WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ

Contactgegevens WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDLAAN 9; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50212119 (+32-50212119) 50212119 (+32-50212119)

Fax (fax): +32 (87) 317-68-58 +32 (87) 317-68-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ
Products information WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ

BTW identificatienummer (tax): BE02422729492
Ondernemingsnummer: 4809783935
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 451,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activités: Alimentation en Gaz.. Activités: Approvisionnement en Electricité.. Produits & Services: Sociétés de Télédistribution.

Product categorie (product category): Services de télécommunications. Production and distribution de gaz and combustibles. Production and distribution d'électricité

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ
(Get full report from official database of BE for WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ
Addition kinds of activities for WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ

4961. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
28340504. Bitter zouten | Effervescent salts
30690100. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
30699908. Knieblokken, rubber | Kneeling pads, rubber
35560500. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
38450104. Cardiographs | Cardiographs
39440602. Auto's en vrachtwagens, speelgoed | Automobiles and trucks, toy

Werken bij WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

  • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

  • Bekister (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervaardigen van traditionele bekisting en het plaatsen van systeembekisting volgens de aangeleverde plannen. Je leest plannen en werktekeningen of bent bereid dit aan te leren.

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Dilsen zijn we op zoek naar een dakwerker

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

Zoek naar antwoorden van WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ in sociale netwerken
Look for responds of WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ. Laat een reactie achter voor WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ. WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ. Leave a respond for WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ. WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ op de google maps. Adres en contacten WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ
Location of WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ on the google maps. Address and contacts of WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ: Herman S | WOONSTYLE BEUN | Coppens P | KURT LIEVESOENS | KOEN DE FRUYT

Other related companies as WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ: Herman S | WOONSTYLE BEUN | Coppens P | KURT LIEVESOENS | KOEN DE FRUYT

WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02422729492. Het bedrijf WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ bevindt zich op het adres: NOORDLAAN 9; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 451,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services de télécommunications. Production and distribution de gaz and combustibles. Production and distribution d'électricité. Lijst met producten zijn Activités: Alimentation en Gaz.. Activités: Approvisionnement en Electricité.. Produits & Services: Sociétés de Télédistribution..
De hoofdactiviteit van WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ, openstaande posities, locatie van WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ op de kaart.

WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ, company assigned to the tax number BE02422729492. The company WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ is located at the address: NOORDLAAN 9; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 451,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services de télécommunications. Production and distribution de gaz and combustibles. Production and distribution d'électricité. List of products are Activités: Alimentation en Gaz.. Activités: Approvisionnement en Electricité.. Produits & Services: Sociétés de Télédistribution..
The main activity of WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ is not available. You also can look at reviews of WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ, open positions, location of WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WESTVLAAMSE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ, employees, financial statistics.