RENTOKIL INITIAL SA

Contactgegevens RENTOKIL INITIAL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENTOKIL INITIAL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENTOKIL INITIAL SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Quai De L'Industrie 222 1070 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-21-92-31 32-25-21-92-31

Fax (fax): 32-34-58-20-07 32-34-58-20-07

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENTOKIL INITIAL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENTOKIL INITIAL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENTOKIL INITIAL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENTOKIL INITIAL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENTOKIL INITIAL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENTOKIL INITIAL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENTOKIL INITIAL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENTOKIL INITIAL SA
Products information RENTOKIL INITIAL SA

BTW identificatienummer (tax): BE08963714599
Ondernemingsnummer: 7113342285
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in RENTOKIL INITIAL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cleaning services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENTOKIL INITIAL SA
(Get full report from official database of BE for RENTOKIL INITIAL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENTOKIL INITIAL SA
Addition kinds of activities for RENTOKIL INITIAL SA

2335. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
5531. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores
20389911. Gesneden topping, bevroren | Whipped topping, frozen
22580203. Stapelstoffen, warp of vlakke brei | Pile fabrics, warp or flat knit
28210404. Cresolharsen | Cresol resins
30699904. Film, rubber | Film, rubber

Werken bij RENTOKIL INITIAL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENTOKIL INITIAL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENTOKIL INITIAL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENTOKIL INITIAL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG buizenlasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een TIG buizenlasser.

  • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

  • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

  • Business controller (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opstellen onderhouden en verbeteren van operationele rapportages vooral met betrekking tot nacalculatie van de projecten. Onderdeel hiervan is de uitvoering van project-specifieke analyses. (vb. van rendementen); Kostenanalyses maken van diverse kosten: verbruikskosten werf uurloonkosten kosten wagenpark kosten machines overhead etc; Analyseren van informatie om vervolgens bruikbare adviezen verbetervoorstellen en conclusies op te stellen voor het management; Assisteren bij het opmaken en de opvolging van de kostenbudgetten; Interne procedures voorstellen verfijnen en opvolgen d.m.v. interne audits.

  • Huishoudhulp Loppem/Zedelgem gezocht! Uurrooster op maat! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio HEUSDEN ZOLDER - onmiddellijke opstart! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • HUISHOUDHULP (M/V) RUDDERVOORDE (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Dossierbeheerder met ervaring - doorgroeien - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne boekhoudkantoor gelegen in Kortrijk is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder. Je zal terecht komen in een modern kantoor waar ze sterk bezig zijn met het digitaliseren. De 30 medewerkers staan hier dagdagelijks klaar om hun klanten te begeleiden op het gebied van Accountancy, Fiscaliteit, Audit en de juridische aangelegenheden. Daarnaast zal je je hier kunnen ontplooien door middel van interessante doorgroeimogelijkheden. Jouw verantwoordelijkheden Boekhouder / Dossierbeheerder - Functie Je staat als dossierbeheerder in het voor A-Z afwerken van je dossiers. Dit houdt onder andere in: Opstellen van de jaarrekening Het aangeven van de personen- en vennootschapsbelasting Afsluiten van de balans Het voeren van de eindbesprekingen met klanten. Naarmate jouw kennis groeit en jij je motivatie laat zien, zal jij kunnen groeien in je functie en takenpakket.

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • Hoofdverantwoordelijke 100% (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PZ DUFFEL

    Type: Vaste Job

    voor onze academische afdeling van het zorgprogramma stemming Jij - geeft leiding aan een multidisciplinair team - zorgt voor een vlotte organisatie van het dagelijkse werk op de afdeling op vlak van personeel, materieel en logistiek - ontwikkelt samen met het team een coherent afdelingsbeleid - onderschrijft de principes van herstel ondersteunende zorg

  • PROJECTMANAGER BIJ BOUWPROMOTOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670246-inline.html?cid=Partner_VDAB Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement Uitdagende en verantwoordelijke functie bij topbouwpromotor Projecten in West- en Oost-Vlaanderen Onze klant, een TOPbouwpromotor actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technisch projectmanager voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Als technisch projectmanager ben jij de persoon die de dagdagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de designfase word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg. Rapporteren doe je aan de Technisch Directeur.

  • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Leercontract

    Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

Zoek naar antwoorden van RENTOKIL INITIAL SA in sociale netwerken
Look for responds of RENTOKIL INITIAL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENTOKIL INITIAL SA. Laat een reactie achter voor RENTOKIL INITIAL SA. RENTOKIL INITIAL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENTOKIL INITIAL SA. Leave a respond for RENTOKIL INITIAL SA. RENTOKIL INITIAL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENTOKIL INITIAL SA op de google maps. Adres en contacten RENTOKIL INITIAL SA
Location of RENTOKIL INITIAL SA on the google maps. Address and contacts of RENTOKIL INITIAL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come RENTOKIL INITIAL SA RENTOKIL INITIAL SA: MS COM | GASTON WAHLEN | UNICAP | ETIENNE LOUIS | Top Job Technologies Int.

Other related companies as RENTOKIL INITIAL SA: MS COM | GASTON WAHLEN | UNICAP | ETIENNE LOUIS | Top Job Technologies Int.

RENTOKIL INITIAL SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is RENTOKIL INITIAL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08963714599. Het bedrijf RENTOKIL INITIAL SA bevindt zich op het adres: Quai De L'Industrie 222 1070 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cleaning services. Producten gemaakt in RENTOKIL INITIAL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENTOKIL INITIAL SA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENTOKIL INITIAL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENTOKIL INITIAL SA, openstaande posities, locatie van RENTOKIL INITIAL SA op de kaart.

RENTOKIL INITIAL SA is a company, that was registered 2004 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is RENTOKIL INITIAL SA, company assigned to the tax number BE08963714599. The company RENTOKIL INITIAL SA is located at the address: Quai De L'Industrie 222 1070 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cleaning services. Products created in RENTOKIL INITIAL SA were not found.
The main activity of RENTOKIL INITIAL SA is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RENTOKIL INITIAL SA is not available. You also can look at reviews of RENTOKIL INITIAL SA, open positions, location of RENTOKIL INITIAL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENTOKIL INITIAL SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENTOKIL INITIAL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENTOKIL INITIAL SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENTOKIL INITIAL SA, employees, financial statistics.