Ghislain SPRL

Contactgegevens Ghislain SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ghislain SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ghislain SPRL

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Rue de la Tombe 159 6001 Marcinelle (Charleroi), België

Telefoon (phone): +32 (9) 477-29-91 +32 (9) 477-29-91

Fax (fax): +32 (53) 963-36-69 +32 (53) 963-36-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ghislain SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ghislain SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ghislain SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ghislain SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ghislain SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ghislain SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ghislain SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ghislain SPRL
Products information Ghislain SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03842163085
Ondernemingsnummer: 5297576904
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Ghislain SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ghislain SPRL
(Get full report from official database of BE for Ghislain SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ghislain SPRL
Addition kinds of activities for Ghislain SPRL

4911. Elektrische diensten | Electric services
20150501. Ganzen, verwerkt, NSK | Geese, processed, nsk
29110602. Benzol (petroleumraffinage) | Benzol (petroleum refining)
34430503. Kernkernstructuren, metalen plaat | Nuclear core structurals, metal plate
35449900. Speciale sterven, gereedschap, jigs en fixtures, nec | Special dies, tools, jigs, and fixtures, nec
63519904. Hypotheekgarantieverzekering | Mortgage guarantee insurance
76992003. Spoorwegauto aanpassen | Railroad car customizing

Werken bij Ghislain SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ghislain SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ghislain SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ghislain SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Analist - Ontwikkelaar DWH/BI (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er is 1 plaats vacant bij het Business Intelligence Competence Center van de FOD Beleid en Ondersteuning, Simon Bolivarlaan 30 te 1000 Brussel. Het Business Intelligence Competence Center (BICC) maakt deel uit van het DG Begroting en Beleidsevaluatie van de FOD Beleid en Ondersteuning (FOD BOSA). Het BICC verzamelt en publiceert de strategische data over de federale overheid. Het BICC werkt tevens rond kwaliteitsmanagement en een beleid rond klantgerichtheid. FOD BOSA voorziet in een uitgebreide rapportering over de informatie waarover het beschikt, onder andere de loon- en boekhoudgegevens … Naast een brede set van standaardrapporten, levert FOD BOSA ook rapporten op maat ten behoeve van het strategische beleid van haar klanten. Je staat in voor zowel de technische analyse als de ontwikkeling en programmatie van ETL ketens, cubes en data marts Je verzekert dat de technische DWH/BI architectuur voldoet aan de verwachtingen, normen en processen. Je vertaalt de BI noden in technische oplossingen, zowel op niveau van de modellering als de bronnen/target. Je definieert de technische analyse van de gegevens om bij te dragen tot de definitie van de ETL-keten en zorgt voor het opstellen van documenten en procedures. Je werkt mee aan de publicatie en het onderhoud van de technische definities van de verschillende onderdelen van het DWH. Je voert impactanalyses uit op de BI objecten. Je valideert de ontwikkeling van ETL. Je creëert pakketten en integratie in scheduler. Je optimaliseert « uploads ». Je creëert documenten en uploadprocedures. Je biedt ondersteuning bij het oplossen van incidenten ETL/BI.

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

  • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

  • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

  • Verkoper bakkerij m/v (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in het Waasland zijn wij momenteel op zoek naar een verkoper. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten; Je doet het kassawerk; Helpt mee de winkel op orde te houden.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

  • wegenwerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    renovatie van straten en pleinen freeswerken overlagingen funderingswerken ondiepe riool en watervangers putten en deksels boordstenen greppels afwerking

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT - DRONGEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

    Type: Werfreserve

    Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

Zoek naar antwoorden van Ghislain SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Ghislain SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ghislain SPRL. Laat een reactie achter voor Ghislain SPRL. Ghislain SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ghislain SPRL. Leave a respond for Ghislain SPRL. Ghislain SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ghislain SPRL op de google maps. Adres en contacten Ghislain SPRL
Location of Ghislain SPRL on the google maps. Address and contacts of Ghislain SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Ghislain SPRL Ghislain SPRL: FLRAYTECH BVBA | Hélios | SCHOENMAKERIJ MARCEL | Van Lierde C | Countrywide Porter Novelli

Other related companies as Ghislain SPRL: FLRAYTECH BVBA | Hélios | SCHOENMAKERIJ MARCEL | Van Lierde C | Countrywide Porter Novelli

Ghislain SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is Ghislain SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03842163085. Het bedrijf Ghislain SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Tombe 159 6001 Marcinelle (Charleroi). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 696,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Ghislain SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ghislain SPRL is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ghislain SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ghislain SPRL, openstaande posities, locatie van Ghislain SPRL op de kaart.

Ghislain SPRL is a company, that was registered 2004 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is Ghislain SPRL, company assigned to the tax number BE03842163085. The company Ghislain SPRL is located at the address: Rue de la Tombe 159 6001 Marcinelle (Charleroi). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 696,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Ghislain SPRL were not found.
The main activity of Ghislain SPRL is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ghislain SPRL is not available. You also can look at reviews of Ghislain SPRL, open positions, location of Ghislain SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ghislain SPRL, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ghislain SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ghislain SPRL, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ghislain SPRL, employees, financial statistics.