Européenne Fuel Service

Contactgegevens Européenne Fuel Service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Européenne Fuel Service: address, phone, fax, email, website, opening hours

Européenne Fuel Service

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 361; 3090; Overijse, België

Telefoon (phone): 02 688 23 18 (+32-02 688 23 18) 02 688 23 18 (+32-02 688 23 18)

Fax (fax): +32 (2) 460-20-60 +32 (2) 460-20-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Européenne Fuel Service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Européenne Fuel Service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Européenne Fuel Service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Européenne Fuel Service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Européenne Fuel Service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Européenne Fuel Service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Européenne Fuel Service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Européenne Fuel Service
Products information Européenne Fuel Service

BTW identificatienummer (tax): BE01390563964
Ondernemingsnummer: 4482940673
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 779,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Européenne Fuel Service zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Service stations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Européenne Fuel Service
(Get full report from official database of BE for Européenne Fuel Service)

Aanvulling soorten activiteiten voor Européenne Fuel Service
Addition kinds of activities for Européenne Fuel Service

0721. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
386103. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment
874299. Management consultancy diensten, nec | Management consulting services, nec
01739900. Boommoeren, nec | Tree nuts, nec
07820101. Tuinonderhoudsdiensten | Garden maintenance services
22619901. Kalendering van katoenen stoffen | Calendering of cotton fabrics
34329902. Gazonspuitpunten en sprinklers | Lawn hose nozzles and sprinklers
57369906. Wind instrumenten | Wind instruments
67940103. Prestatie rechten, publicatie en licenties | Performance rights, publishing and licensing
79991103. Basketbal instructie school | Basketball instruction school

Werken bij Européenne Fuel Service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Européenne Fuel Service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Européenne Fuel Service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Européenne Fuel Service. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistent (regio Steenokkerzeel) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar Management Assistant voor onze klant die gesitueerd is in Steenkkerzeel. Als Management Assistant verleent u administratieve, organisatorische, logistieke en praktische ondersteuning aan de Manager van het luchtverkeersleidingscentrum (CANAC) en zijn team. U rapporteert hierbij rechtstreeks aan hem. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig en zeer gevarieerd: U bent verantwoordelijk voor de opmaak van verslagen en rapporten voor vergaderingen. U zorgt ervoor dat u tijdig alle documenten, cijfermateriaal, e.d. ontvangt via diverse kanalen en van de verschillende niveaus zodat de rapporten binnen de vooropgestelde termijn worden afgeleverd. U verzorgt het mailverkeer, de rapporteringen voor de Manager. Bij gelegenheid organiseert u vergaderingen. Bovendien staat u in voor een efficiënt document management en vlotte toegankelijkheid. U werkt presentaties, documenten af, en zorgt voor de vertalingen (Frans, Nederlands en Engels), die door de Manager en Experts gebruikt worden. Tenslotte bent u ook verantwoordelijk voor het agendabeheer, het verwerken van ad-hoc opdrachten, de ontvangst van bezoekers, enz.

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

  • tuinarbeider (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Brecht zijn wij op zoek naar een ervaren tuinarbeider. (M/V) Je staat in voor het uitvoeren van totaalprojecten:  aanleg van complete tuinen,  plaatsen van verhardingen,  uitzetten van niveaus,  planlezen,  uitvoeren van kleine grondwerken met minigraver,  (zwem)vijverbouw,  aanplantingswerken...

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Leuven, Haasrode, Korbeek-Lo en Heverlee Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

  • JOBSTUDENT voor het afwerken en verpakken van duurzaam keukengerei (m/v) (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    * AFWERKEN: je maakt houten keukengerei klaar voor verkoop: je controleert de kwaliteit, schuurt bij indien nodig en plaatst een brandstempel * INPAKKEN: je labelt en pakt de producten in voor verkoop in zakjes en erna in grotere dozen * SOFTWARE GEBRUIKEN: je gebruikt onze software om je taken op te roepen en te registreren en om barcodes te checken

  • JOBSTUDENTEN/WINKELMEDEWERKERS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT

    Type: Studentenjob

    Je werkt als winkelmedewerker in de Panos Langemunt Gent en staat in voor het bedienen van klanten en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel.

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

Zoek naar antwoorden van Européenne Fuel Service in sociale netwerken
Look for responds of Européenne Fuel Service in social networks

Lees alle opmerkingen voor Européenne Fuel Service. Laat een reactie achter voor Européenne Fuel Service. Européenne Fuel Service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Européenne Fuel Service. Leave a respond for Européenne Fuel Service. Européenne Fuel Service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Européenne Fuel Service op de google maps. Adres en contacten Européenne Fuel Service
Location of Européenne Fuel Service on the google maps. Address and contacts of Européenne Fuel Service

Andere gerelateerde bedrijven als come Européenne Fuel Service Européenne Fuel Service: HAGO | CAROLE URDANETA | Gilot J-P | Jeanty C | JOANNES CEUSTERS

Other related companies as Européenne Fuel Service: HAGO | CAROLE URDANETA | Gilot J-P | Jeanty C | JOANNES CEUSTERS

Européenne Fuel Service is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Européenne Fuel Service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01390563964. Het bedrijf Européenne Fuel Service bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 361; 3090; Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 779,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Service stations. Producten gemaakt in Européenne Fuel Service zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Européenne Fuel Service is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Européenne Fuel Service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Européenne Fuel Service, openstaande posities, locatie van Européenne Fuel Service op de kaart.

Européenne Fuel Service is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Européenne Fuel Service, company assigned to the tax number BE01390563964. The company Européenne Fuel Service is located at the address: Brusselsesteenweg 361; 3090; Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 779,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Service stations. Products created in Européenne Fuel Service were not found.
The main activity of Européenne Fuel Service is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Européenne Fuel Service is not available. You also can look at reviews of Européenne Fuel Service, open positions, location of Européenne Fuel Service on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Européenne Fuel Service, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Européenne Fuel Service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Européenne Fuel Service, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Européenne Fuel Service, employees, financial statistics.