RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER)

Contactgegevens RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER): address, phone, fax, email, website, opening hours

RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Baron Louis Huart 25; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 22 35 05 (+32-081 22 35 05) 081 22 35 05 (+32-081 22 35 05)

Fax (fax): 081 22 35 05 (+32-081 22 35 05) 081 22 35 05 (+32-081 22 35 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER)
Products information RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER)

BTW identificatienummer (tax): BE06907897949
Ondernemingsnummer: 6546173095
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 366,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Surveyors - Building

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER)
(Get full report from official database of BE for RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER))

Aanvulling soorten activiteiten voor RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER)
Addition kinds of activities for RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER)

2387. Kleding riemen | Apparel belts
733802. Stenografische diensten | Stenographic services
17990604. Demountable partitie installatie | Demountable partition installation
33310200. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
50880100. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies
51920000. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
62110301. Minerale leasing dealers | Mineral leasing dealers
87429908. Financieel adviseur | Financial consultant

Werken bij RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER). Looking for open vacancies in other companies

  • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • Studenten kassa (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf winkel te Zonhoven zijn we op zoek naar een enthousiaste student/kassamedewerker  voor de periode: 20/08 tem 31/08  artikelen scannen betalingen ontvangen kassa afsluit algemeen onderhoud 

  • Student klusjesman 1 dag per week (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    ben je een dag in de week vrij, steek je graag de handen uit de mouwen en verdien je graag een centje bij? je staat in voor algemene klusjes in het magazijn; schilderwerken, lampen vervangen,...

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Zelfstandige verkoper keukens en trappen (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RENO GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat klanten bezoeken en krijgt hiervoor van ons adressen. Je luistert naar de noden van de klant en bied de gepaste oplossing voor de keukens (nieuw of renovatie) of traprenovatie.

  • Opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

  • Tooghulp flexijob Hallaar (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar ervaren toogmedewerkers. Je maakt bestellingen klaar, warme en koude dranken Je doet de afwas van de bar Je zorgt voor een ordelijke en nette toog Bijkomende taken: aanvullen van frigo's, opruimen van leeggoed.

Zoek naar antwoorden van RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER) in sociale netwerken
Look for responds of RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER) in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER). Laat een reactie achter voor RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER). RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER). Leave a respond for RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER). RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER) op de google maps. Adres en contacten RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER)
Location of RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER) on the google maps. Address and contacts of RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER)

Andere gerelateerde bedrijven als come RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER) RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER): LUCIA | Celprint BVBA | GRESAM | IBOK | Halfweg

Other related companies as RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER): LUCIA | Celprint BVBA | GRESAM | IBOK | Halfweg

RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06907897949. Het bedrijf RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER) bevindt zich op het adres: Avenue Baron Louis Huart 25; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 366,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Surveyors - Building.
De hoofdactiviteit van RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER) is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER), openstaande posities, locatie van RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER) op de kaart.

RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER), company assigned to the tax number BE06907897949. The company RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER) is located at the address: Avenue Baron Louis Huart 25; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 366,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Real estate. List of products are Surveyors - Building.
The main activity of RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER) is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER) is not available. You also can look at reviews of RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER), open positions, location of RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIVE GAUCHE (CABINET IMMOBILIER), employees, financial statistics.