STUDIO ONE-O-ONE

Contactgegevens STUDIO ONE-O-ONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO ONE-O-ONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO ONE-O-ONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE MONPLAISIR 101; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22456969 (+32-22456969) 22456969 (+32-22456969)

Fax (fax): +32 (53) 133-71-82 +32 (53) 133-71-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO ONE-O-ONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO ONE-O-ONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO ONE-O-ONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO ONE-O-ONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO ONE-O-ONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO ONE-O-ONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO ONE-O-ONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO ONE-O-ONE
Products information STUDIO ONE-O-ONE

BTW identificatienummer (tax): BE02859710693
Ondernemingsnummer: 3733947753
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 768,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Détectives Privés.

Product categorie (product category): Services de recherches and bureaux de détectives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO ONE-O-ONE
(Get full report from official database of BE for STUDIO ONE-O-ONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO ONE-O-ONE
Addition kinds of activities for STUDIO ONE-O-ONE

287901. Insecticiden en pesticiden | Insecticides and pesticides
951104. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, niveau van overheid | Air, water, and solid waste management, level of government
09130201. Krabben, vangen van | Crabs, catching of
32750100. Gipsplaat | Gypsum board
33121003. Plate, terne | Plate, terne
50880200. Combatvoertuigen | Combat vehicles
51690302. Was zeep chips en poeder | Laundry soap chips and powder
73899964. Product endorsement service | Product endorsement service
79290111. Symfonieorkest | Symphony orchestra
86419902. Vereniging van de opvoeder | Educator's association

Werken bij STUDIO ONE-O-ONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO ONE-O-ONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO ONE-O-ONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO ONE-O-ONE. Looking for open vacancies in other companies

  • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

  • Persoon om te poetsen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die instaat voor het algemeen onderhoud van de onderneming. Dat betekent dat u poetst, verantwoordelijk bent voor huishoudelijke taken, e.d. Ook kan het zijn dat u verplaatsingen zal moeten doen met een grote wagen.

  • Mechanieker bestelwagens/kranen regio Meerhout voor onmiddellijke opstart (M/V)! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Meerhout zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker bestelwagens/kranen voor onmiddellijke opstart(M/V)! *Je gaat herstellingen uitvoeren aan bestelwagens en kranen *Je hebt de nodige technische kennis *Je kan zelfstandig werken *Je bent een teamplayer!

  • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

  • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Productiearbeider student | Zaterdag (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Meer zijn wij opzoek naar een student die +/- 2 zaterdagen in de maand wil werken als productiearbeider in een metaalverwerkend bedrijf. Je zal metaalprofielen inpakken Machines bijvullen ...

  • student verkoop dierenafdeling weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - u helpt bij het onderhoud van de levende dieren (vogels-vis-reptiel-knaagdier) - bijvullen en op orde houden van de dierenafdeling - uitleg verschaffen aan de klanten en verkopen afronden - Samenwerken met medewerkers om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen.

  • GEMOTIVEERDE PRODUCTIEMEDEWERKER (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: PASCO

    Type: Vaste Job

    - Bediening van diverse machines voor het fabriceren van metalen vaten - Ervaring met halfautomaat lassen is een meerwaarde - Afwisselend werk

  • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van STUDIO ONE-O-ONE in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO ONE-O-ONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO ONE-O-ONE. Laat een reactie achter voor STUDIO ONE-O-ONE. STUDIO ONE-O-ONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO ONE-O-ONE. Leave a respond for STUDIO ONE-O-ONE. STUDIO ONE-O-ONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO ONE-O-ONE op de google maps. Adres en contacten STUDIO ONE-O-ONE
Location of STUDIO ONE-O-ONE on the google maps. Address and contacts of STUDIO ONE-O-ONE

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO ONE-O-ONE STUDIO ONE-O-ONE: GARAGE DAVISTER | JEAN-CLAUDE WESTER | Colpaert J V | OPEL/ DE ROUCK H | PHARMACIE DU PEUPLE

Other related companies as STUDIO ONE-O-ONE: GARAGE DAVISTER | JEAN-CLAUDE WESTER | Colpaert J V | OPEL/ DE ROUCK H | PHARMACIE DU PEUPLE

STUDIO ONE-O-ONE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO ONE-O-ONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02859710693. Het bedrijf STUDIO ONE-O-ONE bevindt zich op het adres: AVENUE MONPLAISIR 101; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 768,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services de recherches and bureaux de détectives. Lijst met producten zijn Services: Détectives Privés..
De hoofdactiviteit van STUDIO ONE-O-ONE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO ONE-O-ONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO ONE-O-ONE, openstaande posities, locatie van STUDIO ONE-O-ONE op de kaart.

STUDIO ONE-O-ONE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO ONE-O-ONE, company assigned to the tax number BE02859710693. The company STUDIO ONE-O-ONE is located at the address: AVENUE MONPLAISIR 101; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 768,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services de recherches and bureaux de détectives. List of products are Services: Détectives Privés..
The main activity of STUDIO ONE-O-ONE is Eating and Drinking Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO ONE-O-ONE is not available. You also can look at reviews of STUDIO ONE-O-ONE, open positions, location of STUDIO ONE-O-ONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO ONE-O-ONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO ONE-O-ONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO ONE-O-ONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO ONE-O-ONE, employees, financial statistics.