKSEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOXING INSTRUCT. MERKSEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOXING INSTRUCT. MERKSEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOXING INSTRUCT. MERKSEM
Products information BOXING INSTRUCT. MERKSEM

BTW identificatienummer (tax): BE08101562500
Ondernemingsnummer: 9965667724
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in BOXING INSTRUCT. MERKSEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOXING INSTRUCT. MERKSEM
(Get full report from official database of BE for BOXING INSTRUCT. MERKSEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOXING INSTRUCT. MERKSEM
Addition kinds of activities for BOXING INSTRUCT. MERKSEM

353103. Spoorweggerelateerde apparatuur | Railroad related equipment
362599. Relais en industriële bedieningselementen, niet inbegrepen | Relays and industrial controls, nec
679200. Olie royalty traders | Oil royalty traders
50310301. Deurkozijnen, alle materialen | Door frames, all materials
73590400. Verhuur van vliegtuigen en vrachtwagens | Aircraft and industrial truck rental services
73891102. Muziekdistributiesystemen | Music distribution systems
73891104. Radio transcriptie dienst | Radio transcription service

Werken bij BOXING INSTRUCT. MERKSEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOXING INSTRUCT. MERKSEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOXING INSTRUCT. MERKSEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOXING INSTRUCT. MERKSEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur met ervaring (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Leuven, Zaventem en Mechelen is ASAP op zoek naar een bandenmonteurs (1 per vestiging). Je staat in voor het monteren en demonteren van de winter- en zomerbanden en voert kleine herstellingen uit.

  • Teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je bakkerij-restaurant. Je bent ambassadeur van het merk en je draagt onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant. o Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt onze gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. o Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager. o Je bent verantwoordelijke voor de kassa. Je draagt zorg voor de infrastructuur en apparaten zoals een goede huisvader ?of moeder. o Je maakt de bestellingen je ontvangt de leveringen en je controleert deze. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je volgt de administratieve procedure op. o Je bent een echte coach waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed. Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost. o De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

  • Band/Productiemedewerker voeding (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor: - Sorteren van groenten. - Verwijderen van groenten met zichtbare afwijkingen. - Reinigen van de productielijn.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Zelzate (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent zaterdagwerk (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een jobstudent die elke zaterdag wil helpen in het atelier van de slagerij. U zal meewerken in het atelier van de slagerij. U zal op regelmatige tijdstippen ook bakken tillen en verzetten. U zal helpen met het bereiden van vleesgerechten, het opruimen van het atelier en gebruikt materiaal afwassen.

  • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DE TRIANGEL

    Type: Studentenjob

    Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

  • Jobstudenten -zaalpersoneel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke brasserie op de Grote Markt van Ieper zoeken we jobstudenten om in het weekend op te dienen. Bediening massa Afruimen

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Zelfstandige consultant specialisatie Sociaal Recht & Sociaal Zekerheidsrecht (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: BEWEGING.NET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Procura vzw is het kenniscentrum voor de non-profit en sociale economie van beweging.net. De dienstverlening naar onze leden toe omvat ondermeer het verlenen van advies in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Om deze activiteit verder uit te breiden en te ondersteunen wensen wij samen te werken met een zelfstandige consultant Sociaal Recht en Sociaal Zekerheidsrecht. Functieomschrijving Wij zoeken een zelfstandige (met KBO nummer en op zelfstandige basis) consultant met ervaring voor het uitvoeren van adviesverlening in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Je bent het aanspreekpunt van onze leden als ze vragen hebben in verband met het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Jouw adviezen met gepersonaliseerde nota’s zijn een werkelijke meerwaarde voor onze leden. De kandidaat die wij zoeken is punctueel en nauwkeurig.

  • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van BOXING INSTRUCT. MERKSEM in sociale netwerken
Look for responds of BOXING INSTRUCT. MERKSEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOXING INSTRUCT. MERKSEM. Laat een reactie achter voor BOXING INSTRUCT. MERKSEM. BOXING INSTRUCT. MERKSEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOXING INSTRUCT. MERKSEM. Leave a respond for BOXING INSTRUCT. MERKSEM. BOXING INSTRUCT. MERKSEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOXING INSTRUCT. MERKSEM op de google maps. Adres en contacten BOXING INSTRUCT. MERKSEM
Location of BOXING INSTRUCT. MERKSEM on the google maps. Address and contacts of BOXING INSTRUCT. MERKSEM

Andere gerelateerde bedrijven als come BOXING INSTRUCT. MERKSEM BOXING INSTRUCT. MERKSEM: Sun Boulevard | Atelier de Nettoyage et Restauration de Tapis d'Orient (L') sa | GEERT MAES | BIEMAR ALBERT ET LUC | Sotegec SPRL

Other related companies as BOXING INSTRUCT. MERKSEM: Sun Boulevard | Atelier de Nettoyage et Restauration de Tapis d'Orient (L') sa | GEERT MAES | BIEMAR ALBERT ET LUC | Sotegec SPRL

BOXING INSTRUCT. MERKSEM is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOXING INSTRUCT. MERKSEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08101562500. Het bedrijf BOXING INSTRUCT. MERKSEM bevindt zich op het adres: HANDBOOGLAAN 22; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in BOXING INSTRUCT. MERKSEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOXING INSTRUCT. MERKSEM is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOXING INSTRUCT. MERKSEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOXING INSTRUCT. MERKSEM, openstaande posities, locatie van BOXING INSTRUCT. MERKSEM op de kaart.

BOXING INSTRUCT. MERKSEM is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOXING INSTRUCT. MERKSEM, company assigned to the tax number BE08101562500. The company BOXING INSTRUCT. MERKSEM is located at the address: HANDBOOGLAAN 22; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in BOXING INSTRUCT. MERKSEM were not found.
The main activity of BOXING INSTRUCT. MERKSEM is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOXING INSTRUCT. MERKSEM is not available. You also can look at reviews of BOXING INSTRUCT. MERKSEM, open positions, location of BOXING INSTRUCT. MERKSEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOXING INSTRUCT. MERKSEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOXING INSTRUCT. MERKSEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOXING INSTRUCT. MERKSEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOXING INSTRUCT. MERKSEM, employees, financial statistics.