ROLLUIKEN STUBBE BVBA

Contactgegevens ROLLUIKEN STUBBE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLLUIKEN STUBBE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLLUIKEN STUBBE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keiemdorpstraat 141; 8600; Diksmuide (Keiem), België

Telefoon (phone): 051 50 11 63 (+32-051 50 11 63) 051 50 11 63 (+32-051 50 11 63)

Fax (fax): 051 51 03 55 (+32-051 51 03 55) 051 51 03 55 (+32-051 51 03 55)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLLUIKEN STUBBE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLLUIKEN STUBBE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLLUIKEN STUBBE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLLUIKEN STUBBE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLLUIKEN STUBBE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLLUIKEN STUBBE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLLUIKEN STUBBE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLLUIKEN STUBBE BVBA
Products information ROLLUIKEN STUBBE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09316101074
Ondernemingsnummer: 2274688720
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Shutters; Solar protection - Outside

Product categorie (product category): Solar protection - Inside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLLUIKEN STUBBE BVBA
(Get full report from official database of BE for ROLLUIKEN STUBBE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLLUIKEN STUBBE BVBA
Addition kinds of activities for ROLLUIKEN STUBBE BVBA

355401. Papiervormende machines | Paper forming machines
20870207. Poeders, drinken | Powders, drink
26750403. Eierschalen vulstoffen en flats, doodgesneden: aangekochte materialen | Egg case fillers and flats, die-cut: purchased materials
35560102. Kaasmakende machines | Cheese making machinery
36710100. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
79991202. Paardensport | Riding stable

Werken bij ROLLUIKEN STUBBE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLLUIKEN STUBBE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLLUIKEN STUBBE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLLUIKEN STUBBE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Elektromechanicien (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als technicus sta je in voor de integrale opbouw en opstart van nieuwe installaties, machines, verbeteringsprojecten,… Alsook ben je mede verantwoordelijk voor de elektrische interventies en revisies op de opgebouwde installaties en het algemeen machinepark

  • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kermt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vollezele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOLLEZELE)

    Regio: VOLLEZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Student productie grote vakantie (+ zaterdagen eventueel) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Ploegbaas HVAC / ventilatiesystemen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: POLAR EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Het aansturen & begeleiden van montageploegen op diverse werven in West -en Oostvlaanderen.

  • New Product Developer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIX LABORATOIRES

    Type: Vaste Job

    Heb je een ‘neus’ voor de smaak, geur en textuur van voedingsmiddelen? Ben je gefascineerd door (sport -en dieet)voeding en gezondheidsproducten? Wil je mee werken aan de ontwikkeling en optimalisering van innovatieve voedingssupplementen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om ons team te vervoegen! - Wie zijn we? Medix Laboratoires nv is een jong, dynamisch bedrijf en is internationaal actief als private label producent van voedingssupplementen, dieetvoeding en sportvoeding. Onze productiemogelijkheden bevatten capsules, poeders en een ruime waaier aan verpakkingsmogelijkheden waaronder een breed aanbod aan jars, big bags, zakken, pouches en kartonnen dozen. Ons fabrieksgebouw kan, met zijn 10.000 m², beschouwd worden als één van de modernste productiesites van Europa. Hierdoor garanderen wij de nieuwste productietechnieken en software. Via ons traceringsysteem kan er worden uitgegaan van de juistheid van de formules, productieplanningen en doseringen. Daarnaast zorgt onze inhouse R&D en labo voor innovatieve concepten en exclusieve adviesverlening op maat van de klant. Met zijn 48 werknemers is 'Medix' een klein, maar bruisend, KMO. Als een grote familie kent iedereen elkaar en wordt er nauw samengewerkt naar uitdagende gezamenlijke doelen met ruimte voor zelfstandigheid en zelfontwikkeling van ieder individu. - Als Product Developer bij Medix... Werk je hands-on mee aan de (smaak)ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende klanten. - Je verantwoordelijkheden: Je werk actief mee in het labo aan de ontwikkeling van nieuwe formulaties Je maakt van deze formulaties samples op maat van de klant Je zorgt voor een optimale smaakbeleving van de producten en proeft zelf op dagelijkse basis de producten Je verleent product technisch advies aan het salesteam en de klanten (ENG+FR pluspunt) Je bent mee verantwoordelijk voor een vlotte toestroom van producten vanuit het labo tijdens een klantenbezoek (georganiseerde proefsessies) Je test je producten in productie ( upscaling capsules en poeders) Je staat mee in voor het beheer en onderhoud van het labo Je geeft formules door voor prijsberekening Je behartigt mee de R&D administratie - De eerste maanden is een opleiding voorzien voor o.a.: De afweging van ingrediënten Leren kennen van grondstoffen Smaken van de producten Osmolaliteit bepaling

  • Target Recruitment - Functioneel Analist Logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Bedrijf Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren. Profiel Als freelance functioneel analist: Ben je zeer communicatief ingesteld. Kan je flows uitwerken in BPMN. Beheers je vlot het Nederlands en het Engels. Hands-on: je gaat voor praktijkoplossingen. Ervaren/bekend met logistieke processen. Proactief: je hebt geen schrik om in het systeem te duiken en processen te wijzigen/innoveren! Aanbod Als freelance functioneel analist mag je je verwachten aan: Een uitdagend project van lange duur met veel verantwoordelijkheid bij een multinational. Flexibele werkuren. Een contract op lange termijn, met mogelijke verlenging. Uitbetaling door Target binnen 10 werkdagen. Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van ROLLUIKEN STUBBE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ROLLUIKEN STUBBE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLLUIKEN STUBBE BVBA. Laat een reactie achter voor ROLLUIKEN STUBBE BVBA. ROLLUIKEN STUBBE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLLUIKEN STUBBE BVBA. Leave a respond for ROLLUIKEN STUBBE BVBA. ROLLUIKEN STUBBE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLLUIKEN STUBBE BVBA op de google maps. Adres en contacten ROLLUIKEN STUBBE BVBA
Location of ROLLUIKEN STUBBE BVBA on the google maps. Address and contacts of ROLLUIKEN STUBBE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLLUIKEN STUBBE BVBA ROLLUIKEN STUBBE BVBA: BENE | CENTRE P.M.S. | DE BOECK GEBR | Orban de Xivry B | Chess International

Other related companies as ROLLUIKEN STUBBE BVBA: BENE | CENTRE P.M.S. | DE BOECK GEBR | Orban de Xivry B | Chess International

ROLLUIKEN STUBBE BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLLUIKEN STUBBE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09316101074. Het bedrijf ROLLUIKEN STUBBE BVBA bevindt zich op het adres: Keiemdorpstraat 141; 8600; Diksmuide (Keiem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 405,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Solar protection - Inside. Lijst met producten zijn Shutters; Solar protection - Outside.
De hoofdactiviteit van ROLLUIKEN STUBBE BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLLUIKEN STUBBE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLLUIKEN STUBBE BVBA, openstaande posities, locatie van ROLLUIKEN STUBBE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ROLLUIKEN STUBBE BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLLUIKEN STUBBE BVBA, company assigned to the tax number BE09316101074. The company ROLLUIKEN STUBBE BVBA is located at the address: Keiemdorpstraat 141; 8600; Diksmuide (Keiem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 405,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Solar protection - Inside. List of products are Shutters; Solar protection - Outside.
The main activity of ROLLUIKEN STUBBE BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLLUIKEN STUBBE BVBA is not available. You also can look at reviews of ROLLUIKEN STUBBE BVBA, open positions, location of ROLLUIKEN STUBBE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLLUIKEN STUBBE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLLUIKEN STUBBE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLLUIKEN STUBBE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLLUIKEN STUBBE BVBA, employees, financial statistics.