Vervloet-Verdaet BVBA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Vervloet-Verdaet BVBA
Private companiesRailroad Transportation • Vervloet-Verdaet BVBA

Contactgegevens Vervloet-Verdaet BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vervloet-Verdaet BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vervloet-Verdaet BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Misstraat 23; 2590; Berlaar, België

Telefoon (phone): 03 482 25 41 (+32-03 482 25 41) 03 482 25 41 (+32-03 482 25 41)

Fax (fax): +32 (82) 363-78-78 +32 (82) 363-78-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vervloet-Verdaet BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vervloet-Verdaet BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vervloet-Verdaet BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vervloet-Verdaet BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vervloet-Verdaet BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vervloet-Verdaet BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vervloet-Verdaet BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vervloet-Verdaet BVBA
Products information Vervloet-Verdaet BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01859680175
Ondernemingsnummer: 4894927978
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Vervloet-Verdaet BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Service stations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vervloet-Verdaet BVBA
(Get full report from official database of BE for Vervloet-Verdaet BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vervloet-Verdaet BVBA
Addition kinds of activities for Vervloet-Verdaet BVBA

919901. Overheidsadministratie | General government administration
28210214. Polyvinylbutyralharsen | Polyvinyl butyral resins
28210407. Sojabonenplastic | Soybean plastics
33640100. Koper- en koperlegering sterven | Copper and copper alloy die-castings
38610200. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
50990102. Vuurwapens, behalve sportieve | Firearms, except sporting
51490201. Kattenvoer | Cat food

Werken bij Vervloet-Verdaet BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vervloet-Verdaet BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vervloet-Verdaet BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vervloet-Verdaet BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Randstad zoekt technisch talent voor Engie! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring en interesse in één van de volgende technische domeinen? Aarzel niet en bezorg ons jouw recente cv! HVAC/koeling elektromechanica elektriciteit piping automatisatie ingenieurs meet-en regeltechniek mechanica sprinklers security en data pijpfitten/lassen werkvoorbereiding

  • Betoncentralist (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Tessenderlo is op zoek naar een betoncentralist.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

  • Jobstudenten nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Accountmanager KMO (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Je identificeert en introduceert onze diensten bij prospecten in KMO’s. Na behoefteanalyse vertaal je de noden van (potentiële) klanten in geïntegreerde oplossingen. Zo bouw je actief professionele relaties uit met de doelgroep KMO’s, boekhouders/accountants en zelfstandigen in jouw regio, met doelstelling de klantenportefeuille verder uit te breiden. Door een punctuele opvolging en actuele kennis ben je hét aanspreekpunt voor de werkgever bij het nemen van beslissingen omtrent zijn personeelsbeleid. Verder denk je mee aan een commercieel plan voor jouw regio en rapporteer je rechtstreeks aan de salesmanager.

  • Medewerker Customer Service (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een medewerker Customer Service (m/v) voor onze klant actief in meubilair voor de zorgsector. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten voor onderstaande taken: - aanmaken van offertes in samenspraak met Account Manager - analyse van bestellingen en input in het EPR-pakket- vragen beantwoorden op een proactieve manier - bestellingen verwerken - klachtenbehandeling

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van Vervloet-Verdaet BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vervloet-Verdaet BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vervloet-Verdaet BVBA. Laat een reactie achter voor Vervloet-Verdaet BVBA. Vervloet-Verdaet BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vervloet-Verdaet BVBA. Leave a respond for Vervloet-Verdaet BVBA. Vervloet-Verdaet BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vervloet-Verdaet BVBA op de google maps. Adres en contacten Vervloet-Verdaet BVBA
Location of Vervloet-Verdaet BVBA on the google maps. Address and contacts of Vervloet-Verdaet BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vervloet-Verdaet BVBA Vervloet-Verdaet BVBA: Meleagri P | STAL DE MEERSEN | ECOSOL | KRIBBE TER RUSTE | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Other related companies as Vervloet-Verdaet BVBA: Meleagri P | STAL DE MEERSEN | ECOSOL | KRIBBE TER RUSTE | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Vervloet-Verdaet BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vervloet-Verdaet BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01859680175. Het bedrijf Vervloet-Verdaet BVBA bevindt zich op het adres: Misstraat 23; 2590; Berlaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 413,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Service stations. Producten gemaakt in Vervloet-Verdaet BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vervloet-Verdaet BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vervloet-Verdaet BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vervloet-Verdaet BVBA, openstaande posities, locatie van Vervloet-Verdaet BVBA op de kaart.

Vervloet-Verdaet BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vervloet-Verdaet BVBA, company assigned to the tax number BE01859680175. The company Vervloet-Verdaet BVBA is located at the address: Misstraat 23; 2590; Berlaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 413,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Service stations. Products created in Vervloet-Verdaet BVBA were not found.
The main activity of Vervloet-Verdaet BVBA is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vervloet-Verdaet BVBA is not available. You also can look at reviews of Vervloet-Verdaet BVBA, open positions, location of Vervloet-Verdaet BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vervloet-Verdaet BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vervloet-Verdaet BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vervloet-Verdaet BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vervloet-Verdaet BVBA, employees, financial statistics.