New Security Group

Contactgegevens New Security Group: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data New Security Group: address, phone, fax, email, website, opening hours

New Security Group

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Léonard 511; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 227 35 89; 0475 91 80 58 (+32-04 227 35 89; 0475 91 80 58) 04 227 35 89; 0475 91 80 58 (+32-04 227 35 89; 0475 91 80 58)

Fax (fax): 04 227 88 65 (+32-04 227 88 65) 04 227 88 65 (+32-04 227 88 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) New Security Group: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "New Security Group"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "New Security Group"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van New Security Group, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen New Security Group. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of New Security Group, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees New Security Group. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti New Security Group
Products information New Security Group

BTW identificatienummer (tax): BE04680145263
Ondernemingsnummer: 3941589355
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 493,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Security guards

Product categorie (product category): Security consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor New Security Group
(Get full report from official database of BE for New Security Group)

Aanvulling soorten activiteiten voor New Security Group
Addition kinds of activities for New Security Group

8734. Testlaboratoria | Testing laboratories
22110515. Silesia, katoen | Silesia, cotton
23990302. Vlaggen, stof | Flags, fabric
24991008. Bakken: hout, rieten en bagasse | Trays: wood, wicker, and bagasse
32310100. Sierglas: gesneden, gegraveerd of anders ingericht | Ornamental glass: cut, engraved or otherwise decorated
38250325. stroboscopen | Stroboscopes

Werken bij New Security Group: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in New Security Group: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor New Security Group. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for New Security Group. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (KORTRIJK) (m/v/x) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Kelner gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klein restaurant in Gent zijn we opzoek naar een gemotiveerde kelner.

  • Storingstechnieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt storingen aan machines mee op. Als je de storing gevonden hebt, ga je ze verhelpen. Het is ook de bedoeling dat je preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoert.

  • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Exclusieve Home Manager M/V te Deurle 16u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Deurle. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FACT SECURITY

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Elektriciens die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als elektricien weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van New Security Group in sociale netwerken
Look for responds of New Security Group in social networks

Lees alle opmerkingen voor New Security Group. Laat een reactie achter voor New Security Group. New Security Group bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for New Security Group. Leave a respond for New Security Group. New Security Group on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie New Security Group op de google maps. Adres en contacten New Security Group
Location of New Security Group on the google maps. Address and contacts of New Security Group

Andere gerelateerde bedrijven als come New Security Group New Security Group: ANITA CLERINX | BUREAU PASTELLE | CLB | MEVAR | Debilux NV

Other related companies as New Security Group: ANITA CLERINX | BUREAU PASTELLE | CLB | MEVAR | Debilux NV

New Security Group is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is New Security Group, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04680145263. Het bedrijf New Security Group bevindt zich op het adres: Rue Saint-Léonard 511; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 493,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Security consultants. Lijst met producten zijn Security guards.
De hoofdactiviteit van New Security Group is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van New Security Group is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van New Security Group, openstaande posities, locatie van New Security Group op de kaart.

New Security Group is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is New Security Group, company assigned to the tax number BE04680145263. The company New Security Group is located at the address: Rue Saint-Léonard 511; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 493,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Security consultants. List of products are Security guards.
The main activity of New Security Group is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of New Security Group is not available. You also can look at reviews of New Security Group, open positions, location of New Security Group on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over New Security Group, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf New Security Group, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about New Security Group, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company New Security Group, employees, financial statistics.