Immo Bart Adriaenssen

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Immo Bart Adriaenssen
Private companiesFood Stores • Immo Bart Adriaenssen

Contactgegevens Immo Bart Adriaenssen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Immo Bart Adriaenssen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Immo Bart Adriaenssen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ter Heydelaan 197; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 324 34 33 (+32-03 324 34 33) 03 324 34 33 (+32-03 324 34 33)

Fax (fax): 03 326 45 30 (+32-03 326 45 30) 03 326 45 30 (+32-03 326 45 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Immo Bart Adriaenssen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Immo Bart Adriaenssen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Immo Bart Adriaenssen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Immo Bart Adriaenssen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Immo Bart Adriaenssen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Immo Bart Adriaenssen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Immo Bart Adriaenssen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Immo Bart Adriaenssen
Products information Immo Bart Adriaenssen

BTW identificatienummer (tax): BE07005126953
Ondernemingsnummer: 6663177490
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 701,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Immo Bart Adriaenssen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Immo Bart Adriaenssen
(Get full report from official database of BE for Immo Bart Adriaenssen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Immo Bart Adriaenssen
Addition kinds of activities for Immo Bart Adriaenssen

29110502. Coke, aardolie | Coke, petroleum
31310302. Shanks, schoen | Shanks, shoe
32599903. Muurbehandeling, klei | Wall coping, clay
38250225. Reflectometers, glijbroek | Reflectometers, sliding shorts
50310104. Trim, plaatmetaal | Trim, sheet metal

Werken bij Immo Bart Adriaenssen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Immo Bart Adriaenssen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Immo Bart Adriaenssen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Immo Bart Adriaenssen. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • Tiglasser werven kabels & leidingen binnen/buitenland M/V (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt als TIG-lasser ingezet binnen onze afdeling kabels en leidingen voor het lassen van buiselementen zowel in het binnenland als buitenland.

  • Poetshulp Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je VAN 06/06/2017 TEM 14/07/2017 ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET VDAB EEN OPLEIDING PARTICULIERE SCHOONMAAK. NA DEZE OPLEIDING BIEDEN WIJ JE EEN VAST CONTRACT AAN BIJ PUUUR. INTERESSE? KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 22/05/2017 OM 13U30 BIJ VDAB LEUVEN, DIESTSEPOORT 6/63, 3000 LEUVEN (NAAST HET STATION)

  • Lasser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

  • Projectleider hout (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

  • Beletteraar (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: GRAFOM

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket omvat het volgende: - Beletteren van wagens - Wrappen van wagens - Beletteren van panelen - Beletteren van ruiten/winkelpanden - Lamineren van de grootformaatprints - Afwerken van de spandoeken - Uitpellen van de plots - Verzendklaar maken van de paketten Functiebeschrijving Je bent in staat een grafisch ontwerp om te zetten in een volwaardige belettering. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Je kent de werking van een vlakbedlaminator. Je kunt allerhande panelen en publiciteit beletteren. Je stuurt de printers en plotters aan. Je maakt in samenspraak met ons hoofd van de planning de grafische planning op. Je ondersteunt onze grafische ontwerpers wanneer nodig. Je gaat op locatie beletteren.

  • TRANSPORTPLANNER ENGELAND (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE VREESE LOGISTIC

    Type: Vaste Job

    Voor de Engelse markt zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je takenpakket zal bestaan uit: aanmaken van de orders opvolgen van de ritten opvolgen van het wagenpark contacten onderhouden met zowel klanten als chauffeurs ... Bij de uitvoering van je taken heb je nauwe contacten met de collega's van het departement Frankrijk.

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

Zoek naar antwoorden van Immo Bart Adriaenssen in sociale netwerken
Look for responds of Immo Bart Adriaenssen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Immo Bart Adriaenssen. Laat een reactie achter voor Immo Bart Adriaenssen. Immo Bart Adriaenssen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Immo Bart Adriaenssen. Leave a respond for Immo Bart Adriaenssen. Immo Bart Adriaenssen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Immo Bart Adriaenssen op de google maps. Adres en contacten Immo Bart Adriaenssen
Location of Immo Bart Adriaenssen on the google maps. Address and contacts of Immo Bart Adriaenssen

Andere gerelateerde bedrijven als come Immo Bart Adriaenssen Immo Bart Adriaenssen: B.M.O. TAX CONSULTANTS | IJSSALON VLEUGELS | INST.PARURE-SOINS BEAUT? | GARAGE AUTO WEST | Foto Eric

Other related companies as Immo Bart Adriaenssen: B.M.O. TAX CONSULTANTS | IJSSALON VLEUGELS | INST.PARURE-SOINS BEAUT? | GARAGE AUTO WEST | Foto Eric

Immo Bart Adriaenssen is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Immo Bart Adriaenssen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07005126953. Het bedrijf Immo Bart Adriaenssen bevindt zich op het adres: Ter Heydelaan 197; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 701,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Immo Bart Adriaenssen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Immo Bart Adriaenssen is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Immo Bart Adriaenssen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Immo Bart Adriaenssen, openstaande posities, locatie van Immo Bart Adriaenssen op de kaart.

Immo Bart Adriaenssen is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Immo Bart Adriaenssen, company assigned to the tax number BE07005126953. The company Immo Bart Adriaenssen is located at the address: Ter Heydelaan 197; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 701,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Real estate. Products created in Immo Bart Adriaenssen were not found.
The main activity of Immo Bart Adriaenssen is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Immo Bart Adriaenssen is not available. You also can look at reviews of Immo Bart Adriaenssen, open positions, location of Immo Bart Adriaenssen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Immo Bart Adriaenssen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Immo Bart Adriaenssen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Immo Bart Adriaenssen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Immo Bart Adriaenssen, employees, financial statistics.