EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS
Private companiesEating and Drinking Places • EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS

Contactgegevens EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE TERVUEREN 199; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27354818 (+32-27354818) 27354818 (+32-27354818)

Fax (fax): +32 (16) 320-46-38 +32 (16) 320-46-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS
Products information EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS

BTW identificatienummer (tax): BE05776580810
Ondernemingsnummer: 7244079589
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Publication Assistée par Ordinateur.

Product categorie (product category): Secrétariats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS
(Get full report from official database of BE for EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS
Addition kinds of activities for EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS

17919902. Betonversterking, plaatsing van | Concrete reinforcement, placing of
22620000. Afwerkende planten, met de hand gemaakt | Finishing plants, manmade
23699911. Warm-up, jogging en zweetpakken: meisjes en kinderen | Warm-up, jogging, and sweat suits: girls' and children's
24290302. Kiezelmolen | Shingle mill
38220401. Hydraulische circulator controle, automatisch | Hydronic circulator control, automatic
51690301. wasmiddelen | Detergents
64110304. Vastgoed verzekeringsagenten | Real estate insurance agents
67330100. Private estate, persoonlijke investering en vakantiefondsen trusts | Private estate, personal investment and vacation fund trusts

Werken bij EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke gemotiveerde schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Poetsen van bureaus, toiletten, ook deels in productie

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

  • Orderpicker (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een leuk familiebedrijf zijn we op zoek naar gedreven en positief ingestelde collega\\\'s die willen werken in de logistieke omgeving. Taken: - Je gaat aan de slag als orderpicker in het magazijn. - Met behulp van de scanner verzamel je onderdelen voor onze klant. - Je zorgt ervoor dat elk onderdeel wordt voorzien van een label en geplaatst wordt op de juiste plaats. - Alles moet gecontroleerd worden op kwantiteit en kwaliteit. - Werkruimte netjes houden is ook een belangrijke taak.

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • JOBSTUDENT: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

  • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

  • Zelfstandig Ergotherapeut(e) /Psychomotorisch Therapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te vervolledigen zijn we op zoek naar een ergotherapeut(e) of Psychomotorisch Therapeut(e): doelgroep zowel kinderen als volwassenen. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij kinderen en/of volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot multidisciplinair overleg

  • FREELANCE COACH ECONOMIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen economie te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS in sociale netwerken
Look for responds of EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS. Laat een reactie achter voor EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS. EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS. Leave a respond for EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS. EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS op de google maps. Adres en contacten EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS
Location of EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS on the google maps. Address and contacts of EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS: Schell Projets NV | Inox D & D | SONUWE | LA CALAMINE | YVES CALLIER

Other related companies as EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS: Schell Projets NV | Inox D & D | SONUWE | LA CALAMINE | YVES CALLIER

EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776580810. Het bedrijf EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS bevindt zich op het adres: AVENUE DE TERVUEREN 199; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Secrétariats. Lijst met producten zijn Services: Publication Assistée par Ordinateur..
De hoofdactiviteit van EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS, openstaande posities, locatie van EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS op de kaart.

EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS, company assigned to the tax number BE05776580810. The company EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS is located at the address: AVENUE DE TERVUEREN 199; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Secrétariats. List of products are Services: Publication Assistée par Ordinateur..
The main activity of EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS is not available. You also can look at reviews of EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS, open positions, location of EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROLOGOS GROEP/EUROLOGOS, employees, financial statistics.