RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE

Contactgegevens RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WEGIMONT; 4630; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43588483 (+32-43588483) 43588483 (+32-43588483)

Fax (fax): +32 (68) 272-89-27 +32 (68) 272-89-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE
Products information RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE

BTW identificatienummer (tax): BE05658477783
Ondernemingsnummer: 9237548828
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE
(Get full report from official database of BE for RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE
Addition kinds of activities for RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE

20350211. Groenten, gepekeld | Vegetables, pickled
22699904. Linnen stoffen: verven, afwerken en afdrukken | Linen fabrics: dyeing, finishing, and printing
26790705. Muur tegel, geëmailleerde masoniet: gemaakt van gekocht materiaal | Wall tile, enameled masonite: made from purchased material
33129906. Ijzer- en staalproducten, warmgewalst | Iron and steel products, hot-rolled
50851000. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals
73490201. Akoestische tegelreiniging | Acoustical tile cleaning service

Werken bij RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

  • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

  • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Senior medewerker accountantskantoor Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673227-inline.html?cid=Partner_VDAB Dit accountantskantoor heeft ondanks zijn professionele aanpak, toch de uitstraling van een gezellig accountantskantoor. Dankzij een sterke reputatie weten klanten hun weg hier vlot naartoe te vinden. Eens zij die weg gevonden hebben, gaan zij niet meer terug en blijven zij steevast tevreden van de persoonlijke dienstverlening. Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen cliënteel. Je zorgt voor een boekhoudkundige en fiscale optimalisatie van de kmo's en eenmanszaken waar jij verantwoordelijk voor bent. Niet enkel een deskundige adviesverlening valt daaronder, maar ook: Het indienen van fiscale aangiften Het opstellen van de balansen Het inboeken van aan- en verkoopfacturen

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE in sociale netwerken
Look for responds of RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE. Laat een reactie achter voor RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE. RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE. Leave a respond for RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE. RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE op de google maps. Adres en contacten RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE
Location of RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE on the google maps. Address and contacts of RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE

Andere gerelateerde bedrijven als come RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE: ARCHITEKTENBURO IR. N. BOECKX BVBA | DRUKKERIJ REYN | VERHEYEN JOZEF & LOUIS | KIEKEKOT | Van Looveren,Michel

Other related companies as RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE: ARCHITEKTENBURO IR. N. BOECKX BVBA | DRUKKERIJ REYN | VERHEYEN JOZEF & LOUIS | KIEKEKOT | Van Looveren,Michel

RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05658477783. Het bedrijf RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WEGIMONT; 4630; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Reclamebureaus. Producten gemaakt in RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE, openstaande posities, locatie van RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE op de kaart.

RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE, company assigned to the tax number BE05658477783. The company RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE is located at the address: CHAUSS?E DE WEGIMONT; 4630; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Reclamebureaus. Products created in RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE were not found.
The main activity of RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE is not available. You also can look at reviews of RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE, open positions, location of RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RECREMECA-JEAN PIERRE LACROSSE, employees, financial statistics.