VDB PETROLEUM PRODUCTS

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • VDB PETROLEUM PRODUCTS
Private companiesTransportation Services • VDB PETROLEUM PRODUCTS

Contactgegevens VDB PETROLEUM PRODUCTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VDB PETROLEUM PRODUCTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VDB PETROLEUM PRODUCTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neerijsebaan 2; 3051; Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert), België

Telefoon (phone): 016 47 29 60 (+32-016 47 29 60) 016 47 29 60 (+32-016 47 29 60)

Fax (fax): 016 47 20 48 (+32-016 47 20 48) 016 47 20 48 (+32-016 47 20 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VDB PETROLEUM PRODUCTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VDB PETROLEUM PRODUCTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VDB PETROLEUM PRODUCTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VDB PETROLEUM PRODUCTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VDB PETROLEUM PRODUCTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VDB PETROLEUM PRODUCTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VDB PETROLEUM PRODUCTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VDB PETROLEUM PRODUCTS
Products information VDB PETROLEUM PRODUCTS

BTW identificatienummer (tax): BE04222290039
Ondernemingsnummer: 7127899169
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in VDB PETROLEUM PRODUCTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Service stations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VDB PETROLEUM PRODUCTS
(Get full report from official database of BE for VDB PETROLEUM PRODUCTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VDB PETROLEUM PRODUCTS
Addition kinds of activities for VDB PETROLEUM PRODUCTS

306905. Laarzen of schoenproducten, rubber | Boot or shoe products, rubber
28510203. Epoxy coatings | Epoxy coatings
28650310. chloortolueen | Chlorotoluene
28999911. Corrosiepreventief smeermiddel | Corrosion preventive lubricant
35569900. Voedingsmiddelen machines, nec | Food products machinery, nec
37130204. Buslichamen (motorvoertuigen) | Bus bodies (motor vehicles)
38290504. Ion kamers | Ion chambers
51370102. Bontkleding, vrouwen en kinderen | Fur clothing, women's and children's
80110521. Sportgeneeskunde specialist, arts | Sports medicine specialist, physician

Werken bij VDB PETROLEUM PRODUCTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VDB PETROLEUM PRODUCTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VDB PETROLEUM PRODUCTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VDB PETROLEUM PRODUCTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

  • Handlanger (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal farmaceutisch bedrijf. De firma is gelegen in Zaventem. Het gaan om een uitzendopdracht met mogelijkheid tot een vast contract na de interimperiode. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en staat in voor de follow-up; Je volgt de leveringen op; Je stelt kredietnota's en facturen op; In het databasesysteem geef je de orders in en zorg je voor een correcte opvolging. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Technieker (elektrische kennis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U heeft een basis elektriciteit en bent handig. U steekt graag de handen uit de mouwen en leert graag bij. Loon: 12 euro/uur en dagvergoeding Bereikbaar met het openbaar vervoer

  • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OLUMPIA

    Type: Studentenjob

    De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

Zoek naar antwoorden van VDB PETROLEUM PRODUCTS in sociale netwerken
Look for responds of VDB PETROLEUM PRODUCTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VDB PETROLEUM PRODUCTS. Laat een reactie achter voor VDB PETROLEUM PRODUCTS. VDB PETROLEUM PRODUCTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VDB PETROLEUM PRODUCTS. Leave a respond for VDB PETROLEUM PRODUCTS. VDB PETROLEUM PRODUCTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VDB PETROLEUM PRODUCTS op de google maps. Adres en contacten VDB PETROLEUM PRODUCTS
Location of VDB PETROLEUM PRODUCTS on the google maps. Address and contacts of VDB PETROLEUM PRODUCTS

Andere gerelateerde bedrijven als come VDB PETROLEUM PRODUCTS VDB PETROLEUM PRODUCTS: CHEZ CHARLIE CLUB HOUSE DU BLUE GREEN | BEUKENHOF | Nadia | KEIZER & PARTNERS LAWAAIBESTRIJDING BVBA | J.C. VANHAMME

Other related companies as VDB PETROLEUM PRODUCTS: CHEZ CHARLIE CLUB HOUSE DU BLUE GREEN | BEUKENHOF | Nadia | KEIZER & PARTNERS LAWAAIBESTRIJDING BVBA | J.C. VANHAMME

VDB PETROLEUM PRODUCTS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VDB PETROLEUM PRODUCTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04222290039. Het bedrijf VDB PETROLEUM PRODUCTS bevindt zich op het adres: Neerijsebaan 2; 3051; Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 620,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Service stations. Producten gemaakt in VDB PETROLEUM PRODUCTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VDB PETROLEUM PRODUCTS is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VDB PETROLEUM PRODUCTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VDB PETROLEUM PRODUCTS, openstaande posities, locatie van VDB PETROLEUM PRODUCTS op de kaart.

VDB PETROLEUM PRODUCTS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is VDB PETROLEUM PRODUCTS, company assigned to the tax number BE04222290039. The company VDB PETROLEUM PRODUCTS is located at the address: Neerijsebaan 2; 3051; Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 620,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Service stations. Products created in VDB PETROLEUM PRODUCTS were not found.
The main activity of VDB PETROLEUM PRODUCTS is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VDB PETROLEUM PRODUCTS is not available. You also can look at reviews of VDB PETROLEUM PRODUCTS, open positions, location of VDB PETROLEUM PRODUCTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VDB PETROLEUM PRODUCTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VDB PETROLEUM PRODUCTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VDB PETROLEUM PRODUCTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VDB PETROLEUM PRODUCTS, employees, financial statistics.