Vannieuwenborgh-Provoost BVBA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Vannieuwenborgh-Provoost BVBA
Private companiesPersonal Services • Vannieuwenborgh-Provoost BVBA

Contactgegevens Vannieuwenborgh-Provoost BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vannieuwenborgh-Provoost BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vannieuwenborgh-Provoost BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Euphrosina Beernaertstraat 13; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 70 01 71; 059 70 05 85 (+32-059 70 01 71; 059 70 05 85) 059 70 01 71; 059 70 05 85 (+32-059 70 01 71; 059 70 05 85)

Fax (fax): 059 70 51 96 (+32-059 70 51 96) 059 70 51 96 (+32-059 70 51 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vannieuwenborgh-Provoost BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vannieuwenborgh-Provoost BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vannieuwenborgh-Provoost BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vannieuwenborgh-Provoost BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vannieuwenborgh-Provoost BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vannieuwenborgh-Provoost BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vannieuwenborgh-Provoost BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vannieuwenborgh-Provoost BVBA
Products information Vannieuwenborgh-Provoost BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08648681640
Ondernemingsnummer: 3912200927
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 184,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Vannieuwenborgh-Provoost BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vannieuwenborgh-Provoost BVBA
(Get full report from official database of BE for Vannieuwenborgh-Provoost BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vannieuwenborgh-Provoost BVBA
Addition kinds of activities for Vannieuwenborgh-Provoost BVBA

738100. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services
20240304. Juice pops, bevroren | Juice pops, frozen
26210101. Reinigingspapier | Cleansing paper
27590000. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
33120803. Gereedschap en sterven staal | Tool and die steel
36510114. Kussens, stereo | Pillows, stereo
54110100. supermarkten | Supermarkets

Werken bij Vannieuwenborgh-Provoost BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vannieuwenborgh-Provoost BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vannieuwenborgh-Provoost BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vannieuwenborgh-Provoost BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige bijwerken kritieke diensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je verpleegkundige op een kritieke dienst en wil je graag je verpleegtechnische kennis en kunde delen met andere zorginstellingen? Kijk je uit naar een bijverdienste op het scherp van de snee die je interesses blijft prikkelen en waar je dringende zorg verleent aan patiënten in acute situaties? Dan kan je bij Express Medical terecht voor een leuke bijverdienste in een waaier aan kritieke diensten zoals spoed, intensieve zorgen, operatiekwartier, dialyse.. . Maandelijks bepaal je zelf welke dagen je wenst te werken en welke shiften je bereid bent voor je rekening te nemen. Kortom, je werkt naargelang je voorkeur en springt in waar nodig. Wij doen ons uiterste best om je aan de slag te helpen op de momenten die je verkiest in Antwerpen. Deze formule geeft jou de mogelijkheid om je job(s) te combineren met een boeiende bijverdienste of je eerste stappen te zetten op diensten waar stressbestendigheid, nauwgezetheid en teamspirit van groot belang zijn.

  • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

  • Productiemedewerkers voedingssector (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Incopack te Dilsen-Stokkem zijn wij dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je werkt 2 à 3 dagen per week in 2 ploegen of de nachtdienst. Zodra je het hele productieproces kent maak je kans op weekcontracten.

  • Administratief bediende (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp bij onze klant regio Ardooie. Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klant binnen een aangenaam kader. Dit varieert van poetsen van de woning, de ramen poetsen, koken, strijken, boodschappen doen,...

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Analytische Handelsingenieur, TEW'er of Handelswetenschappen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het toekennen van de correcte verkoopprijs aan een bepaald artikel, op basis van de gekozen strategie en verschillende parameters. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je werkt, samen met de general manager van de betrokken regio, acties uit om de regionale pricing strategie vorm te geven, uit te bouwen en te optimaliseren. In samenwerking met Market Intelligence verzamel, verwerk en analyseer je relevante informatie om op basis hiervan acties te ondernemen om de prijszetting te optimaliseren. Je bepaalt de juiste verkoopprijs en voorwaarden voor de toegewezen regio en/of filiaal. Je behandelt ad hoc prijsaanvragen van verkopers, aankopers, vertegenwoordigers & filialen om de klant zo snel mogelijk te informeren over de juiste prijs. Je adviseert de Pricing Assistants en de Corporate Senior Pricing Analysten. Je houdt je vakkennis op peil en volgt regelmatig interne opleidingen.

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

Zoek naar antwoorden van Vannieuwenborgh-Provoost BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vannieuwenborgh-Provoost BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vannieuwenborgh-Provoost BVBA. Laat een reactie achter voor Vannieuwenborgh-Provoost BVBA. Vannieuwenborgh-Provoost BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vannieuwenborgh-Provoost BVBA. Leave a respond for Vannieuwenborgh-Provoost BVBA. Vannieuwenborgh-Provoost BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vannieuwenborgh-Provoost BVBA op de google maps. Adres en contacten Vannieuwenborgh-Provoost BVBA
Location of Vannieuwenborgh-Provoost BVBA on the google maps. Address and contacts of Vannieuwenborgh-Provoost BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vannieuwenborgh-Provoost BVBA Vannieuwenborgh-Provoost BVBA: F.C. SMETLEDE | ROLAND VAN SCHELSTRAETE | CAROLUS VANEYNDE | MUSEUM HOF VAN BUSLEYDEN | VANSIMPSEN

Other related companies as Vannieuwenborgh-Provoost BVBA: F.C. SMETLEDE | ROLAND VAN SCHELSTRAETE | CAROLUS VANEYNDE | MUSEUM HOF VAN BUSLEYDEN | VANSIMPSEN

Vannieuwenborgh-Provoost BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vannieuwenborgh-Provoost BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08648681640. Het bedrijf Vannieuwenborgh-Provoost BVBA bevindt zich op het adres: Euphrosina Beernaertstraat 13; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 184,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Vannieuwenborgh-Provoost BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vannieuwenborgh-Provoost BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vannieuwenborgh-Provoost BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vannieuwenborgh-Provoost BVBA, openstaande posities, locatie van Vannieuwenborgh-Provoost BVBA op de kaart.

Vannieuwenborgh-Provoost BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vannieuwenborgh-Provoost BVBA, company assigned to the tax number BE08648681640. The company Vannieuwenborgh-Provoost BVBA is located at the address: Euphrosina Beernaertstraat 13; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 184,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Real estate. Products created in Vannieuwenborgh-Provoost BVBA were not found.
The main activity of Vannieuwenborgh-Provoost BVBA is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vannieuwenborgh-Provoost BVBA is not available. You also can look at reviews of Vannieuwenborgh-Provoost BVBA, open positions, location of Vannieuwenborgh-Provoost BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vannieuwenborgh-Provoost BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vannieuwenborgh-Provoost BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vannieuwenborgh-Provoost BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vannieuwenborgh-Provoost BVBA, employees, financial statistics.