de Maurissens Immobilière

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • de Maurissens Immobilière
Private companiesUnited States Postal Service • de Maurissens Immobilière

Contactgegevens de Maurissens Immobilière: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data de Maurissens Immobilière: address, phone, fax, email, website, opening hours

de Maurissens Immobilière

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des M?riers 7; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort), België

Telefoon (phone): 02 673 40 20 (+32-02 673 40 20) 02 673 40 20 (+32-02 673 40 20)

Fax (fax): 02 673 60 50 (+32-02 673 60 50) 02 673 60 50 (+32-02 673 60 50)

E-Mail: immobiliè[email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) de Maurissens Immobilière: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "de Maurissens Immobilière"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "de Maurissens Immobilière"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van de Maurissens Immobilière, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen de Maurissens Immobilière. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of de Maurissens Immobilière, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees de Maurissens Immobilière. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti de Maurissens Immobilière
Products information de Maurissens Immobilière

BTW identificatienummer (tax): BE04754577636
Ondernemingsnummer: 7310821533
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in de Maurissens Immobilière zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor de Maurissens Immobilière
(Get full report from official database of BE for de Maurissens Immobilière)

Aanvulling soorten activiteiten voor de Maurissens Immobilière
Addition kinds of activities for de Maurissens Immobilière

326399. Halfbord tafel en keukengerei, niet inbegrepen | Semivitreous table and kitchenware, nec
15319900. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
22730102. Auto vloerbedekking, behalve rubber of plastic | Automobile floor coverings, except rubber or plastic
32719909. Blokken, beton: landschap of muur | Blocks, concrete: landscape or retaining wall
37210205. Glijders (vliegtuigen) | Gliders (aircraft)
49119900. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec
72991201. Barter service | Bartering service

Werken bij de Maurissens Immobilière: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in de Maurissens Immobilière: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor de Maurissens Immobilière. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for de Maurissens Immobilière. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Magazijnier (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actemium

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

  • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Elektrisch Monteur Machinebouw - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Elektrisch Monteur voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als elektrisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplats,kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de elektrische opbouw & bekabeling van industriële machines & kasten. Elektrische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

  • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SERVINDUS

    Type: Flexijob

    Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

Zoek naar antwoorden van de Maurissens Immobilière in sociale netwerken
Look for responds of de Maurissens Immobilière in social networks

Lees alle opmerkingen voor de Maurissens Immobilière. Laat een reactie achter voor de Maurissens Immobilière. de Maurissens Immobilière bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for de Maurissens Immobilière. Leave a respond for de Maurissens Immobilière. de Maurissens Immobilière on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie de Maurissens Immobilière op de google maps. Adres en contacten de Maurissens Immobilière
Location of de Maurissens Immobilière on the google maps. Address and contacts of de Maurissens Immobilière

Andere gerelateerde bedrijven als come de Maurissens Immobilière de Maurissens Immobilière: ETIENNE VANPARYS | PIERRE LORIE | SUZANNE BONHOMME | RUDY DE WITTE | RENE DETIEGE

Other related companies as de Maurissens Immobilière: ETIENNE VANPARYS | PIERRE LORIE | SUZANNE BONHOMME | RUDY DE WITTE | RENE DETIEGE

de Maurissens Immobilière is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is de Maurissens Immobilière, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04754577636. Het bedrijf de Maurissens Immobilière bevindt zich op het adres: Avenue des M?riers 7; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in de Maurissens Immobilière zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van de Maurissens Immobilière is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van de Maurissens Immobilière is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van de Maurissens Immobilière, openstaande posities, locatie van de Maurissens Immobilière op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie immobiliè[email protected]

de Maurissens Immobilière is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is de Maurissens Immobilière, company assigned to the tax number BE04754577636. The company de Maurissens Immobilière is located at the address: Avenue des M?riers 7; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Real estate. Products created in de Maurissens Immobilière were not found.
The main activity of de Maurissens Immobilière is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of de Maurissens Immobilière is not available. You also can look at reviews of de Maurissens Immobilière, open positions, location of de Maurissens Immobilière on the map. For more information, write us to email immobiliè[email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over de Maurissens Immobilière, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf de Maurissens Immobilière, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about de Maurissens Immobilière, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company de Maurissens Immobilière, employees, financial statistics.