VERHELST BOUWMATERIALEN

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • VERHELST BOUWMATERIALEN
Private companiesTextile Mill Products • VERHELST BOUWMATERIALEN

Contactgegevens VERHELST BOUWMATERIALEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERHELST BOUWMATERIALEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERHELST BOUWMATERIALEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 30; 8460; OUDENBURG, België

Telefoon (phone): 59255050 (+32-59255050) 59255050 (+32-59255050)

Fax (fax): +32 (59) 501-13-45 +32 (59) 501-13-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERHELST BOUWMATERIALEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERHELST BOUWMATERIALEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERHELST BOUWMATERIALEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERHELST BOUWMATERIALEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERHELST BOUWMATERIALEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERHELST BOUWMATERIALEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERHELST BOUWMATERIALEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERHELST BOUWMATERIALEN
Products information VERHELST BOUWMATERIALEN

BTW identificatienummer (tax): BE02162078857
Ondernemingsnummer: 2741882324
Hoofdstad (capital): 993,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 388,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in VERHELST BOUWMATERIALEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Betonnen bouwelementen Fab; Bouwmaterialen Gh; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Installatie van metalen schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Stortklaar beton Fab; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERHELST BOUWMATERIALEN
(Get full report from official database of BE for VERHELST BOUWMATERIALEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERHELST BOUWMATERIALEN
Addition kinds of activities for VERHELST BOUWMATERIALEN

201502. Eend slachten en verwerking | Duck slaughtering and processing
314999. Schoeisel, met uitzondering van rubber, nec, nec | Footwear, except rubber, nec, nec
382301. Temperatuur meetinstrumenten, industriële | Temperature measurement instruments, industrial
512200. Drugs, eigendomsrechten en diversen | Drugs, proprietaries, and sundries
16230104. Pijpleiding | Pipeline wrapping
32219900. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
39310107. Frames, piano terug | Frames, piano back

Werken bij VERHELST BOUWMATERIALEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERHELST BOUWMATERIALEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERHELST BOUWMATERIALEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERHELST BOUWMATERIALEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf zijn we op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als projectleider bestaan je taken uit: - Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) - Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van de klantenportefeuille - Offertes opmaken - Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken - Nacalculatie van uitgevoerde werven - Communiceren met de planning en andere betrokken partijen

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIELSECTOR - VASTE NACHT M/V (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de textielsector, zijn wij op zoek naar gemotiveerde bobijnopzetters.

  • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • jobstudent Panos Rail Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PANOS RAIL BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Brugge. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk.

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Poetshulp (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

    Type: Vaste Job

    Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

  • Technieker op de baan rolbruggen - bedrijf regio Ruddervoorde m/v (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Zoek je een job als Technieker op de baan met specialisatie in rolbruggen / hijstoestellen? Servicetechnieker gezocht regio Ruddervoorde ! Als technieker kom je terecht bij een jong bedrijf regio Torhout-Brugge dat zijn team van specialisten wil uitbreiden met een nieuwe collega. Je werkt in klein team dat bestaat uit monteurs , lassers en de servicetechnieker. Als Technieker ga je ongeveer 80% van je werktijd op de baan , combinatie van installatie en service. De nadruk ligt in jouw job op service uitvoeren aan rolbruggen / hijstoestellen. Wat kan jouw takenpakket inhouden? Taken: onderhoud van rolbruggen en hijstoestellen voorbereidend werk in het atelier laswerk en constructie montage reparaties ter plaatse bij de klant

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , informeren acties naar klanten toe, verzorgen van een unieke pre wash om de kwaliteit van het wassen te verzekeren.

  • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

  • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

Zoek naar antwoorden van VERHELST BOUWMATERIALEN in sociale netwerken
Look for responds of VERHELST BOUWMATERIALEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERHELST BOUWMATERIALEN. Laat een reactie achter voor VERHELST BOUWMATERIALEN. VERHELST BOUWMATERIALEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERHELST BOUWMATERIALEN. Leave a respond for VERHELST BOUWMATERIALEN. VERHELST BOUWMATERIALEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERHELST BOUWMATERIALEN op de google maps. Adres en contacten VERHELST BOUWMATERIALEN
Location of VERHELST BOUWMATERIALEN on the google maps. Address and contacts of VERHELST BOUWMATERIALEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERHELST BOUWMATERIALEN VERHELST BOUWMATERIALEN: Job Yves | G6 Entreprise | ELEKTRO G.P. | Wolfdiam BVBA | GARAGE VANDENBERGH

Other related companies as VERHELST BOUWMATERIALEN: Job Yves | G6 Entreprise | ELEKTRO G.P. | Wolfdiam BVBA | GARAGE VANDENBERGH

VERHELST BOUWMATERIALEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERHELST BOUWMATERIALEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02162078857. Het bedrijf VERHELST BOUWMATERIALEN bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 30; 8460; OUDENBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 993,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 388,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Betonnen bouwelementen Fab; Bouwmaterialen Gh; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Installatie van metalen schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Stortklaar beton Fab; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in VERHELST BOUWMATERIALEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERHELST BOUWMATERIALEN is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERHELST BOUWMATERIALEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERHELST BOUWMATERIALEN, openstaande posities, locatie van VERHELST BOUWMATERIALEN op de kaart.

VERHELST BOUWMATERIALEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERHELST BOUWMATERIALEN, company assigned to the tax number BE02162078857. The company VERHELST BOUWMATERIALEN is located at the address: STATIONSSTRAAT 30; 8460; OUDENBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 993,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 388,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Betonnen bouwelementen Fab; Bouwmaterialen Gh; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Installatie van metalen schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Stortklaar beton Fab; Vloer- and muurbekleding. Products created in VERHELST BOUWMATERIALEN were not found.
The main activity of VERHELST BOUWMATERIALEN is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERHELST BOUWMATERIALEN is not available. You also can look at reviews of VERHELST BOUWMATERIALEN, open positions, location of VERHELST BOUWMATERIALEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERHELST BOUWMATERIALEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERHELST BOUWMATERIALEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERHELST BOUWMATERIALEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERHELST BOUWMATERIALEN, employees, financial statistics.