GALERIE SIEMATIC

Contactgegevens GALERIE SIEMATIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALERIE SIEMATIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALERIE SIEMATIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WATERLOO 1144; 1180; UCCLE, België

Telefoon (phone): 23722638 (+32-23722638) 23722638 (+32-23722638)

Fax (fax): +32 (84) 648-73-82 +32 (84) 648-73-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALERIE SIEMATIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALERIE SIEMATIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALERIE SIEMATIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALERIE SIEMATIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALERIE SIEMATIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALERIE SIEMATIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALERIE SIEMATIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALERIE SIEMATIC
Products information GALERIE SIEMATIC

BTW identificatienummer (tax): BE08795349121
Ondernemingsnummer: 4241241455
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Type de Mobilier: Cuisines.. Produits: Cuisines Modulaires,Cuisines Equipées,Cuisines sur Mesure.

Product categorie (product category): Siematic. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALERIE SIEMATIC
(Get full report from official database of BE for GALERIE SIEMATIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALERIE SIEMATIC
Addition kinds of activities for GALERIE SIEMATIC

5984. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers
354503. Bijlagen en toebehoren van gereedschapsmiddelen | Machine tool attachments and accessories
02799903. Insect boerderij | Insect farm
37140210. Achterashuis, motorvoertuig | Rear axle housings, motor vehicle
38279916. Optische test- en inspectieapparatuur | Optical test and inspection equipment
38290106. Meters, motorvoertuig: oliedruk, watertemperatuur | Gauges, motor vehicle: oil pressure, water temperature
51999911. Muntrollen, kunststoffen | Coin rollers, plastics
56320201. dancewear | Dancewear

Werken bij GALERIE SIEMATIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALERIE SIEMATIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALERIE SIEMATIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALERIE SIEMATIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Sint-Pieters-Leeuw (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SOLUCIOUS

    Type: Vaste Job

    Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

  • Procesoperator Productie Thermische Centrales (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    De BU GENERATION EUROPE (BU GEN) is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de thermische productieactiviteiten van ENGIE in Europa, bestaande uit aardgas-, steenkool-, biomassa- en grootschalige warmtekrachtcentrales. Met zijn 1 600 medewerkers exploiteert deze multidisciplinaire businessunit circa 22 GW op 68 sites in 9 landen (België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk). Onze onderneming is opgedeeld in 4 clusters: Gas Benelux, Gas France & South Europe, Coal en European Maintenance Services (EMS). De functie van Senior Operator Rodenhuize bij de Entiteit Brugge-Gent-Brussel van de Cluster Gas Benelux omvat de volgende taken: De vijf thermische centrales van de entiteit Brugge - Gent - Brussel leveren een perfecte aanvulling op de intermitterende hernieuwbare energieproductie op basis van wind en zon, en ondersteunen op die manier de energietransitie. Onze flexibele gascentrales Herdersbrug en Drogenbos spelen o.a. een essentiële rol in het ondersteunen van de stabiliteit op het transmissienet, zowel in STEG- als in peak-modus, en staan garant voor het snel aanvullen van de elektriciteitsproductie uit wind en zon aan wanneer nodig. De centrale van Rodenhuize is de grootste Belgische biomassacentrale en neemt zo deel in het behalen van de globale doelstelling omtrent CO2-reductie en groene energie. De centrale van Knippegroen zet het hoogovengas van de staalproductie bij een klant om in elektriciteit en de centrale van Schaarbeek zet de warmte van een afvalverbrandingsoven bij een klant om in elektriciteit, en beide centrales dragen zodoende bij aan het nuttig gebruik van de restgassen en restwarmte en ruimer aan de CO2-doelstellingen. Jouw missie je verzekert een veilige, economische en bedrijfszekere uitbating van de installaties, rekening houdend met vergunningen en wettelijke verplichtingen je verzekert een proactieve bediening van en toezicht over de uitrustingen vanuit een controlezaal alsook in de installatie zelf, ten einde te waken over de naleving van de voorschriften en onregelmatigheden op te sporen. Vanuit de controlezaal worden de verschillende centrales van Rodenhuize, Drogenbos en Schaarbeek bestuurd je noteert in een logboek alle handelingen die werden uitgevoerd tijdens de shift en de voornaamste werkingsparameters van de centrale(s) teneinde een precies beeld te geven van de situatie van de installaties je werkt mee met een productieleider aan de veiligstelling van de installaties teneinde de onderhoudsteams hun werk in alle veiligheid te laten uitvoeren je controleert mede met een productieleider de goede en veilige werking van de installaties na interventie van het onderhoudsteam teneinde onregelmatigheden op te sporen alvorens de installatie terug in dienst wordt gesteld je werkt in opdracht van een productieleider en rapporteert aan hem je onderneemt de nodige acties bij incident/ongeval teneinde de veiligheid te garanderen je verricht technisch administratieve taken (opmaken van o.a. procedures, incidentverslagen, testrapporten, dossiers nieuwe installaties) je reageert alert op alarmen en bedrijfsinstructies om schade en onbeschikbaarheden te voorkomen en doet verbeteringsvoorstellen

  • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

  • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

Zoek naar antwoorden van GALERIE SIEMATIC in sociale netwerken
Look for responds of GALERIE SIEMATIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALERIE SIEMATIC. Laat een reactie achter voor GALERIE SIEMATIC. GALERIE SIEMATIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALERIE SIEMATIC. Leave a respond for GALERIE SIEMATIC. GALERIE SIEMATIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALERIE SIEMATIC op de google maps. Adres en contacten GALERIE SIEMATIC
Location of GALERIE SIEMATIC on the google maps. Address and contacts of GALERIE SIEMATIC

Andere gerelateerde bedrijven als come GALERIE SIEMATIC GALERIE SIEMATIC: LUTGARDE MAES | INSTITUUT GOLDCARE | HUIS PEVENAGE | HERMAN VAN DRIESSCHE | MOBISTAR CENTER AUTO + HIFI

Other related companies as GALERIE SIEMATIC: LUTGARDE MAES | INSTITUUT GOLDCARE | HUIS PEVENAGE | HERMAN VAN DRIESSCHE | MOBISTAR CENTER AUTO + HIFI

GALERIE SIEMATIC is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GALERIE SIEMATIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08795349121. Het bedrijf GALERIE SIEMATIC bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WATERLOO 1144; 1180; UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Siematic. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Type de Mobilier: Cuisines.. Produits: Cuisines Modulaires,Cuisines Equipées,Cuisines sur Mesure..
De hoofdactiviteit van GALERIE SIEMATIC is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALERIE SIEMATIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALERIE SIEMATIC, openstaande posities, locatie van GALERIE SIEMATIC op de kaart.

GALERIE SIEMATIC is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GALERIE SIEMATIC, company assigned to the tax number BE08795349121. The company GALERIE SIEMATIC is located at the address: CHAUSS?E DE WATERLOO 1144; 1180; UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Siematic. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Type de Mobilier: Cuisines.. Produits: Cuisines Modulaires,Cuisines Equipées,Cuisines sur Mesure..
The main activity of GALERIE SIEMATIC is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GALERIE SIEMATIC is not available. You also can look at reviews of GALERIE SIEMATIC, open positions, location of GALERIE SIEMATIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALERIE SIEMATIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALERIE SIEMATIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALERIE SIEMATIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALERIE SIEMATIC, employees, financial statistics.