PUBLICO-PHONE

Contactgegevens PUBLICO-PHONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUBLICO-PHONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUBLICO-PHONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FIENNES 95; 1070; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 25240830 (+32-25240830) 25240830 (+32-25240830)

Fax (fax): +32 (81) 894-12-98 +32 (81) 894-12-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUBLICO-PHONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUBLICO-PHONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUBLICO-PHONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUBLICO-PHONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUBLICO-PHONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUBLICO-PHONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUBLICO-PHONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUBLICO-PHONE
Products information PUBLICO-PHONE

BTW identificatienummer (tax): BE05506591796
Ondernemingsnummer: 9436126708
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Services de Traitement de Texte.

Product categorie (product category): Secrétariats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUBLICO-PHONE
(Get full report from official database of BE for PUBLICO-PHONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUBLICO-PHONE
Addition kinds of activities for PUBLICO-PHONE

5399. Diverse algemene koopwaar | Miscellaneous general merchandise
267502. Kaarten, mappen en matten: doodgesneden | Cards, folders, and mats: die-cut
14290102. Gabbro, verpletterd en gebroken-steengroeven | Gabbro, crushed and broken-quarrying
28249902. Acrylonitrilvezels | Acrylonitrile fibers
34979907. Nikkelfolie | Nickel foil
35320407. Ploegen, kolen | Plows, coal
35450322. Frezen machine bijlagen (machine gereedschap accessoires) | Milling machine attachments (machine tool accessories)
52310202. Verfborstels, rollen, spuiten en andere benodigdheden | Paint brushes, rollers, sprayers and other supplies
83519905. Kinderdagverblijf | Preschool center

Werken bij PUBLICO-PHONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUBLICO-PHONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUBLICO-PHONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUBLICO-PHONE. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser gietvloeren - ervaring niet nodig! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * U beschikt over een technische kennis, achtergrond carrosserie of schilderwerken * U bent flexibel naar werkuren toe * U kan zelfstandig werken * U heeft oog voor detail * Verantwoordelijkheid schrikt U niet af * U beschikt over een eigen wagen

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Bediende boekhouding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldleider in de productie van industriële zeefmachines en filters. Om het team te versterken zijn we op zoek naar een boekhoudkundig-administratief medewerker voor het uitvoeren van dagelijkse boekhoudkundige taken en voor het verlenen van administratieve ondersteuning aan Finance Manager. Ben jij gemotiveerd om te leren 'on the job'? Heb je een goed begrip van de algemene boekhoudprincipes en- praktijken? Sta je te popelen om je kennis met het team te delen? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Je hebt een afwisselend takenpakket dat bestaat uit: -Assisteren van jouw collega's in het team bij verzending van goederen, de facturatie, certificaten, transportprijzen,... -Opmaken/inboeken van specifieke verkoopfacturen -Toezicht over de uitgaande creditnota's -Controle verkoopfacturen -Je maakt deel uit van het ERP-implementatieteam -Inboeken van alle AR facturen, opvolging crediteurenbeheer -Voorbereiding en opvolging van uitgaande betalingen -Maandelijkse voorbereiding BTW aangifte en Intrastat aangifte -Routine-journaalboekingen naar het grootboek bij afsluiting van de boekhouding en bedrijfsrapportering -Assistentie bij de jaarlijkse eindejaarsafsluiting en -verrichtingen, fiscale jaarrekening -Assistentie bij externe audits -Administratieve ondersteuning en rapportering aan de Finance & Admin. Manager

  • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Chauffeur-Leverancier (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: ZORGPUNT

    Type: Studentenjob

    Leveren en intalleren van thuiszorgmateriaen bij patiënten aan huis en in apotheken.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

    Regio: WAARDAMME

    Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

    Type: Vaste Job

    Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van PUBLICO-PHONE in sociale netwerken
Look for responds of PUBLICO-PHONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUBLICO-PHONE. Laat een reactie achter voor PUBLICO-PHONE. PUBLICO-PHONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUBLICO-PHONE. Leave a respond for PUBLICO-PHONE. PUBLICO-PHONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUBLICO-PHONE op de google maps. Adres en contacten PUBLICO-PHONE
Location of PUBLICO-PHONE on the google maps. Address and contacts of PUBLICO-PHONE

Andere gerelateerde bedrijven als come PUBLICO-PHONE PUBLICO-PHONE: BRASSSEUR I. | Lydie | PETRA HEINEN | MDSC S.A | POLICE F?D?RALE

Other related companies as PUBLICO-PHONE: BRASSSEUR I. | Lydie | PETRA HEINEN | MDSC S.A | POLICE F?D?RALE

PUBLICO-PHONE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PUBLICO-PHONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05506591796. Het bedrijf PUBLICO-PHONE bevindt zich op het adres: RUE DE FIENNES 95; 1070; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Secrétariats. Lijst met producten zijn Services: Services de Traitement de Texte..
De hoofdactiviteit van PUBLICO-PHONE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUBLICO-PHONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUBLICO-PHONE, openstaande posities, locatie van PUBLICO-PHONE op de kaart.

PUBLICO-PHONE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is PUBLICO-PHONE, company assigned to the tax number BE05506591796. The company PUBLICO-PHONE is located at the address: RUE DE FIENNES 95; 1070; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Secrétariats. List of products are Services: Services de Traitement de Texte..
The main activity of PUBLICO-PHONE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PUBLICO-PHONE is not available. You also can look at reviews of PUBLICO-PHONE, open positions, location of PUBLICO-PHONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUBLICO-PHONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUBLICO-PHONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUBLICO-PHONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUBLICO-PHONE, employees, financial statistics.