Dejaegher Vastgoed BVBA

Contactgegevens Dejaegher Vastgoed BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dejaegher Vastgoed BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dejaegher Vastgoed BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doorniksesteenweg 123; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 25 26 27 (+32-056 25 26 27) 056 25 26 27 (+32-056 25 26 27)

Fax (fax): 056 25 26 26 (+32-056 25 26 26) 056 25 26 26 (+32-056 25 26 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dejaegher Vastgoed BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dejaegher Vastgoed BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dejaegher Vastgoed BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dejaegher Vastgoed BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dejaegher Vastgoed BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dejaegher Vastgoed BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dejaegher Vastgoed BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dejaegher Vastgoed BVBA
Products information Dejaegher Vastgoed BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05734558105
Ondernemingsnummer: 3913848876
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Concern centres

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dejaegher Vastgoed BVBA
(Get full report from official database of BE for Dejaegher Vastgoed BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dejaegher Vastgoed BVBA
Addition kinds of activities for Dejaegher Vastgoed BVBA

3724. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
24990000. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
37110410. Straat sprinklers en veegmachines (motorvoertuigen), assemblage van | Street sprinklers and sweepers (motor vehicles), assembly of
38430114. Ovens, laboratorium, tandheelkunde | Furnaces, laboratory, dental
70339901. campings | Campgrounds
73891309. Procesdienstdienst | Process serving service
75490300. Sleepdiensten | Towing services

Werken bij Dejaegher Vastgoed BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dejaegher Vastgoed BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dejaegher Vastgoed BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dejaegher Vastgoed BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • Chauffeur C distributie - vroege shift - regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Verrebroek (Beveren), een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs. Je begint's ochtens rond 4u aan je werkdag, waar je de afgewerkte producten met behulp van een transpallet in je vrachtwagen laadt. Nadien ga je de baan op en zorg je voor de bevoorrading van zo'n twintig klanten, om vervolgens terug richting Verrebroek te keren.

  • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Stafcoördinator lokaal mondiaal beleid (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAD WAREGEM

    Type: Vaste Job

    Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om dit beleid optimaal vorm te geven.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

Zoek naar antwoorden van Dejaegher Vastgoed BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Dejaegher Vastgoed BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dejaegher Vastgoed BVBA. Laat een reactie achter voor Dejaegher Vastgoed BVBA. Dejaegher Vastgoed BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dejaegher Vastgoed BVBA. Leave a respond for Dejaegher Vastgoed BVBA. Dejaegher Vastgoed BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dejaegher Vastgoed BVBA op de google maps. Adres en contacten Dejaegher Vastgoed BVBA
Location of Dejaegher Vastgoed BVBA on the google maps. Address and contacts of Dejaegher Vastgoed BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dejaegher Vastgoed BVBA Dejaegher Vastgoed BVBA: Dagcentrum De Schommel | CHRISTIAN HANZEN | CENTRE AUDITIF DE MONS | Beaumont Carine | Van Hove - Gava A

Other related companies as Dejaegher Vastgoed BVBA: Dagcentrum De Schommel | CHRISTIAN HANZEN | CENTRE AUDITIF DE MONS | Beaumont Carine | Van Hove - Gava A

Dejaegher Vastgoed BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dejaegher Vastgoed BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05734558105. Het bedrijf Dejaegher Vastgoed BVBA bevindt zich op het adres: Doorniksesteenweg 123; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 493,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Concern centres.
De hoofdactiviteit van Dejaegher Vastgoed BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dejaegher Vastgoed BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dejaegher Vastgoed BVBA, openstaande posities, locatie van Dejaegher Vastgoed BVBA op de kaart.

Dejaegher Vastgoed BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dejaegher Vastgoed BVBA, company assigned to the tax number BE05734558105. The company Dejaegher Vastgoed BVBA is located at the address: Doorniksesteenweg 123; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 493,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Real estate. List of products are Concern centres.
The main activity of Dejaegher Vastgoed BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dejaegher Vastgoed BVBA is not available. You also can look at reviews of Dejaegher Vastgoed BVBA, open positions, location of Dejaegher Vastgoed BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dejaegher Vastgoed BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dejaegher Vastgoed BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dejaegher Vastgoed BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dejaegher Vastgoed BVBA, employees, financial statistics.