Scurti R

Contactgegevens Scurti R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scurti R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scurti R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Trazegnies 86; 6180; Courcelles, België

Telefoon (phone): 071 45 29 28 (+32-071 45 29 28) 071 45 29 28 (+32-071 45 29 28)

Fax (fax): 071 45 29 28 (+32-071 45 29 28) 071 45 29 28 (+32-071 45 29 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scurti R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scurti R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scurti R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scurti R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scurti R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scurti R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scurti R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scurti R
Products information Scurti R

BTW identificatienummer (tax): BE02573791503
Ondernemingsnummer: 8957672119
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 442,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Scurti R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Service stations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scurti R
(Get full report from official database of BE for Scurti R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scurti R
Addition kinds of activities for Scurti R

7822. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution
20990304. Frosting, klaar voor gebruik | Frosting, ready-to-use
28650110. Kleurstoffen, synthetisch organisch | Dyes, synthetic organic
38430100. Tandheelkundige apparatuur | Dental equipment
39140110. Toiletartikelen, zilver | Toilet ware, silver
92220403. Juridische raad en vervolging, provincie overheid | Legal counsel and prosecution, county government

Werken bij Scurti R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scurti R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scurti R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scurti R. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Michiels zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Senior Java Developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

  • Winkelmedewerkers voltijds (deeltijds ook mogelijk) (m/v) (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: SPAR

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in onze supermarkt kun je kennis maken met al onze winkel- en versafdelingen. Taken kunnen omvatten: goederen ontvangen en rekken aanvullen, versafdelingen beheren, kassa en uiteraard onze klanten verder helpen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de netheid en orde in de winkel.

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragscounselor (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Verkopers M/V regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • opdiener - opdienster voor het weekend (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: POPULIERENHOF

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten bedienen, afruimen, betalingen ontvangen.

Zoek naar antwoorden van Scurti R in sociale netwerken
Look for responds of Scurti R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scurti R. Laat een reactie achter voor Scurti R. Scurti R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scurti R. Leave a respond for Scurti R. Scurti R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scurti R op de google maps. Adres en contacten Scurti R
Location of Scurti R on the google maps. Address and contacts of Scurti R

Andere gerelateerde bedrijven als come Scurti R Scurti R: The Wave Borstreconstructie VZW | Baetens | GENTSE AUTO SERVICE | OOMS DIEDERIK ALFONS MARIA | Net-iT Now - Convergenzia s.a.

Other related companies as Scurti R: The Wave Borstreconstructie VZW | Baetens | GENTSE AUTO SERVICE | OOMS DIEDERIK ALFONS MARIA | Net-iT Now - Convergenzia s.a.

Scurti R is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Scurti R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02573791503. Het bedrijf Scurti R bevindt zich op het adres: Rue de Trazegnies 86; 6180; Courcelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 442,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Service stations. Producten gemaakt in Scurti R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scurti R is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scurti R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scurti R, openstaande posities, locatie van Scurti R op de kaart.

Scurti R is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Scurti R, company assigned to the tax number BE02573791503. The company Scurti R is located at the address: Rue de Trazegnies 86; 6180; Courcelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 442,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Service stations. Products created in Scurti R were not found.
The main activity of Scurti R is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Scurti R is not available. You also can look at reviews of Scurti R, open positions, location of Scurti R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scurti R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scurti R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scurti R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scurti R, employees, financial statistics.