Transforma Decor SPRL

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Transforma Decor SPRL
Private companiesDepository Institutions • Transforma Decor SPRL

Contactgegevens Transforma Decor SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Transforma Decor SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Transforma Decor SPRL

Regio (region): Anderlecht, België

Adres (address): Rue de Douvres 102 1070 Anderlecht, België

Telefoon (phone): +32 (86) 903-29-16 +32 (86) 903-29-16

Fax (fax): +32 (86) 995-55-58 +32 (86) 995-55-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Transforma Decor SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Transforma Decor SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Transforma Decor SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Transforma Decor SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Transforma Decor SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Transforma Decor SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Transforma Decor SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Transforma Decor SPRL
Products information Transforma Decor SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09064514160
Ondernemingsnummer: 6395660400
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 150,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Transforma Decor SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Transforma Decor SPRL
(Get full report from official database of BE for Transforma Decor SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Transforma Decor SPRL
Addition kinds of activities for Transforma Decor SPRL

394400. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
525101. Gereedschap | Tools
24310105. Deurluiken, hout | Door shutters, wood
25429900. Afdelingen en armaturen, met uitzondering van hout, niet van toepassing | Partitions and fixtures, except wood, nec
28439900. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
31110700. Industriele lederen producten | Industrial leather products
32749901. Landbouwkalk | Agricultural lime
38230502. Chromatografen, industrieel proces type | Chromatographs, industrial process type
39520216. Schetsdozen, kunstenaars ' | Sketching boxes, artists'
46130000. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines

Werken bij Transforma Decor SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Transforma Decor SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Transforma Decor SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Transforma Decor SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Maritieme Verpakker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekend bedrijf in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een maritieme verpakker. Hierbij zal je in staan voor het verpakken van allerlei soorten goederen in houten kisten die wereldwijd verscheept zullen worden. Heb jij ervaring als maritieme verpakker en een affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Inside sales medewerker (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inside sales medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en opvolgen van onze klanten portefeuille. Voor volgende taken ben je ook verantwoordelijk: klantengegevens in het systeem up-to-date houden verkoopprijzen, verkoopsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van commercieel manager bestellingen ingeven en opvolgen opvolgen en uitvoeren van de facturatie berekenen van de maandelijkse en jaarlijkse verkoopanalyses rapporteren aan de commercieel manager van het bedrijf

  • Huishoudhulp Sint-Michiels - Sint-Andries M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

    Regio: KLUIZEN

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Digital Marketing/Customer Experience Traineeship - Be innovative & take ownership of your career! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1666071-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our client is an innovative company that is passionate about sustainability, modern technologies and digital communication. They timely jumped on the high-speed train of a changing company environment in a rapid digitalising world. They offer a unique opportunity to get a taste of different customer experience/digital roles in an entrepreneurial environment.   Our client is looking for high potentials with a hands-on mentality and eagerness to learn. You will receive the chance to discover different and broad aspects of Customer Experience/Digital Marketing. The traineeship will allow you to develop yourself, following a personalized coaching path. You will get a taste of different assignments in various departments within one company. you will discover what you’re capable of but also learn to perform to the best of your potential. After 18 months of traineeship, when you have been able to gain a 360° vision, you will be offered a permanent contract in your preferred area.

  • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

  • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van Transforma Decor SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Transforma Decor SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Transforma Decor SPRL. Laat een reactie achter voor Transforma Decor SPRL. Transforma Decor SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Transforma Decor SPRL. Leave a respond for Transforma Decor SPRL. Transforma Decor SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Transforma Decor SPRL op de google maps. Adres en contacten Transforma Decor SPRL
Location of Transforma Decor SPRL on the google maps. Address and contacts of Transforma Decor SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Transforma Decor SPRL Transforma Decor SPRL: INSTITUUT HEBEA | JACQUELINE LEFEVRE | Infomatic | GASTON LEGRAND | GUIDO HERRIJGERS

Other related companies as Transforma Decor SPRL: INSTITUUT HEBEA | JACQUELINE LEFEVRE | Infomatic | GASTON LEGRAND | GUIDO HERRIJGERS

Transforma Decor SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Anderlecht, België. De volledige naam van het bedrijf is Transforma Decor SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09064514160. Het bedrijf Transforma Decor SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Douvres 102 1070 Anderlecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 150,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Transforma Decor SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Transforma Decor SPRL is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Transforma Decor SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Transforma Decor SPRL, openstaande posities, locatie van Transforma Decor SPRL op de kaart.

Transforma Decor SPRL is a company, that was registered 2011 in Anderlecht region, Belgium. Full name of company is Transforma Decor SPRL, company assigned to the tax number BE09064514160. The company Transforma Decor SPRL is located at the address: Rue de Douvres 102 1070 Anderlecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 150,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Painting contractors. Products created in Transforma Decor SPRL were not found.
The main activity of Transforma Decor SPRL is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Transforma Decor SPRL is not available. You also can look at reviews of Transforma Decor SPRL, open positions, location of Transforma Decor SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Transforma Decor SPRL, Anderlecht: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Transforma Decor SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Transforma Decor SPRL, Anderlecht: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Transforma Decor SPRL, employees, financial statistics.