VREDEGERECHT

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • VREDEGERECHT
Private companiesFood Stores • VREDEGERECHT

Contactgegevens VREDEGERECHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VREDEGERECHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VREDEGERECHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTERSTEENWEG 267; 3293; DIEST, België

Telefoon (phone): 13311626 (+32-13311626) 13311626 (+32-13311626)

Fax (fax): +32 (84) 871-56-49 +32 (84) 871-56-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VREDEGERECHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VREDEGERECHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VREDEGERECHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VREDEGERECHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VREDEGERECHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VREDEGERECHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VREDEGERECHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VREDEGERECHT
Products information VREDEGERECHT

BTW identificatienummer (tax): BE06733764648
Ondernemingsnummer: 7099334716
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 866,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in VREDEGERECHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rechtbanken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VREDEGERECHT
(Get full report from official database of BE for VREDEGERECHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VREDEGERECHT
Addition kinds of activities for VREDEGERECHT

561199. Kledingwinkels voor mannen en jongens, nec | Men's and boys' clothing stores, nec
31310401. Binnenzolen, leer | Inner soles, leather
33120403. Rails, gerold of vernieuwd | Rails, rerolled or renewed
38410408. Hypodermische naalden en spuiten | Hypodermic needles and syringes
51991001. Decals | Decals
72319900. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec
73380100. Formele schrijfdiensten | Formal writing services

Werken bij VREDEGERECHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VREDEGERECHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VREDEGERECHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VREDEGERECHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • Calculator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je creatief met cijfers en ben je geïnteresseerd in financiële zaken? Wij hebben de ideale functie klaarliggen voor jou! Wat doe je? Je bestudeert het bestek wat betreft technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je maakt prijsaanvragen op naar leveranciers en onderaannemers ook sta je in voor de rekenkundig en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers of leveranciers en je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

  • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • Vrachtwagenchauffeur- all round productiemedewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: LIMBURGSE URETHANE CASTINGS

    Type: Vaste Job

    Functie vrachtwagenchauffeur : aan de hand van de transportplanning voor een stipte en onberispelijke levering van goederen zorgen (meestal 3 dagen/week) Functie allroundmedewerker : allerlei ondersteunende taken op de werkvloer (2 dagen/week)

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

  • DAKWERKER (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: DECEUNINCK LUC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van VREDEGERECHT in sociale netwerken
Look for responds of VREDEGERECHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VREDEGERECHT. Laat een reactie achter voor VREDEGERECHT. VREDEGERECHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VREDEGERECHT. Leave a respond for VREDEGERECHT. VREDEGERECHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VREDEGERECHT op de google maps. Adres en contacten VREDEGERECHT
Location of VREDEGERECHT on the google maps. Address and contacts of VREDEGERECHT

Andere gerelateerde bedrijven als come VREDEGERECHT VREDEGERECHT: BELGAFUEL NV | D. Products SA-NV | GARAGE ELSERMANS | FE. PIRSON | BAKKERIJ AGTEN

Other related companies as VREDEGERECHT: BELGAFUEL NV | D. Products SA-NV | GARAGE ELSERMANS | FE. PIRSON | BAKKERIJ AGTEN

VREDEGERECHT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VREDEGERECHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06733764648. Het bedrijf VREDEGERECHT bevindt zich op het adres: DIESTERSTEENWEG 267; 3293; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 866,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rechtbanken. Producten gemaakt in VREDEGERECHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VREDEGERECHT is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VREDEGERECHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VREDEGERECHT, openstaande posities, locatie van VREDEGERECHT op de kaart.

VREDEGERECHT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VREDEGERECHT, company assigned to the tax number BE06733764648. The company VREDEGERECHT is located at the address: DIESTERSTEENWEG 267; 3293; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 866,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rechtbanken. Products created in VREDEGERECHT were not found.
The main activity of VREDEGERECHT is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VREDEGERECHT is not available. You also can look at reviews of VREDEGERECHT, open positions, location of VREDEGERECHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VREDEGERECHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VREDEGERECHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VREDEGERECHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VREDEGERECHT, employees, financial statistics.