Elpo Cuisinex G.H.G. NV

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Elpo Cuisinex G.H.G. NV
Private companiesApparel and Accessory Stores • Elpo Cuisinex G.H.G. NV

Contactgegevens Elpo Cuisinex G.H.G. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elpo Cuisinex G.H.G. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elpo Cuisinex G.H.G. NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bedrijfsstraat 18 Box 2; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 21 00 81 (+32-011 21 00 81) 011 21 00 81 (+32-011 21 00 81)

Fax (fax): 011 24 18 49 (+32-011 24 18 49) 011 24 18 49 (+32-011 24 18 49)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elpo Cuisinex G.H.G. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elpo Cuisinex G.H.G. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elpo Cuisinex G.H.G. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elpo Cuisinex G.H.G. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elpo Cuisinex G.H.G. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elpo Cuisinex G.H.G. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elpo Cuisinex G.H.G. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elpo Cuisinex G.H.G. NV
Products information Elpo Cuisinex G.H.G. NV

BTW identificatienummer (tax): BE05649688720
Ondernemingsnummer: 1599853515
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Restaurants - Installation & equipment; Roasting - Spits & ovens; Extractor hoods; Fried potatoes stands - Supplies & equipment; Industrial kitchens - Installation & equipment; Microwave ovens; Coffee-makers; Aircleaning equipment & supplies; Dishwashing machines (Industrial); Vacuum machinery & equipment; Ice making machines

Product categorie (product category): Refrigeration equipment - Industrial and commercial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elpo Cuisinex G.H.G. NV
(Get full report from official database of BE for Elpo Cuisinex G.H.G. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elpo Cuisinex G.H.G. NV
Addition kinds of activities for Elpo Cuisinex G.H.G. NV

515499. Vee, nec | Livestock, nec
35310706. Rock crushing machines, draagbaar | Rock crushing machinery, portable
35319901. Luchtwerkplatforms: hydraulisch / elektrisch. | Aerial work platforms: hydraulic/elec. truck/carrier mounted
37280108. Flaps, vliegtuigvleugel | Flaps, aircraft wing
51690901. Gelatine | Gelatin
57139901. Carpets | Carpets
73890501. Accommodatie locatiediensten | Accomodation locating services
80110102. endocrinoloog | Endocrinologist
80210102. endodontist | Endodontist

Werken bij Elpo Cuisinex G.H.G. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elpo Cuisinex G.H.G. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elpo Cuisinex G.H.G. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elpo Cuisinex G.H.G. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (KORTRIJK) (m/v/x) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • Student JBC Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

    Type: Werfreserve

    Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Elpo Cuisinex G.H.G. NV in sociale netwerken
Look for responds of Elpo Cuisinex G.H.G. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elpo Cuisinex G.H.G. NV. Laat een reactie achter voor Elpo Cuisinex G.H.G. NV. Elpo Cuisinex G.H.G. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elpo Cuisinex G.H.G. NV. Leave a respond for Elpo Cuisinex G.H.G. NV. Elpo Cuisinex G.H.G. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elpo Cuisinex G.H.G. NV op de google maps. Adres en contacten Elpo Cuisinex G.H.G. NV
Location of Elpo Cuisinex G.H.G. NV on the google maps. Address and contacts of Elpo Cuisinex G.H.G. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Elpo Cuisinex G.H.G. NV Elpo Cuisinex G.H.G. NV: Berardinucci C | ANTON VERMOESTEN | KRIBBE DE HUMMELTJES | SEFA CARS | Letihon J

Other related companies as Elpo Cuisinex G.H.G. NV: Berardinucci C | ANTON VERMOESTEN | KRIBBE DE HUMMELTJES | SEFA CARS | Letihon J

Elpo Cuisinex G.H.G. NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elpo Cuisinex G.H.G. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05649688720. Het bedrijf Elpo Cuisinex G.H.G. NV bevindt zich op het adres: Bedrijfsstraat 18 Box 2; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. Lijst met producten zijn Restaurants - Installation & equipment; Roasting - Spits & ovens; Extractor hoods; Fried potatoes stands - Supplies & equipment; Industrial kitchens - Installation & equipment; Microwave ovens; Coffee-makers; Aircleaning equipment & supplies; Dishwashing machines (Industrial); Vacuum machinery & equipment; Ice making machines.
De hoofdactiviteit van Elpo Cuisinex G.H.G. NV is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elpo Cuisinex G.H.G. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elpo Cuisinex G.H.G. NV, openstaande posities, locatie van Elpo Cuisinex G.H.G. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Elpo Cuisinex G.H.G. NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elpo Cuisinex G.H.G. NV, company assigned to the tax number BE05649688720. The company Elpo Cuisinex G.H.G. NV is located at the address: Bedrijfsstraat 18 Box 2; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. List of products are Restaurants - Installation & equipment; Roasting - Spits & ovens; Extractor hoods; Fried potatoes stands - Supplies & equipment; Industrial kitchens - Installation & equipment; Microwave ovens; Coffee-makers; Aircleaning equipment & supplies; Dishwashing machines (Industrial); Vacuum machinery & equipment; Ice making machines.
The main activity of Elpo Cuisinex G.H.G. NV is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Elpo Cuisinex G.H.G. NV is not available. You also can look at reviews of Elpo Cuisinex G.H.G. NV, open positions, location of Elpo Cuisinex G.H.G. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elpo Cuisinex G.H.G. NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elpo Cuisinex G.H.G. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elpo Cuisinex G.H.G. NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elpo Cuisinex G.H.G. NV, employees, financial statistics.