MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS

Contactgegevens MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTEENWEG 376; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92456253 (+32-92456253) 92456253 (+32-92456253)

Fax (fax): +32 (58) 817-94-81 +32 (58) 817-94-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS
Products information MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS

BTW identificatienummer (tax): BE03209899902
Ondernemingsnummer: 1485870361
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: GSM.. Produits & Services: Equipement de Télécommunications, Centres d'Appels Téléphoniques à Bas Prix, Téléphones.

Product categorie (product category): Services de télécommunications. Mobistar Centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS

16110101. Guardrail constructie, snelwegen | Guardrail construction, highways
26210808. Inpakpapier | Wrapping paper
36740206. Microcircuits, geïntegreerde (halfgeleider) | Microcircuits, integrated (semiconductor)
39520115. Maten, goud en brons: kunstenaars ' | Sizes, gold and bronze: artists'
50230400. Vloerbedekkingen | Floor coverings
55510300. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment
59320501. Kantoormeubilair, tweedehands | Office furniture, secondhand
62219900. Commodity contracten makelaars, dealers, nec | Commodity contracts brokers, dealers, nec

Werken bij MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECANICIEN (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PEETERS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens Montage accessoires op wagens

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als schrijnwerker sta je in voor: het renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • Verkoopsmedewerker (M/V) - student (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lochristi, een bekende kledingketen, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker student. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, de winkel op orde te houden, ... Ben jij vaak beschikbaar op zaterdag en/of zondag? Interesse? Reageer snel via [email protected] of 014/14.09.00 Uiteraard is er mogelijkheid om je regelmatig in te schakelen.

  • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID GEEL

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Geel zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

  • Reclame bedeler in Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS. MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS. Leave a respond for MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS. MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS
Location of MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS: SIGFRID EGGERS | NKVK | Witon Diamonds | Arouma Le?la | DERAY

Other related companies as MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS: SIGFRID EGGERS | NKVK | Witon Diamonds | Arouma Le?la | DERAY

MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03209899902. Het bedrijf MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTEENWEG 376; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 528,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services de télécommunications. Mobistar Centres. Lijst met producten zijn Produits: GSM.. Produits & Services: Equipement de Télécommunications, Centres d'Appels Téléphoniques à Bas Prix, Téléphones..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS op de kaart.

MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS, company assigned to the tax number BE03209899902. The company MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS is located at the address: KORTRIJKSESTEENWEG 376; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 528,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services de télécommunications. Mobistar Centres. List of products are Produits: GSM.. Produits & Services: Equipement de Télécommunications, Centres d'Appels Téléphoniques à Bas Prix, Téléphones..
The main activity of MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS, open positions, location of MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER GENT AC-CARS, employees, financial statistics.