MATTHIJS-DE GRAEF BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • MATTHIJS-DE GRAEF BVBA
Private companiesDepository Institutions • MATTHIJS-DE GRAEF BVBA

Contactgegevens MATTHIJS-DE GRAEF BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATTHIJS-DE GRAEF BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATTHIJS-DE GRAEF BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwlandlaan 11; 3200; Aarschot, België

Telefoon (phone): 016 56 65 00 (+32-016 56 65 00) 016 56 65 00 (+32-016 56 65 00)

Fax (fax): 016 57 06 16 (+32-016 57 06 16) 016 57 06 16 (+32-016 57 06 16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATTHIJS-DE GRAEF BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATTHIJS-DE GRAEF BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATTHIJS-DE GRAEF BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATTHIJS-DE GRAEF BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATTHIJS-DE GRAEF BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATTHIJS-DE GRAEF BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATTHIJS-DE GRAEF BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATTHIJS-DE GRAEF BVBA
Products information MATTHIJS-DE GRAEF BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01244720458
Ondernemingsnummer: 8807434082
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 677,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in MATTHIJS-DE GRAEF BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATTHIJS-DE GRAEF BVBA
(Get full report from official database of BE for MATTHIJS-DE GRAEF BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATTHIJS-DE GRAEF BVBA
Addition kinds of activities for MATTHIJS-DE GRAEF BVBA

513706. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
20350100. Geurstoffen en sauzen, behalve tomaat en droog | Seasonings and sauces, except tomato and dry
25110700. Houtgazon en tuinmeubilair | Wood lawn and garden furniture
72180100. Wasmachines voor industriële apparatuur | Industrial equipment launderers
76991203. horseshoeing | Horseshoeing
78190401. Uitrusting verhuur, film | Equipment rental, motion picture

Werken bij MATTHIJS-DE GRAEF BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATTHIJS-DE GRAEF BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATTHIJS-DE GRAEF BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATTHIJS-DE GRAEF BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sin-Martens-Latem/ De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques / RETIE en DESSEL (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Retie

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijkekansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

  • Stop & Look Lier zoekt Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: The Boss In Solutions

    Type: Studentenjob

    Jobstudent +18jaar voor kassawerk en andere winkeltaken. Zaterdag en zondag tijdens de maand december en tijdens de kerstvakantie ook weekdagen. Kan jij snel en correct werken en heb je een eerste kassa ervaring kom dan snel je CV binnenbrengen!

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ZAMEX

    Type: Vaste Job

    Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILY DRIVE

    Type: Flexijob

    Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

  • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: THE MAPLE

    Type: Flexijob

    Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

Zoek naar antwoorden van MATTHIJS-DE GRAEF BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MATTHIJS-DE GRAEF BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATTHIJS-DE GRAEF BVBA. Laat een reactie achter voor MATTHIJS-DE GRAEF BVBA. MATTHIJS-DE GRAEF BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATTHIJS-DE GRAEF BVBA. Leave a respond for MATTHIJS-DE GRAEF BVBA. MATTHIJS-DE GRAEF BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATTHIJS-DE GRAEF BVBA op de google maps. Adres en contacten MATTHIJS-DE GRAEF BVBA
Location of MATTHIJS-DE GRAEF BVBA on the google maps. Address and contacts of MATTHIJS-DE GRAEF BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MATTHIJS-DE GRAEF BVBA MATTHIJS-DE GRAEF BVBA: EK Construct SPRL | MYRIAM UYTTERSPROT | Lambert P | Netlogic | Adam A

Other related companies as MATTHIJS-DE GRAEF BVBA: EK Construct SPRL | MYRIAM UYTTERSPROT | Lambert P | Netlogic | Adam A

MATTHIJS-DE GRAEF BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MATTHIJS-DE GRAEF BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01244720458. Het bedrijf MATTHIJS-DE GRAEF BVBA bevindt zich op het adres: Nieuwlandlaan 11; 3200; Aarschot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 677,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in MATTHIJS-DE GRAEF BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MATTHIJS-DE GRAEF BVBA is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATTHIJS-DE GRAEF BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATTHIJS-DE GRAEF BVBA, openstaande posities, locatie van MATTHIJS-DE GRAEF BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MATTHIJS-DE GRAEF BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MATTHIJS-DE GRAEF BVBA, company assigned to the tax number BE01244720458. The company MATTHIJS-DE GRAEF BVBA is located at the address: Nieuwlandlaan 11; 3200; Aarschot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 677,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Real estate. Products created in MATTHIJS-DE GRAEF BVBA were not found.
The main activity of MATTHIJS-DE GRAEF BVBA is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MATTHIJS-DE GRAEF BVBA is not available. You also can look at reviews of MATTHIJS-DE GRAEF BVBA, open positions, location of MATTHIJS-DE GRAEF BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATTHIJS-DE GRAEF BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATTHIJS-DE GRAEF BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATTHIJS-DE GRAEF BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATTHIJS-DE GRAEF BVBA, employees, financial statistics.