BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT

Contactgegevens BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERZOENINGSSTRAAT 24; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25242969 (+32-25242969) 25242969 (+32-25242969)

Fax (fax): +32 (86) 525-26-32 +32 (86) 525-26-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT
Products information BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT

BTW identificatienummer (tax): BE08019439697
Ondernemingsnummer: 2163452148
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT
(Get full report from official database of BE for BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT
Addition kinds of activities for BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT

17529900. Vloerbedekking en vloerwerk, nec, nec | Floor laying and floor work, nec, nec
20410107. Granulaire tarwemeel | Granular wheat flour
35410204. Deburring machines | Deburring machines
35439901. Gieterijkernen | Foundry cores
50649904. Elektrische scheerapparaten | Electric razors
50920300. Speelgoed nieuwigheden en amusement | Toy novelties and amusements
76991803. China brandt en versiert naar individuele volgorde | China firing and decorating to individual order

Werken bij BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • LASSERS MET EEN PASSIE VOOR METAAL (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsbewuste nauwkeurige werker. U werkt in een dagstelser eventueel in drukkere periodes in tweeploegenstelsel.

  • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een machine operator. Takenpakket: - Het bedienen van diverse machines - Laden en lossen - Slijpen, branden, ...

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een productiemedewerker. U helpt mee in het productieproces. U volgt dit digitaal mee en springt indien nodig. Een interne opleiding wordt voorzien. U werkt in ploegensysteem

  • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Boechout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

  • architect (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

Zoek naar antwoorden van BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT in sociale netwerken
Look for responds of BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT. Laat een reactie achter voor BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT. BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT. Leave a respond for BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT. BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT op de google maps. Adres en contacten BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT
Location of BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT on the google maps. Address and contacts of BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT

Andere gerelateerde bedrijven als come BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT: CARREAULIS | Tchenko | LEON SIMON | Van Biesen (Anc Ets) | Draelants

Other related companies as BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT: CARREAULIS | Tchenko | LEON SIMON | Van Biesen (Anc Ets) | Draelants

BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08019439697. Het bedrijf BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT bevindt zich op het adres: VERZOENINGSSTRAAT 24; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT, openstaande posities, locatie van BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT op de kaart.

BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT, company assigned to the tax number BE08019439697. The company BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT is located at the address: VERZOENINGSSTRAAT 24; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT were not found.
The main activity of BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT is not available. You also can look at reviews of BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT, open positions, location of BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BBC ECOLE P 1 ANDERLECHT, employees, financial statistics.