A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf
Private companiesNonclassifiable Establishments • A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf

Contactgegevens A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waregemstraat 45; 9870; Zulte, België

Telefoon (phone): 09 388 37 99 (+32-09 388 37 99) 09 388 37 99 (+32-09 388 37 99)

Fax (fax): 09 385 76 27 (+32-09 385 76 27) 09 385 76 27 (+32-09 385 76 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf
Products information A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf

BTW identificatienummer (tax): BE06320404052
Ondernemingsnummer: 9576477050
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 847,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Recycling companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf
(Get full report from official database of BE for A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf
Addition kinds of activities for A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf

176101. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
22590103. Handschoenen, breien, behalve kleding- en semidresshandschoenen | Gloves, knit, except dress and semidress gloves
24419900. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
28999918. Brandvertragende chemicaliën | Fire retardant chemicals
37280211. Spinners, vliegtuig propeller | Spinners, aircraft propeller
50450000. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
64110103. Informatiebureaus, verzekeringen | Information bureaus, insurance
92220400. Juridische raad en vervolging, niveau van overheid | Legal counsel and prosecution, level of government

Werken bij A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • Calculator (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mijn opdrachtgever is dé specialist op het gebied van isolatie, stellingbouw en asbestverwijdering in de (petro-)chemische en voedingsindustrie, nucleaire en elektrische energiecentrales en de civiele bouw.  Ze hebben ruim 450 werknemers in dienst, op diverse projecten in de Benelux. Om onze calculatiedienst verder te kunnen uitbreiden, en de groeiende vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsoffertes, na uw technische studie van de prijsaanvragen. Deze studie behelst een volledige analyse van de benodigde materialen, transportkosten, werkuren etc. Dit alles in overleg met de onze Hoofdverantwoordelijke Calculatie en onze ervaren projectleiders en werfverantwoordelijken. U schrikt er niet van terug om ter plaatse op onze werven (in de Benelux) de prijsvragen in detail te bestuderen. Naast onze disciplines Isolatie en Stellingbouw word je ook betrokken in onze andere disciplines zoals tracing, schilderwerken, …. Zowel interne als externe opleidingen worden voorzien door het bedrijf.

  • Dakwerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een dakwerker.

  • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Staden. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 270 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Mechanical engineer - Mechanisch ontwerper (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMA NV

    Type: Vaste Job

    Concepten uitwerken met projectleider of zelf deels de concepten uitwerken Mechanisch (deel)ontwerp in 3D uitwerken Verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van je ontwerp Keuze van onderdelen en toeleveranciers in overleg met senior engineer Technische communicatie met klanten en leveranciers Assistentie bij het opstarten van de machine Opstellen technisch constructiedossier

  • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

  • Trainee Recruiter (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Leercontract

    For our offices situated in Brussels, Zaventem, Groot-Bijgaarden, Ghent and Antwerp we are looking for a Trainee Recruiter to support the team and its business. Our growing companies are constantly on the lookout for the newest talents, so this internship can be a great stepping stone for your future career! You will report directly to the Manager and be integrated in a team of consultants. However, this opportunity needs to be linked to a current education/school to benefit the reward of credits at the end of the traineeship. As a Trainee Recruiter you will join a dynamic team and will be formed and trained in an interesting and exciting fashion. Main tasks of a Trainee Recruiter: Interview candidates and take care of a thorough administration of the files Search for new candidates on the various job sites and screen CVs that come in response to our vacancies online Contact registered candidates by telephone for a follow-up of their professional situation Guide and coach your candidates during their search and you advise your colleagues on the matching of candidates with vacancies Take references for candidates from former employers Possibility to join your consultants in customer visits to observe

Zoek naar antwoorden van A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf in sociale netwerken
Look for responds of A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf. Laat een reactie achter voor A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf. A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf. Leave a respond for A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf. A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf op de google maps. Adres en contacten A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf
Location of A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf on the google maps. Address and contacts of A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf: Bekaert E & G | JESPERS & TOBY | M-TH VANDEN BULCKE | Revalidatie- & Hoorcentrum Spermalie | FRUITOPIA

Other related companies as A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf: Bekaert E & G | JESPERS & TOBY | M-TH VANDEN BULCKE | Revalidatie- & Hoorcentrum Spermalie | FRUITOPIA

A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06320404052. Het bedrijf A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf bevindt zich op het adres: Waregemstraat 45; 9870; Zulte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 847,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Recycling companies. Producten gemaakt in A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf, openstaande posities, locatie van A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf op de kaart.

A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf, company assigned to the tax number BE06320404052. The company A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf is located at the address: Waregemstraat 45; 9870; Zulte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 847,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Recycling companies. Products created in A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf were not found.
The main activity of A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf is not available. You also can look at reviews of A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf, open positions, location of A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.P.R. Plastiek Recyclage Raf, employees, financial statistics.