BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE

Contactgegevens BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTRAAT 6; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22510754 (+32-22510754) 22510754 (+32-22510754)

Fax (fax): +32 (60) 879-42-69 +32 (60) 879-42-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE
Products information BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE

BTW identificatienummer (tax): BE07618988037
Ondernemingsnummer: 8545959472
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers; Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE
(Get full report from official database of BE for BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE
Addition kinds of activities for BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE

02719902. Fox Farm | Fox farm
13819904. Olie- en gasbronnen opnieuw verwerken | Reworking oil and gas wells
34460300. Hekken, poorten, posten en vlaggenpalen | Fences, gates, posts, and flagpoles
35310400. Bitumineuze, cement en beton gerelateerde producten en uitrusting. | Bituminous, cement and concrete related products and equip.
39140304. Bestek, tin | Flatware, pewter
39499913. Stokken: hockey, lacrosse, enz. | Sticks: hockey, lacrosse, etc.
39999951. fluitjes | Whistles
73590704. Hot tub en spa verhuur | Hot tub and spa rental

Werken bij BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Smartphoto zkt medewerkers PRODUCTIE/INPAK - Late ploeg - NOV/DEC (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Smartphoto (WETTEREN) is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Met klanten over heel Europa staan ze in voor het vervaardigen van fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik van innovatieve technologie staan ze in voor superieure kwaliteit, een klantgerichte service en een vlotte levering. Voor de vestiging te WETTEREN zijn we op zoek naar werkkrachten die beschikbaar zijn in de maanden november en december. Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van de bestelde producten.

  • Aankoopbediende - tijdelijke opdracht tot eind augustus 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Kijk jij uit naar een tijdelijke job tot eind augustus? Ben jij bovendien sterk met cijfers én talen? Dan is dit jouw kans! Voor onze klant, een internationale groothandel gevestigd in de regio Deinze, is VIO op zoek naar een aankoopbediende. Deze opdracht loopt tot eind augustus. Als aankoopbediende krijg je volgende taken toevertrouwd: Administratieve ondersteuning van de aankopers Voorbereiding leveranciersdossiers en de opvolging ervan Order- en artikelbeheer Ondersteuning van marketingactiviteiten Controle van prijsverschillen ... Interesse?  Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Deinze zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • Sales representative (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Geriater (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

Zoek naar antwoorden van BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE in sociale netwerken
Look for responds of BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE. Laat een reactie achter voor BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE. BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE. Leave a respond for BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE. BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE op de google maps. Adres en contacten BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE
Location of BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE on the google maps. Address and contacts of BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE

Andere gerelateerde bedrijven als come BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE: ELYSةE | LUC SEGAERT | BILZER KARTING | WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ | CONVENTS PRODUCTS NV

Other related companies as BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE: ELYSةE | LUC SEGAERT | BILZER KARTING | WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ | CONVENTS PRODUCTS NV

BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07618988037. Het bedrijf BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE bevindt zich op het adres: LEUVENSESTRAAT 6; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers; Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, openstaande posities, locatie van BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE op de kaart.

BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, company assigned to the tax number BE07618988037. The company BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE is located at the address: LEUVENSESTRAAT 6; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers; Voedingsspeciaalzaken. Products created in BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE were not found.
The main activity of BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE is not available. You also can look at reviews of BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, open positions, location of BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEENHOUWERIJ PASCAL & GOEDELE, employees, financial statistics.