Misaya Bogaerts

Contactgegevens Misaya Bogaerts: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Misaya Bogaerts: address, phone, fax, email, website, opening hours

Misaya Bogaerts

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleine Hemmenweg 36; 3520; Zonhoven, België

Telefoon (phone): 011 81 35 54; 0477 45 20 45 (+32-011 81 35 54; 0477 45 20 45) 011 81 35 54; 0477 45 20 45 (+32-011 81 35 54; 0477 45 20 45)

Fax (fax): 011 81 35 54; 011 81 19 54 (+32-011 81 35 54; 011 81 19 54) 011 81 35 54; 011 81 19 54 (+32-011 81 35 54; 011 81 19 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Misaya Bogaerts: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Misaya Bogaerts"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Misaya Bogaerts"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Misaya Bogaerts, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Misaya Bogaerts. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Misaya Bogaerts, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Misaya Bogaerts. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Misaya Bogaerts
Products information Misaya Bogaerts

BTW identificatienummer (tax): BE02626525878
Ondernemingsnummer: 9783843994
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 121,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Air conditioning - Installation; Industrial kitchens - Installation & equipment

Product categorie (product category): Refrigeration equipment - Industrial and commercial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Misaya Bogaerts
(Get full report from official database of BE for Misaya Bogaerts)

Aanvulling soorten activiteiten voor Misaya Bogaerts
Addition kinds of activities for Misaya Bogaerts

8222. Junior colleges | Junior colleges
221199. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
251103. Kindermeubelen | Children's wood furniture
353201. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
481301. Lokale en lange afstand telefooncommunicatie | Local and long distance telephone communications
874203. Marketing consulting diensten | Marketing consulting services
34659900. Automotive stampings, nec | Automotive stampings, nec
35370206. Die- en striphanteraars | Die and strip handlers
52610100. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
73380101. Brief schrijven service | Letter writing service

Werken bij Misaya Bogaerts: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Misaya Bogaerts: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Misaya Bogaerts. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Misaya Bogaerts. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

  • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

  • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • halfautomaat lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van technische schema's ben je verantwoordelijk voor het halfautomaat lassen van verschillende constructies.

  • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

  • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

Zoek naar antwoorden van Misaya Bogaerts in sociale netwerken
Look for responds of Misaya Bogaerts in social networks

Lees alle opmerkingen voor Misaya Bogaerts. Laat een reactie achter voor Misaya Bogaerts. Misaya Bogaerts bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Misaya Bogaerts. Leave a respond for Misaya Bogaerts. Misaya Bogaerts on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Misaya Bogaerts op de google maps. Adres en contacten Misaya Bogaerts
Location of Misaya Bogaerts on the google maps. Address and contacts of Misaya Bogaerts

Andere gerelateerde bedrijven als come Misaya Bogaerts Misaya Bogaerts: Euro-Drink | CAFة BREESCH | MENUISERIE LARDINOIS | BANCONTACT-MISTER CASH | K. VAN WONTERGHEM/KOENRAAD VAN WONTERGHEM

Other related companies as Misaya Bogaerts: Euro-Drink | CAFة BREESCH | MENUISERIE LARDINOIS | BANCONTACT-MISTER CASH | K. VAN WONTERGHEM/KOENRAAD VAN WONTERGHEM

Misaya Bogaerts is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Misaya Bogaerts, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02626525878. Het bedrijf Misaya Bogaerts bevindt zich op het adres: Kleine Hemmenweg 36; 3520; Zonhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 121,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. Lijst met producten zijn Air conditioning - Installation; Industrial kitchens - Installation & equipment.
De hoofdactiviteit van Misaya Bogaerts is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Misaya Bogaerts is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Misaya Bogaerts, openstaande posities, locatie van Misaya Bogaerts op de kaart.

Misaya Bogaerts is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Misaya Bogaerts, company assigned to the tax number BE02626525878. The company Misaya Bogaerts is located at the address: Kleine Hemmenweg 36; 3520; Zonhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 121,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. List of products are Air conditioning - Installation; Industrial kitchens - Installation & equipment.
The main activity of Misaya Bogaerts is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Misaya Bogaerts is not available. You also can look at reviews of Misaya Bogaerts, open positions, location of Misaya Bogaerts on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Misaya Bogaerts, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Misaya Bogaerts, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Misaya Bogaerts, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Misaya Bogaerts, employees, financial statistics.