C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV

Contactgegevens C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tragel 9-11; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 72 90 80 (+32-053 72 90 80) 053 72 90 80 (+32-053 72 90 80)

Fax (fax): 053 79 01 56 (+32-053 79 01 56) 053 79 01 56 (+32-053 79 01 56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV
Products information C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE05799377441
Ondernemingsnummer: 3991851806
Hoofdstad (capital): 850,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 716,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Containers for waste & dumping (Rental & transport); Scrap metals; Waste management

Product categorie (product category): Recycling companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV
(Get full report from official database of BE for C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV
Addition kinds of activities for C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV

22110406. Stapelstoffen, katoen | Pile fabrics, cotton
22529900. Hosiery, nec, nec | Hosiery, nec, nec
25179905. Televisie kasten, hout | Television cabinets, wood
28419900. Zeep en andere wasmiddelen, nec | Soap and other detergents, nec
36959901. Optische schijven en tape, leeg | Optical disks and tape, blank
55719904. Motor scooters | Motor scooters
76992201. Vliegtuig instrument reparatie | Aircraft flight instrument repair
78120202. Video-tape productie | Video tape production
92119903. Staatsrechtbanken | State courts

Werken bij C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenmecanicien (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Ertvelde zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker! Dit bedrijf is een familiale onderneming met 180 werknemers en gespecialiseerd in transport van vloeistoffen in tankwagens, stockage en cleaning. Samen met zusterbedrijven sturen ze dagelijks een 120-tal vrachtwagens de baan op. Voor het onderhoud van al deze vrachtwagen hebben ze een interne werkplaats waar een vijftal mechaniekers werken. Hier zijn ze nog op zoek naar versterking. Je staat in voor het onderhoud en voor de herstellingen aan de vrachtwagens (o.a. remmen, banden, motoren, verlichting, maar ook grote reparaties zoals koppeling vervangen,..) Je doet de opbouw van nieuwe trekkers Je doet aanpassingen aan bestaand materiaal om conform te zijn met de nieuwe eisen Je maakt vrachtwagens klaar voor keuring Je voert diagnoses uit Je lost technische, elektrische en elektronische problemen op Je werkt met de merken: DAF en MAN

  • Procesoperator die de job wil leren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie zal je een interne opleiding krijgen om het goede verloop van het productieproces te controleren. Je zorgt ervoor dat de machines efficiënt blijven draaien. Je controleert hierbij de geautomatiseerde processen vanuit het operatorlokaal en grijpt in bij kleine storingen. Je geeft prioriteit aan veilig werken. Naast het instellen en controleren van het besturingspaneel, werk je als operator zelf fysiek mee aan het tot stand komen van het productieresultaat en sta je in voor de kwaliteitscontrole.

  • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • Operator (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines  Je voert kwaliteitscontrole uit en stuurt bij waar nodig Je verhelpt kleine technische defecten 

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • Senior Product Designer alu (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Deceuninck

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Deceuninck is een geïntegreerde, beursgenoteerde groep van wereldformaat, die actief is in meer dan 90 landen en 4000 personen tewerkstelt. Ons uitgebreid productgamma omvat raam- en deursystemen in PVC en aluminium, maar ook ventilatie- en muurroosters, zonwering, lamellenwanden, gevelbekleding en allerhande bouwprofielen. Bij Deceuninck staat onze missie ‘Building a Sustainable Home’ centraal. We willen uitblinken in innovatie, ecologie en design. Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Wat worden je verantwoordelijkheden? Tijdens jouw inwerkperiode leer je het gamma van Deceuninck producten beter kennen. We assisteren je om voldoende knowhow en technisch inzicht te verwerven over onze producten en productieprocessen. Als senior product designer word je verantwoordelijk voor het opstellen en vertalen van je conceptuele ideeën naar innovatieve eindproducten. Het esthetisch aspect ligt in je handen. Je genereert concepten aan de hand van specificaties van klanten en/of product management. Je tekent je ontwerp op een efficiënte en effectieve wijze en gaat op zoek naar een evenwicht tussen marktbehoeften en productiemogelijkheden. Naast het ontwerpen en tekenen van producten valideer je het concept en test je het eindresultaat, zowel intern als bij klanten. Op die manier is het ontwerp in functie van kostprijs, productiemogelijkheid en klantenverwachting. Je visualiseert en presenteert je representatieve concepten ter beoordeling en zorgt voor finetuning van het ontwerp samen met het product development team en onze klanten. Je onderhoudt contacten met leveranciers en externe onderzoeksinstanties om zo je ontwerpen verder te optimaliseren. Als trendsetter blijf je continue op de hoogte van de evoluties binnen onze industrie en hou je jouw kennis up-to-date. Op geregelde tijdstippen geef je presentaties aan het team om je visie op ontwikkelingen te verduidelijken. Zo draag je bij tot de realisatie van de bedrijfsstrategie. Naar wie zijn wij op zoek? Je genoot een technische opleiding bij voorkeur ingenieur industrieel ontwerp. Je kan min. een 10-tal jaar ervaring voorleggen als industrieel ontwerper in de bouwsector. Kennis van aluminium is een pluspunt. Creativiteit, analytisch inzicht en oog voor detail behoren tot je sleutelvaardigheden. Je hebt gevoel voor esthetiek en feeling voor design en vernieuwing. Je durft ‘out-of-the-box’ denken. Je bent een vlotte communicator. Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is een vereiste. Kennis van andere talen is een plus. Je bent een teamplayer, maar werkt ook graag autonoom. Je neemt graag initiatief, overtuigt anderen, maar je bent ook bereid tot compromissen. Je werkt vlot met courante officetoepassingen en hebt ervaring met een CAD programma (Inventor, Microstation, Autocad, SolidWorks, etc.). In functie van buitenlandse projecten sta je open voor korte internationale trips. Wat bieden wij? Een innovatief en internationaal bedrijf met uitgebreid productgamma Een fijn team waar je op kan bouwen en collegiale aangename samenwerking over de teamgrenzen heen Een gevarieerde en uitdagende job met ruimte voor initiatief en toekomstperspectieven Een marktconform loon, inclusief extralegale voorwaarden Interesse? Solliciteren? Via onze website www.deceuninck.be/jobs Vragen? Contacteer Hilde Devloo – 051/23 91 65 of [email protected]

  • Polyvalent arbeider (vaste voormiddag) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: Ontvangst van vrachtwagen voor de openingsuren. Vernatwoordelijkheid voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. Algemeen onderhoud van de werkvloer. Afzakken van bigbags.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

  • FREELANCE INTERIM HR MANAGER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing en HR Interim Management oplossingen. Functie of opdracht • Vanuit jouw opgebouwde HR-ervaring vul je, op basis van je zelfstandig statuut, tijdelijke opdrachten in bij onze klanten. • Geen 2 opdrachten zijn dezelfde: de duurtijd kan variëren van 2 maanden tot 2 jaar, zowel voltijds als deeltijds zijn mogelijk, omstandigheden verschillen erg (vervanging, crisis-management, opvangen van piekmomenten, enz..), opdrachten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en organisaties. • Inhoudelijk kunnen opdrachten een HR-generalistisch karakter hebben of zich situeren binnen één specifiek HR-subdomein (talent attraction, comp & ben, payroll, training & development, etc..).

Zoek naar antwoorden van C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV in sociale netwerken
Look for responds of C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV. Laat een reactie achter voor C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV. C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV. Leave a respond for C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV. C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV op de google maps. Adres en contacten C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV
Location of C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV on the google maps. Address and contacts of C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV: GROEP LANDBOUWKREDIET | Danisch Tavern | GMR Consulting | Rethy Carrosserie | IMMO R V

Other related companies as C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV: GROEP LANDBOUWKREDIET | Danisch Tavern | GMR Consulting | Rethy Carrosserie | IMMO R V

C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05799377441. Het bedrijf C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV bevindt zich op het adres: Tragel 9-11; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 850,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 716,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Recycling companies. Lijst met producten zijn Containers for waste & dumping (Rental & transport); Scrap metals; Waste management.
De hoofdactiviteit van C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV, openstaande posities, locatie van C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV, company assigned to the tax number BE05799377441. The company C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV is located at the address: Tragel 9-11; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 850,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 716,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Recycling companies. List of products are Containers for waste & dumping (Rental & transport); Scrap metals; Waste management.
The main activity of C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV is not available. You also can look at reviews of C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV, open positions, location of C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.N.A. (NIEULANDT) CONTAINERS NV, employees, financial statistics.