J.L. DE SCHRIJVER & CO NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • J.L. DE SCHRIJVER & CO NV
Private companiesDepository Institutions • J.L. DE SCHRIJVER & CO NV

Contactgegevens J.L. DE SCHRIJVER & CO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.L. DE SCHRIJVER & CO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.L. DE SCHRIJVER & CO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark-Drongen 2H; 9031; Gent (Drongen), België

Telefoon (phone): +32 (82) 203-74-87 +32 (82) 203-74-87

Fax (fax): +32 (9) 809-88-25 +32 (9) 809-88-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.L. DE SCHRIJVER & CO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.L. DE SCHRIJVER & CO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.L. DE SCHRIJVER & CO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.L. DE SCHRIJVER & CO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.L. DE SCHRIJVER & CO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.L. DE SCHRIJVER & CO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.L. DE SCHRIJVER & CO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.L. DE SCHRIJVER & CO NV
Products information J.L. DE SCHRIJVER & CO NV

BTW identificatienummer (tax): BE02003051757
Ondernemingsnummer: 4609832763
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 567,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in J.L. DE SCHRIJVER & CO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.L. DE SCHRIJVER & CO NV
(Get full report from official database of BE for J.L. DE SCHRIJVER & CO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.L. DE SCHRIJVER & CO NV
Addition kinds of activities for J.L. DE SCHRIJVER & CO NV

2491. Houtbescherming | Wood preserving
606200. Staat krediet unies | State credit unions
14229900. Gebroken en gebroken kalksteen, anders | Crushed and broken limestone, nec
20410202. Deeg, bevroren of gekoeld | Doughs, frozen or refrigerated
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
36399901. Vloerwaxers en polijstmachines, elektrisch: huishoudelijk | Floor waxers and polishers, electric: household
50880307. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
80999906. Voedingsdiensten | Nutrition services

Werken bij J.L. DE SCHRIJVER & CO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.L. DE SCHRIJVER & CO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.L. DE SCHRIJVER & CO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.L. DE SCHRIJVER & CO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Lab Technician (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. Takenpakket: Je werkt pro-actief mee aan de uitdaging om nieuwe analysetechnieken in het labo te integreren Je zorgt voor een continue verbetering van analysemethodes via dialoog tussen collegas en leveranciers Je controleert via analyse specifieke grondstoffen en hulpstoffen, aangemaakte halffabrikaten en afgewerkte eindproducten, blokkeert indien noodzakelijk afwijkende producten en communiceert verdere acties Je geeft goederen die voldoen aan de kwaliteitsspecificaties vrij voor verkoop Je voert specifieke analyses en onderzoeken uit op vraag van de rechtstreekse chef ter assistentie van het oplossen van kwaliteitsproblemen, neemt actief deel in verbetertrajecten Je voert klachtenanalyses uit Je voert kwaliteitscontroles uit op concurrentiestalen en op de gedragingen van de eigen producten in de tijd Je analyseert de opgehaalde stalen van de voorfabriek en rapporteert deze aan de verantwoordelijke

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • Technieker (elektrisch en mechanisch) 2-ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van elektrische/mechanische problemen aan de machines en sta je in voor het dagelijks (preventief) onderhoud van het machinepark teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen en productiestilstanden tot een minimum te beperken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies. Uitbreidingen machinepark Gericht handelingen uitvoeren opdat de lijn niet stilvalt Aanpassen van bestaande installaties

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

Zoek naar antwoorden van J.L. DE SCHRIJVER & CO NV in sociale netwerken
Look for responds of J.L. DE SCHRIJVER & CO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.L. DE SCHRIJVER & CO NV. Laat een reactie achter voor J.L. DE SCHRIJVER & CO NV. J.L. DE SCHRIJVER & CO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.L. DE SCHRIJVER & CO NV. Leave a respond for J.L. DE SCHRIJVER & CO NV. J.L. DE SCHRIJVER & CO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.L. DE SCHRIJVER & CO NV op de google maps. Adres en contacten J.L. DE SCHRIJVER & CO NV
Location of J.L. DE SCHRIJVER & CO NV on the google maps. Address and contacts of J.L. DE SCHRIJVER & CO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come J.L. DE SCHRIJVER & CO NV J.L. DE SCHRIJVER & CO NV: GEERT DE DEYN | LEON NELISSEN | YVES BOCQUET | JOZEF VAN DE KERCKHOF | Q8 Service Station

Other related companies as J.L. DE SCHRIJVER & CO NV: GEERT DE DEYN | LEON NELISSEN | YVES BOCQUET | JOZEF VAN DE KERCKHOF | Q8 Service Station

J.L. DE SCHRIJVER & CO NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.L. DE SCHRIJVER & CO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02003051757. Het bedrijf J.L. DE SCHRIJVER & CO NV bevindt zich op het adres: Industriepark-Drongen 2H; 9031; Gent (Drongen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 567,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in J.L. DE SCHRIJVER & CO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.L. DE SCHRIJVER & CO NV is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.L. DE SCHRIJVER & CO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.L. DE SCHRIJVER & CO NV, openstaande posities, locatie van J.L. DE SCHRIJVER & CO NV op de kaart.

J.L. DE SCHRIJVER & CO NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.L. DE SCHRIJVER & CO NV, company assigned to the tax number BE02003051757. The company J.L. DE SCHRIJVER & CO NV is located at the address: Industriepark-Drongen 2H; 9031; Gent (Drongen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 567,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Real estate. Products created in J.L. DE SCHRIJVER & CO NV were not found.
The main activity of J.L. DE SCHRIJVER & CO NV is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of J.L. DE SCHRIJVER & CO NV is not available. You also can look at reviews of J.L. DE SCHRIJVER & CO NV, open positions, location of J.L. DE SCHRIJVER & CO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.L. DE SCHRIJVER & CO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.L. DE SCHRIJVER & CO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.L. DE SCHRIJVER & CO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.L. DE SCHRIJVER & CO NV, employees, financial statistics.