LETTER STUDIO

Contactgegevens LETTER STUDIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LETTER STUDIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

LETTER STUDIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROEKSTRAAT 51; 9290; BERLARE, België

Telefoon (phone): 93679507 (+32-93679507) 93679507 (+32-93679507)

Fax (fax): +32 (61) 773-25-86 +32 (61) 773-25-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LETTER STUDIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LETTER STUDIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LETTER STUDIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LETTER STUDIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LETTER STUDIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LETTER STUDIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LETTER STUDIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LETTER STUDIO
Products information LETTER STUDIO

BTW identificatienummer (tax): BE06698059082
Ondernemingsnummer: 6446197509
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in LETTER STUDIO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LETTER STUDIO
(Get full report from official database of BE for LETTER STUDIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor LETTER STUDIO
Addition kinds of activities for LETTER STUDIO

871201. Bouwkunde | Architectural engineering
36470101. Automotive verlichtingsinrichtingen, nec | Automotive lighting fixtures, nec
50840903. Compressoren, behalve airconditioning | Compressors, except air conditioning
58130200. Nachtclubs | Night clubs
73891706. Makelaar afdrukken | Printing broker
76990906. Racquet restringing en reparatie van apparatuur | Racquet restringing and equipment repair

Werken bij LETTER STUDIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LETTER STUDIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LETTER STUDIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LETTER STUDIO. Looking for open vacancies in other companies

  • Schadebeheerder BRAND (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt als schadebeheerder terecht in het team BRAND. In deze functie bent je verantwoordelijk voor het beheer van schadedossiers van A tot Z Jouw taken; Je beheert de toegewezen schadedossiers en staat in voor een snelle, correcte en kwalitatieve afhandeling. Je bent een aanspreekpunt voor makelaars, klanten en slachtoffers en zorgt voor een duidelijke en correcte communicatie aan alle partijen. Binnen jouw regelingsvolmacht neem je juridisch onderbouwde en geargumenteerde standpunten in en werk je zelfstandig en op proactieve wijze je dossiers af. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen en beheert autonoom je dossiers. Je past onze schadeprocessen toe en hebt een signaalfunctie i.v.m. mogelijke verbeteringen van procedures, werkwijzen en samenwerking met externe medewerkers. Desgevallend neem je deel aan projecten die bijdragen tot de implementatie van vernieuwings- en verbeteringstrajecten.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis - thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten! Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Turnhout? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing! (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster).

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en vooral strijken

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • HOSTESS / HOST HORECABEURS (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student die beschikbaar is om te werken op de horecabeurs van 19/11 tot en met 22/11 Horecabeurs gaat door in Expo Gent. Taken : onthaal en bediening op de stand maandag starten om 12u, andere dagen om 13u, te werken tot maximum 19u

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EB PROJECTS NV

    Type: Vaste Job

    U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Technieker op de baan rolbruggen - bedrijf regio Ruddervoorde m/v (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Zoek je een job als Technieker op de baan met specialisatie in rolbruggen / hijstoestellen? Servicetechnieker gezocht regio Ruddervoorde ! Als technieker kom je terecht bij een jong bedrijf regio Torhout-Brugge dat zijn team van specialisten wil uitbreiden met een nieuwe collega. Je werkt in klein team dat bestaat uit monteurs , lassers en de servicetechnieker. Als Technieker ga je ongeveer 80% van je werktijd op de baan , combinatie van installatie en service. De nadruk ligt in jouw job op service uitvoeren aan rolbruggen / hijstoestellen. Wat kan jouw takenpakket inhouden? Taken: onderhoud van rolbruggen en hijstoestellen voorbereidend werk in het atelier laswerk en constructie montage reparaties ter plaatse bij de klant

  • MOBYUS: Docent Nederlands (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: MOBYUS CVO CAMPUS HERTOGSTRAAT

    Type: Werfreserve

    MOBYUS CVO staat binnen de context van UCLL ( University College Leuven Limburg) in voor de pijler levenslang leren. Met ruim 4200 inschrijvingen voor de opleidingen Nederlands voor Anderstaligen in 2017-2018 is MOBYUS CVO in Leuven een belangrijke speler op het gebied van Nederlands voor Anderstaligen in het volwassenenonderwijs. Voor verscheidene opdrachten zijn wij op korte termijn op zoek naar een: DOCENT Nederlands (M/V)

Zoek naar antwoorden van LETTER STUDIO in sociale netwerken
Look for responds of LETTER STUDIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor LETTER STUDIO. Laat een reactie achter voor LETTER STUDIO. LETTER STUDIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LETTER STUDIO. Leave a respond for LETTER STUDIO. LETTER STUDIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LETTER STUDIO op de google maps. Adres en contacten LETTER STUDIO
Location of LETTER STUDIO on the google maps. Address and contacts of LETTER STUDIO

Andere gerelateerde bedrijven als come LETTER STUDIO LETTER STUDIO: Eurotechnic Belgium SPRL | ARTLEY-PERSEN | FA. DE MIN | LE JARDIN DE M?LINA | Locinox N.V.

Other related companies as LETTER STUDIO: Eurotechnic Belgium SPRL | ARTLEY-PERSEN | FA. DE MIN | LE JARDIN DE M?LINA | Locinox N.V.

LETTER STUDIO is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LETTER STUDIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06698059082. Het bedrijf LETTER STUDIO bevindt zich op het adres: BROEKSTRAAT 51; 9290; BERLARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 824,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Reclamebureaus. Producten gemaakt in LETTER STUDIO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LETTER STUDIO is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LETTER STUDIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LETTER STUDIO, openstaande posities, locatie van LETTER STUDIO op de kaart.

LETTER STUDIO is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LETTER STUDIO, company assigned to the tax number BE06698059082. The company LETTER STUDIO is located at the address: BROEKSTRAAT 51; 9290; BERLARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 824,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Reclamebureaus. Products created in LETTER STUDIO were not found.
The main activity of LETTER STUDIO is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LETTER STUDIO is not available. You also can look at reviews of LETTER STUDIO, open positions, location of LETTER STUDIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LETTER STUDIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LETTER STUDIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LETTER STUDIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LETTER STUDIO, employees, financial statistics.