AAAA J Polis

Contactgegevens AAAA J Polis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AAAA J Polis: address, phone, fax, email, website, opening hours

AAAA J Polis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Gilmanstraat 31; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 324 66 87 (+32-03 324 66 87) 03 324 66 87 (+32-03 324 66 87)

Fax (fax): +32 (71) 312-83-30 +32 (71) 312-83-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AAAA J Polis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AAAA J Polis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AAAA J Polis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AAAA J Polis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AAAA J Polis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AAAA J Polis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AAAA J Polis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AAAA J Polis
Products information AAAA J Polis

BTW identificatienummer (tax): BE05925170898
Ondernemingsnummer: 6431365966
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Doors - Folding & sliding; Doors - Sliding & overhead type; Cupolas - Skylight; Plastics - Building industry; Shutters; Solar protection - Inside; Door & gate openers (Automatic)

Product categorie (product category): Solar protection - Outside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AAAA J Polis
(Get full report from official database of BE for AAAA J Polis)

Aanvulling soorten activiteiten voor AAAA J Polis
Addition kinds of activities for AAAA J Polis

344399. Geproduceerd plaatwerk (boilerwinkel), nec | Fabricated plate work (boiler shop), nec
382401. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
594900. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
28210216. Polyvinylideenchlorideharsen | Polyvinylidene chloride resins
35590603. Ovens, timmerhout | Kilns, lumber
35680100. Lagers, bussen en blokken | Bearings, bushings, and blocks
39310103. Blowers, pijporgaan | Blowers, pipe organ
50130115. Pompen, olie en gas | Pumps, oil and gas
59990601. Audiovisuele apparatuur en benodigdheden | Audio-visual equipment and supplies
73780000. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair

Werken bij AAAA J Polis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AAAA J Polis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AAAA J Polis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AAAA J Polis. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • Medisch secretaresse (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Jessa Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel zijn we op zoek naar: Medisch secretaresse Jobtime: deeltijds/voltijds Functie: Organiseren van het secretariaat zodat één of meerdere artsen, paramedici of verpleegkundigen zich kunnen focussen op hun (para)medische activiteiten. Je voornaamste taken zijn: Instaan voor het onthaal, zowel persoonlijk, telefonisch als administratief, van patiënten voor en na een afspraak, onderzoek of verblijf in het ziekenhuis. Patiënten informeren zodat ze juiste, volledige en duidelijke antwoorden krijgen op hun vragen. Correct, volledig, ordelijk en tijdig afwerken van het administratieve en organisatorische takenpakket (o.a. afsprakenbeheer, briefwisseling, opnameplanning) en financieel ondersteunende taken met de afgesproken hulpmiddelen. Samenwerken en communiceren met collega’s en met mensen binnen en buiten de organisatie, om een optimale dienstverlening te garanderen. Profiel: Je bent in het bezit van een bachelor office management optie medical management assistant. Je beschikt over een ruime kennis van medische terminologie en een basiskennis van de gezondheidszorg. Je hebt een empathische persoonlijkheid, gaat discreet om met vertrouwelijke informatie. Je bent assertief met voldoende aandacht voor diplomatie en integriteit. Je kan zelfstandig functioneren en hebt zin voor initiatief. Je bent steeds nauwkeurig en stipt in je opdrachten. Je beschikt over een dosis organisatietalent en behoudt het overzicht, tegelijkertijd heb je oog voor detail. Je werkt vlot met de Microsoft Office pakketten en bent bereid om jouw softwarekennis op peil te houden. Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te leggen. Je kan snel en zonder fouten typen. Relevante ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt. Aanbod: Wij bieden je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast team met ruimte voor creativiteit, opleiding en vorming. Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques. Bijkomende voordelen: groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling. Omdat we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, bieden we een waaier van programma's aan die je gezondheid bevorderen. Interesse? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je kandidatuur door online (cv, motivatiebrief en kopie van je diploma) te solliciteren via onze website www.ikvraaghetaan.be Voor meer informatie i.v.m. de functie kan je terecht bij Annick Germeys, coördinator medische secretariaten, tel 011 33 50 40 Voor bijkomende algemene informatie kan je contact opnemen met Greet Pans (werving & selectie) op het nummer 011 33 52 53 of mail [email protected]

  • Servicetechnieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf met specialisatie in sectionale poorten zijn wij op zoek naar een servicetechnieker. Ben jij graag op de baan? Heb je technisch inzicht? Is het oplossen van storingen een uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu! Als servicetechnieker zal je instaan voor: Onderhoud aan sectionale poorten Herstellen van sectionale poorten Oplossen van storingen op elektrisch, mechanisch en elektronisch vlak

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • VERPLEEGKUNDIGE voltijds mobiele equipe (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM SINT ANNA

    Type: Vaste Job

    VZW Groep Sint-Franciscus baat woonzorgcentra uit in Brakel (Sint-Franciscustehuis), Oosterzele (De Zilverlinde en OLV Ter Veldbloemen) en Haaltert (Sint Jozef en Sint Anna) en heeft momenteel een vacature voor verpleegkundige in WZC Sint Anna, stationsstraat 165, 9450 Haaltert.

  • (Psychiatrisch) verpleegkundige of bachelor psychologie Mobiele equipe Verslavingstraject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5680 Locatie: ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Mobiele equipe Verslavingstraject (overkoepelend) Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging Binnen het werkterrein van het Verslavingszorg traject wordt o.a. gewerkt vanuit de herstelgedachte. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hier ook achter kunnen staan. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg aan patiënten met een acute verslavingsproblematiek met oog voor hun specifieke behoeften. In een multidisciplinair team waarin de pyschiater de therapeutische eindverantwoordelijkheid draagt, sta jij in voor de begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Je staat in voor de ondersteuning van enkele groeps-therapeutische activiteiten. Je verzekert de continuïteit van de kwaliteitsvolle zorgverlening, bewaakt mee het wettelijke kader en de behandelfilosofie van het team en draagt bij aan een veilig afdelingsklimaat. Door actief te participeren aan teamoverleg en je observaties en bevindingen te delen, bepaal je mee het (crisis)behandelplan van de patiënt. Rapporteren doe je aan de leidinggevende van de afdeling. De Mobiele equipe bewaart de continuïteit en kwaliteit van zorgen op de afdelingen van voornoemde trajecten die tijdelijk een personeelstekort en/of extra werkbelasting ervaren. Werken in de mobiele equipe/zorgzwaarte staat voor flexibiliteit, vlot aanpassingsvermogen, dynamisme, discretie ect. Je wordt voornamelijk ingeschakeld in de continudienst van de verpleegafdelingen van het Verslavingstraject op de site ZNA PZ Stuivenberg en van het Acuut Traject (op de site ZNA St. Erasmus). Op beide plaatsen heb je een afgesproken takenpakket (uitzonderlijk is dit op de andere afdelingen van ZNA Volwassenen Psychiatrie). Je werkt dagdiensten. Afhankelijk van de noden van de verpleegafdeling gaat dit om een vroege dienst of een late dienst. De functie kent 2 snelheden: Er zijn geen ongeplande afwezigheden: je werkt op de voorziene locatie. Er zijn ongeplande afwezigheden: je valt in op de locatie waar de collega afwezig is, zodat de continuïteit van zorg kan gewaarborgd worden (afwezigheden kunnen tot 3 dagen op deze manier opgevangen worden). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Anja De Prest, verpleegkundig afdelingshoofd Verslavingszorg, op 03 217 77 12. Voel jij je aangesproken?

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Werfreserve

    Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

  • Schipper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

    Type: Werfreserve

    GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

Zoek naar antwoorden van AAAA J Polis in sociale netwerken
Look for responds of AAAA J Polis in social networks

Lees alle opmerkingen voor AAAA J Polis. Laat een reactie achter voor AAAA J Polis. AAAA J Polis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AAAA J Polis. Leave a respond for AAAA J Polis. AAAA J Polis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AAAA J Polis op de google maps. Adres en contacten AAAA J Polis
Location of AAAA J Polis on the google maps. Address and contacts of AAAA J Polis

Andere gerelateerde bedrijven als come AAAA J Polis AAAA J Polis: YVES ROCHER | Deside J-M | AXA Royale Belge | GARAGE TRACMAC | VICTOR FRANCOTTE

Other related companies as AAAA J Polis: YVES ROCHER | Deside J-M | AXA Royale Belge | GARAGE TRACMAC | VICTOR FRANCOTTE

AAAA J Polis is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AAAA J Polis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05925170898. Het bedrijf AAAA J Polis bevindt zich op het adres: De Gilmanstraat 31; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Solar protection - Outside. Lijst met producten zijn Doors - Folding & sliding; Doors - Sliding & overhead type; Cupolas - Skylight; Plastics - Building industry; Shutters; Solar protection - Inside; Door & gate openers (Automatic).
De hoofdactiviteit van AAAA J Polis is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AAAA J Polis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AAAA J Polis, openstaande posities, locatie van AAAA J Polis op de kaart.

AAAA J Polis is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is AAAA J Polis, company assigned to the tax number BE05925170898. The company AAAA J Polis is located at the address: De Gilmanstraat 31; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Solar protection - Outside. List of products are Doors - Folding & sliding; Doors - Sliding & overhead type; Cupolas - Skylight; Plastics - Building industry; Shutters; Solar protection - Inside; Door & gate openers (Automatic).
The main activity of AAAA J Polis is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AAAA J Polis is not available. You also can look at reviews of AAAA J Polis, open positions, location of AAAA J Polis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AAAA J Polis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AAAA J Polis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AAAA J Polis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AAAA J Polis, employees, financial statistics.