PARKING LOUISE CONCORDE

Contactgegevens PARKING LOUISE CONCORDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARKING LOUISE CONCORDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARKING LOUISE CONCORDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CONCORDE 66; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25024878 (+32-25024878) 25024878 (+32-25024878)

Fax (fax): +32 (71) 188-92-52 +32 (71) 188-92-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARKING LOUISE CONCORDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARKING LOUISE CONCORDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARKING LOUISE CONCORDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARKING LOUISE CONCORDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARKING LOUISE CONCORDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARKING LOUISE CONCORDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARKING LOUISE CONCORDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARKING LOUISE CONCORDE
Products information PARKING LOUISE CONCORDE

BTW identificatienummer (tax): BE08098541259
Ondernemingsnummer: 7902709960
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 672,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services: Opérateurs de Parcs Automobiles.

Product categorie (product category): Services annexes des transports terrestres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARKING LOUISE CONCORDE
(Get full report from official database of BE for PARKING LOUISE CONCORDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARKING LOUISE CONCORDE
Addition kinds of activities for PARKING LOUISE CONCORDE

353601. takels | Hoists
379900. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
421300. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
806903. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital
13899907. Hot shot service | Hot shot service
50930103. Bont stekken en plakjes | Fur cuttings and scraps
59990203. Opstellen van apparatuur en benodigdheden | Drafting equipment and supplies
86990103. Professionele golfvereniging | Professional golf association

Werken bij PARKING LOUISE CONCORDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARKING LOUISE CONCORDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARKING LOUISE CONCORDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARKING LOUISE CONCORDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

  • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd te Kallo zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en herstellingen van rollend materiaal. Opgelet! Geen ervaring met rollend materiaal, maar wel als technieker? Ook jij komt in aanmerking! Als technieker zal jouw takenpakket o.a bestaan uit: 20 % Depannages 60 % onderhoud/herstellingen rollend materiaal 10 % klussen gebouw 10 % administratie

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhelden Lissewege - Dudzele gezocht! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Lissewege - Dudzele - Brugge (Koolkerke) Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • Franchisenemer Beauty Business | O-Vl (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent schoonheidsspecialiste van opleiding of je weet door ervaring zo goed als alles over verzorging? En je wenst een eigen zaak op te starten of uit te baten? Je kan werken met een (beperkt) aantal personeelsleden onder jouw vleugels? Bij dit succesvol concept word je uitgebreid ondersteund vanuit de hoofdzetel, op allerlei vlak. Je eigen kapitaalsinbreng is relatief beperkt!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

  • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van PARKING LOUISE CONCORDE in sociale netwerken
Look for responds of PARKING LOUISE CONCORDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARKING LOUISE CONCORDE. Laat een reactie achter voor PARKING LOUISE CONCORDE. PARKING LOUISE CONCORDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARKING LOUISE CONCORDE. Leave a respond for PARKING LOUISE CONCORDE. PARKING LOUISE CONCORDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARKING LOUISE CONCORDE op de google maps. Adres en contacten PARKING LOUISE CONCORDE
Location of PARKING LOUISE CONCORDE on the google maps. Address and contacts of PARKING LOUISE CONCORDE

Andere gerelateerde bedrijven als come PARKING LOUISE CONCORDE PARKING LOUISE CONCORDE: MOERENHOUT E | SPORTSHOP | Moernaut BVBA | SAINT FIACRE TENDANCES | Marcon NV

Other related companies as PARKING LOUISE CONCORDE: MOERENHOUT E | SPORTSHOP | Moernaut BVBA | SAINT FIACRE TENDANCES | Marcon NV

PARKING LOUISE CONCORDE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARKING LOUISE CONCORDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08098541259. Het bedrijf PARKING LOUISE CONCORDE bevindt zich op het adres: RUE DE LA CONCORDE 66; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 672,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services annexes des transports terrestres. Lijst met producten zijn Services: Opérateurs de Parcs Automobiles..
De hoofdactiviteit van PARKING LOUISE CONCORDE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARKING LOUISE CONCORDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARKING LOUISE CONCORDE, openstaande posities, locatie van PARKING LOUISE CONCORDE op de kaart.

PARKING LOUISE CONCORDE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARKING LOUISE CONCORDE, company assigned to the tax number BE08098541259. The company PARKING LOUISE CONCORDE is located at the address: RUE DE LA CONCORDE 66; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 672,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services annexes des transports terrestres. List of products are Services: Opérateurs de Parcs Automobiles..
The main activity of PARKING LOUISE CONCORDE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PARKING LOUISE CONCORDE is not available. You also can look at reviews of PARKING LOUISE CONCORDE, open positions, location of PARKING LOUISE CONCORDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARKING LOUISE CONCORDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARKING LOUISE CONCORDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARKING LOUISE CONCORDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARKING LOUISE CONCORDE, employees, financial statistics.