ARBEIDSRECHTBANK

Contactgegevens ARBEIDSRECHTBANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARBEIDSRECHTBANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARBEIDSRECHTBANK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOOCHTSTRAAT 7; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15288310 (+32-15288310) 15288310 (+32-15288310)

Fax (fax): +32 (61) 444-94-99 +32 (61) 444-94-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARBEIDSRECHTBANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARBEIDSRECHTBANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARBEIDSRECHTBANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARBEIDSRECHTBANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARBEIDSRECHTBANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARBEIDSRECHTBANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARBEIDSRECHTBANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARBEIDSRECHTBANK
Products information ARBEIDSRECHTBANK

BTW identificatienummer (tax): BE01435333251
Ondernemingsnummer: 2324951171
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ARBEIDSRECHTBANK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rechtbanken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARBEIDSRECHTBANK
(Get full report from official database of BE for ARBEIDSRECHTBANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARBEIDSRECHTBANK
Addition kinds of activities for ARBEIDSRECHTBANK

262107. Catalogus-, tijdschrift- en krantenpapieren | Catalog, magazine, and newsprint papers
349903. Metalen ladders | Metal ladders
07230503. Pecannoten en schelpdiensten | Pecan hulling and shelling services
10819901. Afvoer of pompen van metalen mijnen | Draining or pumping of metal mines
33210103. Bodempijp en toebehoren: gietijzer | Soil pipe and fittings: cast iron
39140400. Plated ware (alle metalen) | Plated ware (all metals)
39539908. Stencils, schilderij en markering | Stencils, painting and marking
51130308. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
62110201. Distributeurs, beveiliging | Distributors, security

Werken bij ARBEIDSRECHTBANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARBEIDSRECHTBANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARBEIDSRECHTBANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARBEIDSRECHTBANK. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • Sanitair Installateur (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Roeselare zijn we op zoek naar een ervaren sanitair installateur. Je plaatst sanitair en verwarmingsketels e.d. in nieuwbouw en appartementen. In het takenpakket zit oa. ruwere werken als kappen, boren, schijven, leidingen leggen,... en meer afwerking zoals aansluiten van collectoren, plaatsen van lavabo's, douche's, baden en chauffages, algemeen sanitair + verwarmingsketels werken nu met 3-tal mensen per ploeg: 40 uren week

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp te Melsele (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega's over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken... maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

  • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Verpleegkundige (BV1-BV2-BV3 of C3-C4) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM RESIDENTIE VAN HORICK

    Type: Vaste Job

    OCMW Meise zoekt een verpleegkundige voor het woonzorgcentrum Residentie Van Horick.

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • CHAUFFEUR / HULPBAKKER op zondag : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in bakkerij bij productie pistolets Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Brood snijden en verpakken Camionette vullen volgens bestellijsten Winkel bevoorraden met camionette Camionette ledigen en magazijn ordelijk houden NACHTwerk zaterdagavond 22.00u tot zondag ochtend

  • keukenhulp/poetshulp broodjeszaak (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: BROOD EN BROODJES

    Type: Flexijob

    Om de middagdrukte te overbruggen zoeken we dringend een keukenhulp/poetshulp. Soep uitschenken, croques maken, aanvullen, afruimen, opruimen, poetsen... ma-vrij, 11.30-13.30u

Zoek naar antwoorden van ARBEIDSRECHTBANK in sociale netwerken
Look for responds of ARBEIDSRECHTBANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARBEIDSRECHTBANK. Laat een reactie achter voor ARBEIDSRECHTBANK. ARBEIDSRECHTBANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARBEIDSRECHTBANK. Leave a respond for ARBEIDSRECHTBANK. ARBEIDSRECHTBANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARBEIDSRECHTBANK op de google maps. Adres en contacten ARBEIDSRECHTBANK
Location of ARBEIDSRECHTBANK on the google maps. Address and contacts of ARBEIDSRECHTBANK

Andere gerelateerde bedrijven als come ARBEIDSRECHTBANK ARBEIDSRECHTBANK: St-Rafa?l | GRILL | BRASSEL M | MAKE A WISH FOUNDATION | DANIEL DELGOFFE

Other related companies as ARBEIDSRECHTBANK: St-Rafa?l | GRILL | BRASSEL M | MAKE A WISH FOUNDATION | DANIEL DELGOFFE

ARBEIDSRECHTBANK is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARBEIDSRECHTBANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01435333251. Het bedrijf ARBEIDSRECHTBANK bevindt zich op het adres: VOOCHTSTRAAT 7; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 628,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rechtbanken. Producten gemaakt in ARBEIDSRECHTBANK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARBEIDSRECHTBANK is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARBEIDSRECHTBANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARBEIDSRECHTBANK, openstaande posities, locatie van ARBEIDSRECHTBANK op de kaart.

ARBEIDSRECHTBANK is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARBEIDSRECHTBANK, company assigned to the tax number BE01435333251. The company ARBEIDSRECHTBANK is located at the address: VOOCHTSTRAAT 7; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 628,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rechtbanken. Products created in ARBEIDSRECHTBANK were not found.
The main activity of ARBEIDSRECHTBANK is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ARBEIDSRECHTBANK is not available. You also can look at reviews of ARBEIDSRECHTBANK, open positions, location of ARBEIDSRECHTBANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARBEIDSRECHTBANK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARBEIDSRECHTBANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARBEIDSRECHTBANK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARBEIDSRECHTBANK, employees, financial statistics.