Immobilière du Bosquet

Contactgegevens Immobilière du Bosquet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Immobilière du Bosquet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Immobilière du Bosquet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Bosquet 46; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 534 48 14 (+32-02 534 48 14) 02 534 48 14 (+32-02 534 48 14)

Fax (fax): 02 543 05 19 (+32-02 543 05 19) 02 543 05 19 (+32-02 543 05 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Immobilière du Bosquet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Immobilière du Bosquet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Immobilière du Bosquet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Immobilière du Bosquet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Immobilière du Bosquet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Immobilière du Bosquet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Immobilière du Bosquet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Immobilière du Bosquet
Products information Immobilière du Bosquet

BTW identificatienummer (tax): BE09663818359
Ondernemingsnummer: 4066009521
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 218,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Immobilière du Bosquet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Immobilière du Bosquet
(Get full report from official database of BE for Immobilière du Bosquet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Immobilière du Bosquet
Addition kinds of activities for Immobilière du Bosquet

02790301. Alligator boerderij | Alligator farm
14749901. Boraatverbindingen (natuurlijke) mijnbouw | Borate compounds (natural) mining
26211005. Tube voorraad | Tube stock
27590104. Aandelen certificaten: afdrukken, NSK | Stock certificates: printing, nsk
28510109. Undercoatings, verf | Undercoatings, paint
51549904. Hogs | Hogs

Werken bij Immobilière du Bosquet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Immobilière du Bosquet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Immobilière du Bosquet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Immobilière du Bosquet. Looking for open vacancies in other companies

  • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • Elektromecanicien (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: QUINTENS

    Type: Vaste Job

    Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

  • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec

    Type: Vaste Job

    - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

  • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

Zoek naar antwoorden van Immobilière du Bosquet in sociale netwerken
Look for responds of Immobilière du Bosquet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Immobilière du Bosquet. Laat een reactie achter voor Immobilière du Bosquet. Immobilière du Bosquet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Immobilière du Bosquet. Leave a respond for Immobilière du Bosquet. Immobilière du Bosquet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Immobilière du Bosquet op de google maps. Adres en contacten Immobilière du Bosquet
Location of Immobilière du Bosquet on the google maps. Address and contacts of Immobilière du Bosquet

Andere gerelateerde bedrijven als come Immobilière du Bosquet Immobilière du Bosquet: TAVERNE THE PUB | Autoparts "VAP" BVBA | A. AES BVBA | JOZEF DOLVELDE | ETIENNE BULTINCK

Other related companies as Immobilière du Bosquet: TAVERNE THE PUB | Autoparts "VAP" BVBA | A. AES BVBA | JOZEF DOLVELDE | ETIENNE BULTINCK

Immobilière du Bosquet is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Immobilière du Bosquet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09663818359. Het bedrijf Immobilière du Bosquet bevindt zich op het adres: Rue Bosquet 46; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 218,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Immobilière du Bosquet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Immobilière du Bosquet is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Immobilière du Bosquet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Immobilière du Bosquet, openstaande posities, locatie van Immobilière du Bosquet op de kaart.

Immobilière du Bosquet is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Immobilière du Bosquet, company assigned to the tax number BE09663818359. The company Immobilière du Bosquet is located at the address: Rue Bosquet 46; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 218,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Real estate. Products created in Immobilière du Bosquet were not found.
The main activity of Immobilière du Bosquet is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Immobilière du Bosquet is not available. You also can look at reviews of Immobilière du Bosquet, open positions, location of Immobilière du Bosquet on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Immobilière du Bosquet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Immobilière du Bosquet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Immobilière du Bosquet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Immobilière du Bosquet, employees, financial statistics.