Boyen Koeltechniek BVBA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Boyen Koeltechniek BVBA
Private companiesTransportation Services • Boyen Koeltechniek BVBA

Contactgegevens Boyen Koeltechniek BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boyen Koeltechniek BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boyen Koeltechniek BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Durasweg 21C; 3440; Zoutleeuw, België

Telefoon (phone): 011 78 09 82; 0476 68 67 04 (+32-011 78 09 82; 0476 68 67 04) 011 78 09 82; 0476 68 67 04 (+32-011 78 09 82; 0476 68 67 04)

Fax (fax): 011 58 47 60 (+32-011 58 47 60) 011 58 47 60 (+32-011 58 47 60)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boyen Koeltechniek BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boyen Koeltechniek BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boyen Koeltechniek BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boyen Koeltechniek BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boyen Koeltechniek BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boyen Koeltechniek BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boyen Koeltechniek BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boyen Koeltechniek BVBA
Products information Boyen Koeltechniek BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05894409179
Ondernemingsnummer: 6699432373
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 297,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Air conditioning - Installation; Industrial kitchens - Installation & equipment

Product categorie (product category): Refrigeration equipment - Industrial and commercial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boyen Koeltechniek BVBA
(Get full report from official database of BE for Boyen Koeltechniek BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boyen Koeltechniek BVBA
Addition kinds of activities for Boyen Koeltechniek BVBA

104102. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
20610101. Verduidelijke rietsuiker | Clarified cane sugar
23390401. Down-filled jassen, jassen en vests: vrouwen en missen ' | Down-filled coats, jackets, and vests: women's and misses'
28990402. vuurwerk | Fireworks
36510203. Videocassette recorders / spelers en accessoires | Video cassette recorders/players and accessories
37140106. Krukassen assemblage, motorvoertuig | Crankshaft assemblies, motor vehicle
38250317. Oscillators, audio- en radiofrequentie (instrumenttypen) | Oscillators, audio and radio frequency (instrument types)
59470105. nieuwigheid | Novelties
73899906. Koffie service | Coffee service

Werken bij Boyen Koeltechniek BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boyen Koeltechniek BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boyen Koeltechniek BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boyen Koeltechniek BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

  • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Turnhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp 24u wekelijks te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld voor volgende taken: kassawerk controle kassa uitpakken van goederen aanvullen van rekken spiegelen van producten

  • Jobstudent verzorgende regio Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Seksuoloog (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een seksuoloog (m/v).

Zoek naar antwoorden van Boyen Koeltechniek BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Boyen Koeltechniek BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boyen Koeltechniek BVBA. Laat een reactie achter voor Boyen Koeltechniek BVBA. Boyen Koeltechniek BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boyen Koeltechniek BVBA. Leave a respond for Boyen Koeltechniek BVBA. Boyen Koeltechniek BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boyen Koeltechniek BVBA op de google maps. Adres en contacten Boyen Koeltechniek BVBA
Location of Boyen Koeltechniek BVBA on the google maps. Address and contacts of Boyen Koeltechniek BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Boyen Koeltechniek BVBA Boyen Koeltechniek BVBA: Loos | JEAN JONIUS | DIRK MAERTENS | De Saedeleer G | Daubr茅 P

Other related companies as Boyen Koeltechniek BVBA: Loos | JEAN JONIUS | DIRK MAERTENS | De Saedeleer G | Daubr茅 P

Boyen Koeltechniek BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boyen Koeltechniek BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05894409179. Het bedrijf Boyen Koeltechniek BVBA bevindt zich op het adres: Durasweg 21C; 3440; Zoutleeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 297,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. Lijst met producten zijn Air conditioning - Installation; Industrial kitchens - Installation & equipment.
De hoofdactiviteit van Boyen Koeltechniek BVBA is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boyen Koeltechniek BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boyen Koeltechniek BVBA, openstaande posities, locatie van Boyen Koeltechniek BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boyen Koeltechniek BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boyen Koeltechniek BVBA, company assigned to the tax number BE05894409179. The company Boyen Koeltechniek BVBA is located at the address: Durasweg 21C; 3440; Zoutleeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 297,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. List of products are Air conditioning - Installation; Industrial kitchens - Installation & equipment.
The main activity of Boyen Koeltechniek BVBA is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Boyen Koeltechniek BVBA is not available. You also can look at reviews of Boyen Koeltechniek BVBA, open positions, location of Boyen Koeltechniek BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boyen Koeltechniek BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boyen Koeltechniek BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boyen Koeltechniek BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boyen Koeltechniek BVBA, employees, financial statistics.